Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Hengerpárnák

Matrac kereső

Billerbeck hengerpárna

Huzat anyaga: 100% pamut
Töltet anyaga: 100% szilikonizált poliészter üreges szál
Töltetsúly: 400 gr
Méret: 40*15 cm
9900 Ft-tól » Most 6900 Ft-tól
1-1 termék a(z) 1 közül
Hengerpárnák, hengerpárna, hengerpárnák, gyapjú hengerpárna, pamut hengerpárna, derékpárna

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret választéka mellett kiemelt figyelmet fordít az alvással kapcsolatos kiegészítők minél nagyobb és szélesebb választékára. A hengerpárnák speciális igényeket elégítenek ki. A matracok mellett nagyon fontosak a párnák is, különböző tevékenységekhez. A hengerpárnák kiválóan támasztanak alá, nagyon jól lehet használni őket egy megfelelő matracon olvasás és pihenés céljára. A hengerpárnák könnyen mozdíthatók és számtalan egyéb funkcióra kiválóan használhatók. Többfajta hengerpárna létezik de a legelterjedtebb változata a szintetikus szálakkal töltött. A szintetikus szálak kimagaslóan formakövetőek, kiválóan lélegeznek és egyéni igénye szerint alakíthatók. A matrac mellett fontos az ágyban található kiegészítők minősége is. A hengerpárnák mosógépben tisztíthatóak, antiallergén hatásúak és aktív szerepet töltenek be az ágyban. Akár olvasáshoz akár a fáradt végtagokat kell megtámasztani kiválóan használhatóak. A hengerpárna akár a matracok különböző méretben és minőségben létezik
hengerpárna, hengerpárnák, gyapjú hengerpárna, pamut hengerpárna, derékpárna

Hengerpárna formáját tekintve a különleges párnák közé tartozik, hiszen formájukban a hengerpárnák eltérnek az általános párnák alakjától. Széles választékban gyapjú és pamut hengerpárna egyaránt megtalálható kínálatunkban.

Tovább
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink:
close Black Friday (ajándék ágyneműtartós ágykeret)