matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Yatsan Euphoria matrac

Leírás
Adatok
Árak
Yatsan Euphoria matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Yatsan Euphoria egy 310 darab zsákrugókból álló nagyon szuper minőségű formakövető, kimondottan alvásra kifejlesztett zónásított matrac. A matrac vastagságnak köszönhetően egy olyan formakövető matraccal ismerkedhetünk meg, amely önmagában minden olyan komfortérzetet és ergonómiát kielégít, amelyet egy matracnak tudni kell. A zsákrugóknak köszönhetően nincs áthullámzás egy nagy matracon belül, tehát alvótársunkat nem zavarjuk a pihenésben, ha éjszaka le vagy fel szállunk az ágyunkból. A Yatsan Euphoria matrac egyik előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy magasabb lehet az ágyunk és a reggeli felkelésnél kevesebb energiát kell kifejteni megelőzve egy esetleges idegbecsípődést. Az 5 ergonómiai zónás matrac fenséges kényelmet nyújt, megtisztelve érezhetjük magunkat, hogy egy magasabb ágyról tökéletes pihenést, regenerálódást kapunk.

Termékleírás:

logo

 

 

 pipaYatsan Euphoria matrac

 

Yatsan Euphoria matrac egy nagyon komfortos, 38 cm vastagságú zsákrugós matrac. Ez a királyi megjelenésű, méhsejt formákkal ellátott multi zsákrugós matrac nagyon kényelmes komfortérzetet nyújt. A matrac vastagságnak és a zsákrugós kialakításnak köszönhetően egy komplett ágyrendszert kapunk. Yatsan Euphoria dupla zsákrugós rendszerrel már önmagában minden olyan igényt kielégít, amely a pihentető alváshoz és gyors regenerálódáshoz szükséges. Az Euphoria név is sejteti, hogy nem egy szokványos, fapados matraccal lettünk gazdagabbak, hanem egy mennyei, török szultánhoz méltó álom pihenést nyújtó vastag ágybetéttel. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac pontrugalmas, ott süpped, ahol arra a legjobban szükség van és nincs áthullámzás egy nagy franciaágyon belül. A 310 darab duplán elhelyezett zsákrugó, egymáshoz van rögzítve és külön-külön mozog, ahol nyomás éri, így formakövetésben a testünk és a matrac közötti nyomáspontok csökkentésében a maximumot nyújtja. Yatsan Euphoria 7 ergonómiai zónával ellátott matrac nagy előnye a vastagságnak köszönhetően, hogy reggeli felkelésnél, amikor az izmok és az izületek le vannak tapadva, akkor egy magasabb ágyról könnyebb leszállni, mint egy nagyon alacsonyról felkelni, ahol erőt kell kifejteni, ezzel elkerülhetünk egy esetleges idegbecsípődést vagy huzódást.  A Yatsan Euphoria matrac tökéletesen igazodik a gerinchez, nagy precízitással felveszi a test vonalának a kontúrját, minden egyes részét a testnek pontokra lebontva alátámasztja a két rend zsákrugónak és a kimondottan alvásra kifejlesztet formatartó hideghabrétegnek köszönhetően. A zsákrugók és a kényelmi habréteg öszhangja ortopédikusan kíméli a testünket. A matrac belső klimakiegyenlítődése a zsákrugóknak a speciális habnak és a nagy strappabíró, megjelenésében is megnyerő kiválóan légátersztő matrachuzat együttesének köszönhető. A matrac belső szellőzése kimondottan úgy van kialakítva, hogy a matrac belsejéből a használat során a levegő kifelé áramláskor minden irtányba tudjon távozni, ez biztosítja a száraz alvási környezetet. A Yatsan Euphoria matrac egy szélesebb vállal rendelkezőnek is tökéletes kényelmet nyújt oldalt fekvéskor, a 38 cm vastagság a dupla zsákrugókkal maximálisan kielégíti a pihenéshez szükséges komfortérzetet. Yatsan Euphoria prémium kategóriás szállodai minőségű matrac által nyújtott nagyon kényelmes érzetet kiprobálhatjuk a  Gigamatrac üzleteiben.

 

yatsan tempur

pipa A Yatsan Euphoria matrachuzat

 

 A Yatsan Euphoria matrachuzat higiénikus, poratka taszító és a káros baktériumokat nem türő kialakításnak örvend. A matrac szellőzésében nagyon nagy szerepe van a Yatsan Euphoria huzatnak. Apró légáteresztő nyílásokon az egész matrac belsejéből áramló levegőt egyszere permetezi minden irányban, ezzel fontos szerepet töltve be a poratkák és a gombásodás megakadályozásban. A huzatban rejlő 100% pamut a bőrünkkel való érintkezéskor természetes, antiallergén környezetet biztosít. A pamutnak köszönhetően a matrac belsejében áramló pára felszívódik és arányosan eloszlik, a rugós klímaberendezésnek köszönhetően pillanatok alatt száraz alvási légkört teremt. A Yatsan Euphoria huzat anyagának köszönhető, hogy a tetben felgyült elektromosság levezetésében is fontos szerepe van így biztosítva a stresszmentes alvási környezetet. 

 

Yatsan_gyar

pipa Yatsan cégtörténet

 

  Yatsan matracgyártó cég 1974-ben alakult Törökországban, az  első rugós  matracokat gyártó társaság egyike. Ma már több 60.000 m2-es területen fekszik a Yatsan gyár és  35 országba szállít matracokat. Yatson a speciális ágyak gyártásában is az elsők között van a világon. Nagy tekintélynek örvend a Sheraton, Hilton, Mardan Palace, Max Royal,  The Apprentice, a Rixos és Conrad szállodák használják a termékeit. Törökországban több. mint 55 üzletet szolgálnak ki matracokkal és ágyrendszerekkel. 

 yatsan tempur

 

 pipa Zsákrugókról

 

-kiváló formakövetés és súlyeloszlás

-nincs áthullámzás, ott süpped ahol kell

-a test pontjait egymástól függetlenül leköveti

-az egy rugóra eső súly csökken a bonellrugóval ellentétben

-hosszú élettartam 

-nagyon jól szellőznek a zsákrugós matracok

 

pipaHideghabokról

 

A hideghab mint matracgyártási alapanyag:

- legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában
- feszes, a testformához alkalmazkodó,habkocka ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít
- kiváló klíma kiegyenlítő hatást nyújt
- mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját
- higiénikus környezetet biztosít
- teljesen hangtalan
- anyagszerkezete egyedülálló módon lehetővé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követő kialakítást
- antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elő

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok:

 

-egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát, és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatna

- kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

 

Mi is az a hideghab?

 

A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek megfelel amit a matracgyártásban használunk. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

A hideghab egy gyűjtő fogalom. A hideghabok lehetnek normál habok, emlékező habok, nagy rugalmasságú HR habok. A hideghabok sűrűsége és a cellaszerkezetek vastagsága a legfontosabb a matracok tartósságánál. 

 

 

Kulcsszavak: zsákrugó, pocket rugó, ortopéd matrac, vastag matrac, király matrac, kényelmes matrac, ágyrendszer, ortopédikus matrac, gyógymatrac, formakövető matrac, akciós matrac, olcsó matrac, török matrac, multi rugós matrac, Yatsan matrac, hideghab matrac, antiallergén matrac, atkamentes, hideghabból áll matrac, tartós matrac, kényelmi réteggel, gerinckímélő matrac, gerinc matrac, szultán matrac, boxspring matrac, szállodai prémium kategória, nagyon vastag zsákrugós matrac, Yatsan matrac akció a Gigamatracban, a legjobban szellőző matrac, a legkényelmesebb vastag matracok minden kategóriában, legjobb török matracok, Gigamatrac webshop akció, multi zsákrugós vastag matracok

 

 

 

 

-

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Gyártó: Yatsan
Milyen a termék: Törökországból származik
Huzat típusa: Fix
Matrac magasság: 38 cm
Huzat anyaga: Kötött szövet
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Fekvőfelületek: Egy oldalas matrac
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Rugók száma: 310 db/m2
Súlykorlát: 140kg
Kényelmi réteg: Speciális hideghab
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Szokásos
Méretek:
239 800 Ft   209 800 Ft
249 800 Ft   213 900 Ft
369 800 Ft   324 900 Ft
399 800 Ft   356 900 Ft
445 900 Ft   393 900 Ft
499 880 Ft   432 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Hogyan válasszunk matracot deréktáji fájdalom esetén

Hogyan válasszunk matracot deréktáji fájdalom esetén Hogyan válasszunk matracot ha fáj a derekunk? Érdemesebb a közepesen kemény, akár memory matrac vásárlását meggondolni, hátfájás esetén körbenézni az akciós matracok között és a tanácsokat átolvasni. A rossz matracon történő folyamatos alvás derékfájást okozhat illetve növelheti azt. A matrac rossz alátámasztása erősítheti a helytelen alváspozíciót, megfeszítheti az izmokat és nem segíti a gerincos...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Exclusive Gigamatrac a MaxCityben

Szeptember 14-én megnyílik az Exclusive Gigamatrac üzletünk a MaxCityben. Az üzlet az első emelten a lift mellett található. A megnyitó alkalmából 4 világmárka (Hilding, Levital, Curem, Isbir) kiválasztott termékeire 50%-os kedvezményt biztosítunk szombaton, szeptember 14-én. A megnyitón találkozhat a márkák képviselőivel, részt vehet ingyenes testnyomás mérésen és megismerhet több új terméket és márkát is a hazai piacon.   Szeptember 14-étől az XSensor test...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
12 tipp a jó alvásért

12 tipp a jó alvásért Nők Lapja Cafe /forrás/ Éjszakánként nem tudsz rendesen aludni? Olvasd végig a 12-es listát és tudd meg, min kellene változtatnod! Mikor máskor, mint az Alvás Világnapján?   1. Ha éjszaka megébredsz, ne nézz az órára, aki ugyanis így tesz, az automatikusan elkezd számolni, tervezni, márpedig a test automatikusan reagál ezekre az aktivitásokra, éber lesz. Ezt elkerülendő, az ébresztőórát mindenki fordítsa a fal felé. 2. Éjszaka nassolni t...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
180x200 matrac

Ahogy az az ágykereteknél is lenni szokott, úgy a matracoknál is megvannak a megszokott, standard méretek. Ezek általában igazodnak az ágykeretek méreteihez, hiszen a kettőnek illeszkednie kell egymáshoz. Magyarországon a megszokott méretek az egyszemélyes és a kétszemélyes kategóriába sorolhatók. A kétszemélyes méretek között is találunk különbözőt, hiszen nem vagyunk egyformák, mindegyikőnknek más szélességű és hosszúságú matrac a megfelelő. És termés...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Raktárunk új címe

    Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t...

Tovább a tanácsokhoz »