matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

M Line Athletic Párna

Leírás
Adatok
Árak
M Line Athletic Párna Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.
Következő kép »

Egyre több sportoló alszik az M Line® Athletic szabadalmaztatott párnán.
Az első párna, amely egyedi alakjának köszönhetően korrigálja az alvási helyzetet és elősegíti a test és az elme gyógyulási folyamatát. Egyetérthetünk abban, hogy ami jó a holland nemzeti válogatottnak, az nekünk is jó.

Termékleírás:

Szenved a nyak- vagy hátfájdalomtól, vagy csak szeretné javítani az alvási pozícióját, hogy jobban kihasználhassa az éjszakai pihenési idejét?

Válassza a forradalmian új M Line® Athletic párnát.

 M Line Athletic Párna

 

Szabadalmi leírás:

CA 02538277 2012-10-15 OSZTEOPATIKUS* PÁRNA

 

A találmány az oszteopatikus párnára vonatkozik. A technika jelen állása szerint már ismert egy olyan párna, amely egy elasztikusan deformálódó anyagot tartalmazz, amelyre a felhasználó a fejét helyezi, és alulról a párna alátámasztást képez.  Általánosságban az anatómiai párna alakja úgy van kialakítva, hogy támogassa a felhasználó nyaki izmait. Széleskörben elterjedt vélemény szerint a nyaki izmoknak meghosszabbított pihenő időre van szükségük. Általában az embereknek napközben kialakult nyaki feszültsége hangsúlyos és a nyaki izmok visszahúzódásához, megrövidüléséhez vezet. Ezért a nyakat érő feszültség megfelelő enyhítése úgy lehetséges, hogy hosszabb pihenő időt biztosítanak számára.

 

A találmány célja egy fent említett párna létrehozása, amely lehetővég teszi a nyaki izmok enyhe és fokozatos nyújtását, hogy ezzel is lazítsa a gerincoszlopot a hosszabb pihenési ideje alatt. A párna a test felőli oldalán egy hézag bevágással van ellátva, amely egyrészről hézagot biztosít a felhasználó nyakának - amikor ő a hátán fekszik -, másrészről ez egy ház a felhasználó vállához, hogy elkerüljük a nyak érintkezését a párnán, amikor az oldalán fekszik. A felső rész egy nyaki csatlakozást képez, amely a fej mélyedését és a vázszerkezet bemélyedését köti össze, hogy elkerüljük, vagy legalábbis korlátozzuk a felhasználó nyakának a párna tömegével való érintkezést.

 

A párna további előnyös jellemzői szerint a CA 02538277 2012-02-13 a felső rész a felhasználó fejének részleges házának mélyedését tartalmazza, amely a fej fogadó mélyedés és a süllyesztő bemélyedés között helyezkedik el, hogy elkerülje vagy legalábbis korlátozza a felhasználó nyakának érintkezését a párna tömegével egy nyílásból, amelynek két vége van, amely a fej befogadására hivatott, ennek a nyílásnak köszönhetően elkerülhető a felhasználó fülének összenyomása amikor a párnával érintkezik. A párna mindkét végén, egymással ellentétes oldalon, ami csatlakozhat a felhasználóval, egy-egy hézag bevágással van ellátva, ami biztosítja, hogy oldalt fekve a felhasználó nyaka ne érintkezzen a párna tömegével. A CA 02538277 2006-03-14 WO 2005/027697 PCT / FR2003 / 002735 választás szerint.

 

A felső és az alsó oldala a párnának hasonló egymáshoz, egyaránt használhatóak; a tömeg kompozit anyagból van, úgy, hogy a tetejét alkotó tömeg viszonylag sűrű, így alkalmas téli használatra, és az alsó rész jól szellőzik, mivel azt a nyári használathoz igazították. A deformálódó anyag tömegének prizmatikus általános alakja egyenlő szárú trapéz alakú, ezen trapéz két párhuzamos oldala mindkét oldalán hézag alakú oldalt alkot, a trapéz két másik oldala alkotja a tömeg tetejét és alját. - a deformálható anyag tömege hab.

N Line Athletic Párna

 

M Line® Athletic párna 5 alapvető különbséggel rendelkezik a legjobb alvási pozíció elérése érdekében:

1) Ideális fej pozíció: Az egyedi mélyedés a legjobb helyzetben tartja a fejet.

2) Lazítja a nyakat és a vállakat. A speciális vállmélyedés felszabadítja a nyakat és a vállizmait.

3) Tökéletes nyaki helyzet. A nyakrés segít a tökéletes nyak elhelyezkedésben, ami jobb vérkeringést eredményez.

4) Tiszteletben tartja a fület. A fülmélyedés védi a fület és maximális szellőzést biztosít.

5) Mindenki számára megfelelő. A magas és az alacsony alvó oldal miatt a párna mindenki számára megfelelő.

 

Mérete: 50x36x12 cm

Alapanyag: forradalmian új viszkoelasztikus habból vagy memóriahabból

Huzat: speciális párnahuzata van, levehető

Moshatóság: A párnahuzata levehető, mosható.

Garancia: 3 év.

 

Tulajdonságai:

-          különböző magasság a két oldalán: 8 és 12 cm

-          nyomást csökkentő viszko-elasztikus hab

-          a fejnek kialakított mélyedés

-          vállmélyedés

-          fül mélyedés

-          körvonalas nyakrés

-          állandó antibakteriális borítás

-          levegő alapú borítás

-          kontúros felső réteg

-          levegő és nedvesség elvezető labirintus

-          ÖKO-TEX tanúsítvány

-          LGA tanúsítvány

 

Ezt az egyedülálló párnát az derékfájós betegek egyesületében tesztelték, és a csoport 80% -a jelezte, hogy az Athletic párna javulást hozott az alvásuk minőségében.

 

A megfelelő párna segít megelőzni a hát- és nyaki problémákat. Ennek biztosítása a töltelék helyes alakja, magassága, típusa és keménysége. Amikor a fej megkapja a megfelelő alátámasztást, a nyak és a gerinc pihenő helyzetbe kerül. Az M sorozat párnái ezért forradalmian új viszkoelasztikus habból vagy memóriahabból készülnek. Ez az anyag biztosítja, hogy párnája alkalmazkodjon a fejéhez. Ezen felül az összes M Line párna innovatív technikákat tartalmaz. Az M sorozat sportos párna erre kiváló példa.

 

Az M Line Athletic párnának speciális párnahuzata van, amely tökéletesen alkalmazkodik a párna különleges alakjához!

 

Egyedi pillangó alakú

Egy jó párna segít megelőzni a hát- és nyaki problémákat. Ezért fontos, hogy párnája megfelelő formájú, magasságú és keménységű legyen. Ilyen módon ellazult alvási helyzetet tud felvenni a teste. Amikor a fej megkapja a megfelelő alátámasztást, a nyak és a gerinc ellazult helyzetbe kerül. Az M sorozat párnái ezért forradalmian új viszkoelasztikus habból vagy memóriahabból készülnek. Ez az anyag biztosítja, hogy párnája alkalmazkodjon a fejéhez. Ezen felül az összes M vonalpárna innovatív technikákat tartalmaz. Az eredmény egy párna, amely maximális szellőzést és higiéniát biztosít alvás közben.

 

Az Athletic párna különleges pillangó alakja a fejét a párna közepén tartja. A nyak szabad, mivel a párna rendelkezik nyak nyílással, ami enyhíti az idegek nyomását és segíti a jobb véráramlást. Az M sorozat Athletic párnájának mindkét oldalán található két különböző magasságnak köszönhetően a párna széles és keskeny vállúaknak is megfelelő. Ezenkívül a párna közepén található mélyedés megakadályozza a fej lecsúszását, amikor teljesen ellazul, ezzel elkerüli a nyaki csigolya súrlódását. A nyaki problémákkal küzdő emberek a legjobb nyomáscsökkentést kapják az Athletic párnával. A párna közepén található lyuk és a mélyedés csökkentik a dobhártyára gyakorolt nyomást, ezáltal megakadályozzák az egyensúlyi szerv károsodását.

 

Az Athletic párna specifikációi

Az Athletic párna tölcsér alakú mélyedése alvás közben egyenes és stabil helyzetben tartja a fejét. Ezenkívül ennek az párnának univerzális alvó oldala van. Más szavakkal: a párnának magas és alacsony alvási oldala is van. Ezek a magassági különbségek teszik a párnát mindenki számára megfelelővé. Ezen felül az Athletic párnának nyakrése van, ami a nyakát és a fejét a párna közepén tartja, így a nyak szabadon marad a fej optimális keringése érdekében.

Fülrés

 

Az optimális fekvő helyzet érdekében az Athletic párnának vállmélyedései vannak. Ez lehetőséget nyújt a nyaki- és a vállizmoknak, hogy teljesen ellazuljanak és regenerálódjanak. Különösen a sportolók értékelik és szeretik ezt a nagyszerű tulajdonságot, innen az "Athletic párna" elnevezést. Ezen felül ez a párna fülvágással rendelkezik. Ha az oldalán alszik, ez a kivágás megakadályozza a fül lenyomását. Ezenkívül ez a mélyedés biztosítja az optimális szellőzést.

 

M Line Athletic Párna

 

FUNNY CUT OUT A tölcsér alakú mélyedés a párnában tartja a fejét a legjobb helyzetben, így egyenesen és stabilon marad egész éjszaka.

Univerzális alvási oldal: oldal Az Athletic párnának magas és alacsony alvási oldala van. Ezáltal a párna mindenki számára megfelelő.

Vállvágás: A vállvágás lehetőséget nyújt a nyaki- és a vállizmoknak arra, hogy optimálisan pihenjenek és helyreálljanak.

Nyaki rés:  A nyakrés megtartja a nyakát, és ezért a feje a párna közepén marad. A nyak nem nyomódik a párnába így optimális vérkeringés biztosít.

Fül védelem: Ha oldalán alszik, a fülmélyedés megakadályozza a fül nyomását. Ezen felül az extra mélyedés optimális szellőzést biztosít.

 

GERARD GUEZ: A szabadalmaztatott Athletic párna Gerard Guez, a neves oszteopata* és gyógytornász találmánya, aki Párizsban és Barcelonában praktizál.

 

Gerard Guez

"A párnád hozzájárul a jó alváshoz"

GERARD GUEZ oszteopata* és gyógytornász találmánya, aki Párizsban és Barcelonában praktizál

 

 

   

*„Az oszteopátia az alternatív gyógyászat eljárásai közé tartozik. Nagy hangsúlyt fektet a relaxációs terápiára és a célzott terápiás intézkedésekre a tünetek megfelelő gyógyításához. Az oszteopátia abból indul ki, hogy ha az emberi szervezetben nem működik megfelelően a csont- és izomrendszer, ez pedig betegségek kialakulásához vezet.

Az oszteopátiát gyakran alkalmazzák a csontok és izmok betegségeinél, illetve panaszainál. A funkciózavarokat és korlátozásokat az oszteopata a mozgás segítségével ismeri fel és szünteti meg. Ugyanis, ha bizonyos testtájakat nem mozgatunk a fájdalom miatt, a betegség egyre inkább előre haladhat. Az izmok és testrészek egyre mozgásképtelenebbé válnak, és egyszer csak megmerevednek.” (https://gyogyszernelkul.com/oszteopatia-gyengeden-gyogyito-kezek/)

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Huzat anyaga: természetes levegő és nedvesség elvezető anyag
Antiallergén: igen
Mosható: Igen
Huzat típusa: Levehető, mosható
Töltet anyaga: Memoria hab / Viszkoelasztikus hab
Kategória: Memory párna
Méretek:
47 900 Ft   39 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Matrac 2 éves gyereknek ?

Matracot 2-5 éves gyereknek vásárolni nem is olyan könnyű ! Sokan csak a kókusz matracokat ismerik , pedig , a hideghab matrac 2-5 éves gyerekeknek sokkal több szempontból megfelelő lenne ! Hideghabból is lehet egyedi méretű matracot vágatni , a normál méretek mellett . A fő szempont 2 éves és nagyobb gyerekeknél , a matrac legyen jól szellőző , mosható huzata , atkamentes ,támassza alá a testet, legyen két oldalas stb. Egy matrac 2 éves gyereknek ugyan azt az alátá...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Xsenzor

  Xsensor Reveal Technology   Az 1664 érzékelőből álló XSENSOR® először Magyarországon a Gigamatracnál. Elérhető a MaxCityben és a Róbert Károly körúti üzletünkben.   XSENSOR® REVEAL     Az XSENSOR® REVEAL 1664 szenzorból álló nyomásérzékelő három alvási pozícióban vizsgálja meg a mérési eredményeket: oldalt, háton és hason. Minden embernél a három pihenési pozícióban teljesen más mérési eredmények jönnek ki. Az XSENSOR® REVEAL eg...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éve

Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éveSzerző: MTI forrás /hvg/ Ezért is fontos a megfelelő matrac kiválasztása. Olyan matrac ami az egyedi igényeinknek megfelel, pihentető alvást biztosít Fontos a matracok szempontjából az ideális ortopédiai kialakítás. Ma már számtalan matrac közül választhatunk. Akár zsákrugós atrac, akár memory matrac a lényeg, hogy olyan matracot válasszunk amin jól tudunk pihenni. A mai ember két órával kevesebbet alszik, mint a száz...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Memoryfoam matracok

Memory foam. Emlékezőhab. Viszkoelasztikus hab. Lustahab. Hogy is van ez? Akkor most melyiket válasszam? Mi segítünk megoldani ezt a rejtélyt. Eloszlatjuk a kételyeket, így már ön is nyugodtan barangolhat a matracok világában. A memory foam, más néven emlékezőhab a hideghab egyik változata, csupán néhány extrával van felturbózva. A habanyag visszarugózó képességét lelassították, így a matrac lassabban reagál, ha az ember felkel róla, ezért is nevezik lustahabnak....

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Levital nyereményjáték első nyertese

LEVITAL® NYEREMÉNYJÁTÉKUNK ELSŐ NYERTESE Ezúton gratulálunk ismételten LEVITAL® nyereményjátékunk első nyertesének! Nyereménye 1.000.000 forint, amelyet a hatályban lévő járványügyi rendelkezéseknek megfelelően, szűk körben vehetett át a Róbert Károly körúti üzletünkben. ...

Tovább a tanácsokhoz »