matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Hilding Select Multi zsákrugós matrac

Leírás
Adatok
Árak
Hilding Select Multi zsákrugós matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

A Hilding Select Multi táskarugós matrac, kiváló minőségű alapanyagokból készül. Levehető mosható orvosi pamutból készült ezüstszálas antiallergén huzat, stresszmentes alvási környezetet biztosít. A Hilding Selec Multi zsákrugókból kb. 400db/m2 hihetetlenül formakövető, 7 ergonómia zóna minden egyes alátámasztási pontján tökéletes kényelmet nyújt. A Zsákrugós rendszeren elhelyezkedő memory-foam párnázóréteg és a rugalmas latexhab fantasztikus alvási környezetet garantál. 15 év gyártói garanciával Európa legnagyobb matracgyártójától a legjobb választás.

Termékleírás:

 

Hilding logo

 

Hilding Select Multi matrac

 

A HILDING SELECT MULTI zsákrugós matrac LATEX+MEMORYFOAM párnázóréteggel hihetetlen kényelmet és extra szolgáltatásokat nyújt. A MULTI zsákrugórendszer dupla annyi független zsákrugót tartalmaz kb. 400db/m2, mint általában a többi zsákrugós matrac. A sokkal több zsákrugó azt jelenti, hogy adott felület alátámasztása több rugóval történik, ezáltal sokkal jobban osztja el a terhelést sokkal jobban követi a test formáját, ezáltal rendkívül ideális ergonómiailag a matrac. A MULTI zsákrugó rendszerre elhelyezett LATEX illetve MEMORYFOAM párnázóréteg két különböző keménységű és komfortú oldalt biztosít. A 7 ergonómiai zóna a HILDING SELECT MULTI matrac egyik kiemelkedő szolgáltatása. Az akár 2000 db-nál is több rugótestet tartalmazó kéteszemélyes matrac, elképesztő alvási élményt nyújt. A HILDING SELECT MULTI táskarugós matrac a gerincoszlopot természetes helyzetében megtartva segítséget nyújtson a csigolyák közötti porckorongok tápanyagellátásában és anyagcseréjében. A matracnak nem csak a belső szerkezeti megoldásai páratlanok, hanem a levehető teljesen Antiallergén Sensity huzat alkalmazása is. A HILDING SELECT MULTI zsákrugós matrac 15 év garnciával és a két különböző oldalán lévő komfortérzéssel a legjobb választás.

 

Európa egyik legnagyobb múltú matracgyártójának a svéd Hildingnek a felsőkategóriás matracai közé tartozó Select Multi ágybetét mögött mintegy 80 év tapasztalat és hozzáértés húzódik meg. A matrac két különböző keménységű oldallal rendelkezik, így igény szerint választható az egyéni, ideális alvás körülmények kialakításához szükséges kemény vagy félkemény komfortoldal. A négyzetméterenkénti 400 db zsákrugó a lehető legprecízebben tudja alátámasztani a gerinc egészséges kettős „S” alakját, így teljesen minimalizálni tudja a nyomáspontok kialakulását. A hét zónás (több különböző erősségű) rugózat egyesével zsákokba zárva és függőleges irányban egymástól teljesen függetlenül mozogva biztosítja a derék határozott alátámasztását, valamint a válltájék finom beengedését. A zsákrugós matracok a legjobban szellőző rendszereknek minősülnek, melyek az antiallergén Medicott Silver (Orvosi pamut, ezüstszállal átszőve) matrachuzattal kiegészülve egészséges alváskörnyezetet teremtenek, mivel a poratkák és baktériumtelepek nem tudnak megtelepedni. Az egyik oldalon latexhab biztosítja az összekeverhetetlen rugalmas, feszes komfortoldali dinamikát, míg a matrac másik oldalán memory hab gondoskodik a lehető legnagyobb felületen történő alátámasztásról. A memory hab egy speciális nagy tömegsűrűségű viscoelasztikus hideghab, mely a test hőmérsékletre reagálva belágyul és kitölti azokat az egészen apró görbületeket is, amit a matracmag esetlegesen nem tud megtenni, így nagyobb felületen támasztja alá a gerincet és jobban tehermentesíti azt. Fontos információ lehet gerincsérvben szenvedőknek, hogy az emlékezőhabos matracok használata kerülendő. A prémium kategóriás matracok jellemzően fix él varrott huzattal rendelkeznek, de a Hilding cég a fogyasztói igények szerint, levehető 60 fokon mosható huzattal látta el a Select Multi zsákrugós matracot, így higiéniai szempontból is ideális választás tud lenni a vásárlók számára.

medicott huzat

MILYEN A MEDICOTT SILVER HUZAT?

Medicott Silver antiallergén matrachuzat, amely a speciálisan impregnált Medicott szövetnek köszönhetően megakadályozza a baktérium -és gombaképződést. A Medicott technológia az egészségre káros vegyi segédanyagok nélkül inaktiválja az atkák táplálékául szolgáló részecskéket. Antiallergén tulajdonságát hosszú ideig és állandó intenzitással fejti ki. Mosható 60°C hőmérsékletig. Az alkalmazott Silver technológia baktériumölő és antisztatikus tulajdonsággal ruházza fel a matrahuzatot. A Medicott-Silver matrachuzat stressz mentes, poratka taszító hatása nagyban hozzájárul a nyugodt pihenéshez és egészséges alvási környezetet biztosít.

 

HOGYAN MOSHATJA KI A HUZATOT?

 

Gyakran felmerül a kérdés, ténylegesen háztartási körülmények között moshatóak e ezek a huzatok. Mivel a matrac borítóanyaga egy speciális végtelenített zippzárnak köszönhetően kettő darabba jön szét, ezek egyesével a mai mosógépekbe korlátozás nélkül behelyezhetők és moshatóak. A mosás végén szabadon szárítva minden gond nélkül rendkívül egyszerűen újra  a matracra helyezhető. Ezt a mosást gyakorlatilag a matrac teljes élettartama allatt folyamatosan elvégezheti anélkül, hogy a Medicott Silver huzat ezüstion szálai károsodnának és veszítenének baktériumakadályozó képességükből.

 

MULTI ZSÁKRUGÓ rendszer

 

Select Multi

A MULTI zsákrugós rendszer egy olyan táskarugó rendszer amely a tasakba helyezett független acélrugókat fogja össze. A MULTI rendszer a kisebb átmérőjű adott felületre több rugót biztosító rendszer. Az 525 db/m2 rugó hihetetlen formakövetést és súlyelosztást garantál. A test pontjait egymástól függetlenül pontosan leköveti és ideális pozícióban támasztja alá. A kimagasló pontrugalmasságon kívül a MULTI zsákrugós rendszer élettartama is sokkal hosszabb, hiszen adott felületre sokkal kisebb terhelés jut, kímélve a rugó terhelését és intenzív használatát.

 gyár

 

HILDING ANDERS, 70 ÉVES TUDÁS ÉS SZAKÉRTELEM...

A történet 1939-ben kezdődött, amikor Hilding Andersson úgy döntött megnyitja első bútorgyárát Svédországban, Bjärnum városában. Annak ellenére, hogy a cég indulása pont a legnehezebb időben kezdődött a vállalkozói szellem és a szaktudásnak köszönhetően 1940-es évekre egy virágzó céggé nőtte ki magát és hírnevet szerzett magas minőségű termékeinek köszönhetően.
Az 1950-es évek végére megnövekedett igényeknek köszönhetően egyre népszerűbb lett a fogyasztók és a forgalmazók körében, mint például a máig is komoly vevőnek számító IKEA matracok terén.
1972-ben Hilding fia, Olle nagy újításokat vezetett be, az úgynevezett ?Polyspring" új matrac designnal. A nagy áttörést azonban 1976 hozta, amikor már a nemzetközi piacot meghódítva belépett szállodai piacra ahol kompromisszumok nélküli minősége miatt bekerült a legkeresettebb matracok közé. Így lett a családi vállalkozásból globális vállalat. 1980-ban a cégvezetés úgy döntött kizárólag az ágyakra összpontosítanak.
Növekedés...
1991-ben a Hilding Anders vált a legnagyobb ágygyártó vállalattá és folyamatos terjeszkedésével uralni kezdte Európát és Ázsiát. A stratégia viszonylag egyszerűnek tűnt, hiszen a vezetőség belátta: terjeszkedni csak úgy lehet sikeresen, ha nem csak a nevet vásárolják meg, hanem a teljes vállalkozásokat gyáregységgel mindennel együtt. Az elképzelés jól sikerült, hiszen nem véletlen hogy napjainkban 22 márkanévvel, 18 gyáregységgel rendelkezik a cég Európában, Ázsiában és Oroszországban.

Intense matrachuzat: Antisztatikus tulajdonsággal rendelkező matrachuzat a felhasználó számára intenzívebb és mélyebb alvást tesz lehetővé, segíti a gyorsabb sejtregenerációt rövidítve ezzel az alvásra fordított időt. A szövetben található különleges szénszálaknak köszönhetően elvezeti az alvó személy testében összegyűlt statikus feszültséget, javítva az alvás, illetve a pihenés minőségét. A szövet gomba-, és baktériumölő tulajdonságú, anyagösszetételének köszönhetően taszítja a port.
A körkörös cippzár óriási előnye, hgy a matrachuzat két féllé cippzárazható, így akár csak az egyik huzatfél is mosható. Gyakorlati haszna, hogy így belefér az általános 3,5-4,5 kg-os otthoni, háztartási mosógépekbe.
A Hilding kollekcióban alkalmazott matrachuzatok kizárólag a legkiválóbb, minőségileg bevizsgált és jóváhagyott alapanyagból készülnek.

 

Matrac, Hilding matrac, 15 év garancia, zsákrugós memory matrac, zsákrugós latex matrac, 7 ergonómiai zóna, multi zsákrugós rendszer, svéd acélrugók, 60 fokon mosható huzat, antiallergén matrac, kétoldalas matrac, Gigamatracban kapható, Gigamatrac webshop akció, matrac akció, zsákrugós matrac, táskarugós matrac, Hilding akció, multi táskarugós ágybetét, 

A Hilding Select Multi svéd táskarugós memory foam párnázóréteggel kiváló akciós táskarugós matrac...

Gyártó: Hilding
Milyen a termék: Quality of Sweden
Összetétel: Memory foam+zsákrugó+latex komforthab
Huzat típusa: Bőrbarát mosható antiallergén huzat.
Matracmagasság: 26cm
Huzat anyaga: Chasmere
Garancia: 15 év
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Komfort: Kemény/félkemény
Szállítási határidő: 21 munkanapon belül
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Súlykorlát: 130kg
Kényelmi réteg: Latex és memory foam
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Méretek:
104 900 Ft   94 900 Ft
104 900 Ft   94 900 Ft
114 900 Ft   104 900 Ft
174 900 Ft   159 900 Ft
200 900 Ft   180 900 Ft
219 900 Ft   198 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Egybe vagy külön matrac?

  Egybe legyen matracunk vagy külön-külön?   A válasz nem is annyira bonyolult, mint azt sokan első ránézésre gondolják. Sőt... Gondoljuk csak végig, hogy mi szól az egyik és mi szól a másik választás mellett.   Egybe matrac, amennyiben: -a használó pároknak megegyezik a komfortigénye, magyarul mindkét félnek ugyanaz a matrac tetszik -a párok egyike sem szeretné mozgatható (fejemelős, fej-lábemelős, motoros) ágyráccsal használni a matracát -bonellrugós matr...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Boxspring ágyak árai:

A boxspring ágyak árai a felhasznált alapanyagok bonell rugó, táska rugó, topperben található különféle habok minőségétől és a boxspring ágyrendszer technikai háttere és a szakmai tapasztalat függvényében, egészen a White Sense boxspring ágyak magaslatáig széles terjedelemben változhatnak 200.000 és 2.000.000 Ft között. A boxspring gyártás hagyományai alapján léteznek rendkívül magas minőségű matracrendszerek. Ezek a rendszerek rendkívül tartósak magas ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
6 tévhit az alvásról

6 tévhit az alvásról Forrás: MNO Nem mindenki szenved rendszeresen álmatlanságban, de az emberek többségével időnként előfordul, hogy egy vagy több éjszaka nehezen tud elaludni, illetve rosszul alszik. A szakértők szerint az alvászavar körülbelül minden negyedik magyart érinti. Ha tehát valakinek minden csukott szemmel töltött perc számít, érdemes tisztában lennie, mi segíti, és mi hátráltatja a jó alvást. Az EatingWell magazinban megjelent cikk a hat leggyakori...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Matrac zónák

A matracok egyik legalapvetőbb - mondhatjuk, hogy elengedhetetlen ? követelménye, hogy ún. ergonómiai zónákra legyenek felosztva a test tökéletes formakövetése és megfelelő alátámasztása érdekében. Képzeljük el, hogy a matrac mindenhol egyforma keménységű. Ennek eredményeképpen a test bizonyos pontjai, kitüremkedő részei (váll és medence) nem fognak tudni eléggé besüllyedni, a derékrész nem ér hozzá a matrachoz, így annak nem lesz alátámasztása, és azon...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »