Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Kanapék

Matrac kereső
Kanapék széles választékban választható szövettel, ágyneműtartóval...

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracválasztéka mellett széles választékban mutat be különböző ágykanapékat is. Amennyiben kiváló minőségű derékmegerősített teljes matrac élményt és orthopédikus alátámasztást nyújtó kanapéágyat keres tekintse meg széles választékunkat. A különböző matracok mellett kihúzható ágyazható akciós kanapét is talál akár webáruházunkban is. A kanapék széles és rendkívül színes szövetválasztékkal áll kedves vásárlóink rendelkezésére. A matracok mellett csak olyan partnerekkel dolgozunk együtt akik kiváló alapanyagokat használnak, magas minőségű termékeket kanapékat, kihúzható ágyazható kanapéágyakat gyártanak. A matracok mellett a kárpitos kanapéágyakra is széleskörű garanciát biztosítunk. A kanapéágyak matracainkhoz hasonlóan kiváló alváskomfortot nyújtanak, fekvőfelületük az igények szerint változik. Modern egyedi tervezésük lehetővé teszi az egyedi igényeknek történő megfelelését is. A Gigakanapé honlapon is választhat termékeinkből. A matrac kiválasztása mellett érdemes körülnézni kanapéválasztékunkban is hiszen magas szintű alváskomfortot biztosítanak hosszútávon a széles formai választék mellett

Kanapé ágyak széles választékban elérhetőek üzleteinkben, mindenki igényét magas fokúan kielégítve. Ágykanapé, kényelmes felületű kanapéágy, kihúzható feszes fekvőfelületté alakítható kanapé, a Gigamatrac kanapé outlet választékában mindig megtalálható a kanapé akció. Tekintse meg választékunkat ahol a kanapék olcsón kaphatók. Budapest frekventált helyén kipróbálhatóak.

ágykanapé, kanapéágy, kanapé outlet, kanapé akció, kanapék olcsón, kanapék Budapest, ágy kanapé

Tovább
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink:
close Black Friday (ajándék ágyneműtartós ágykeret)