matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Yatas Thermo Rest rugós matrac

Leírás
Adatok
Árak
Yatas Thermo Rest rugós matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Yatas Thermo Rest matrac egy feszes alátámasztást nyújtó kiváló minőségű rugós matrac. Duplán edzett DHT technológiával készült bonellrugós rendszer több éven keresztül, határozott, dinamikus alátámasztást biztosít. A Thermo Rest matrac kényelmi rétege egy levehető, mosható Adaptíve technológiával készült huzattal van ellátva. Az egészséges alvási környezet kialakítására a gyártó óriási figyelmet fordított a matrac kiváló szellőzősnek, szellőztetésnek örvend. A levehető mosható huzat a díjnyertes Adaptíve technológiának köszönhetően 67%-kal gyorsabban elszívja a nedvességet (izzadtságot) és 25%-kal jobban párologtatja el, mint egy hagyományos kialakítású huzat. A többször mosható, de minőségét nagyon sokáig megőrző Adaptív huzat több éven át higiénikus alvási környezetet teremt a hálószobánkba. A Yatas Thermo Rest matracot ajánljuk a feszes, de dinamikus komfortot kedvelőknek.

Termékleírás:

yatas logó

 

Yatas Thermo Rest rugós matrac

 

Yatas Thermo Rest matrac egy feszes alátámasztást nyújtó kiváló minőségű rugós matrac. Duplán edzett DHT technológiával készült bonellrugós rendszer több éven keresztül, határozott, dinamikus alátámasztást biztosít.A  deréktájon megerősített erősebb rugózat kiváló ortopéd alátámasztást nyújt. A Thermo Rest matrac kényelmi rétege egy levehető, mosható Adaptíve technológiával készült huzattal van ellátva. Az egészséges alvási környezet kialakítására a gyártó óriási figyelmet fordított a matrac kiváló szellőzősnek, szellőztetésnek örvend. A levehető mosható huzat a díjnyertes Adaptíve technológiának köszönhetően 67%-kal gyorsabban elszívja a nedvességet (izzadtságot) és 25%-kal jobban párologtatja el, mint egy hagyományos kialakítású huzat. A többször mosható, de minőségét nagyon sokáig megőrző Adaptív huzat több éven át higiénikus alvási környezetet teremt a hálószobánkban. A 24 cm vastag, 5 ergonómiai zónával rendelkező bonellrugós matrac komforthab rétege egy nagy sűrűségű speciális hideghab, amelynek nagy szerepe van abban, hogy a matracunk mindig egyforma keménységű és dinamikus marad. A matrac könnyen forgatható az oldalain található fülek segítségével. A Yatas Thermo Rest matracot 10 év garanciával ajánljuk a feszes, de dinamikus komfortot kedvelőknek. 

Yatas technologia

 

 Yatas Thermo Rest matrachuzat

 

A Yatas Thermo Rest matrac Pillow Top rétegén levehető, mosható huzat egy díjnyertes ADAPTÍVE technológiával készült luxus minőségű huzat. Az egészséges alvási környezet kialakítására a gyártó óriási figyelmet fordított a matrac kiváló szellőzősnek, szellőztetésnek örvend. A levehető, mosható Adaptíve technológiával készült huzat 67%-kal gyorsabban elszívja a nedvességet (izzadtságot) és 25%-kal jobban párologtatja el, mint egy hagyományos kialakítású huzat. A többször mosható, de minőségét nagyon sokáig megőrző Adaptív huzat több éven át higiénikus alvási környezetet teremt a hálószobánkban. A Yatas Thermo Rest huzatban a gyors nedvesség elszívás és kiváló párologtatás segíti az a test hőmérséklet egyensúlyát. Az Adaptív technológia Törökországban bizonyította klinikai vizsgálatok során, hogy növeli a szervezetben az energiaszintet és a gyors regenerálódát. 

 

A Yatas Thermo Rest matrac amit nyújt Önnek:

 

*Gerinc teljes támogatását DHT duplán edzett rugósrendszer biztosítja

*5 ergonómiai zóna

*ortopéd deréktámasz

*Egészséges alvási környezet, kiváló szelőzés,

*Extra Pilow-Top kényelmi réteg

*Levehető mosható Adaptíve technológi huzat

*Speciális nagy sűrűségű rugalmas komforthab

*Kemény matracot kedvelőknek ajánljuk

 bonellrugó

Bonell rugó

Ez az egyik leggyakrabban alkalmazott rugó. A térbeli csavarvonal menetemelkedését általában úgy választják meg, hogy a teljes összenyomottság állapotában, tehát amikor a menetek egymáson felfekszenek, se törjön el a rugó. Legtöbbször a rugó két végén egy-egy fél vagy háromnegyed menetet összenyomnak, nem működő menetté alakítják, és a két végét síkba köszörülik, hogy jobb felfekvést biztosítsanak. A nagyon hosszú nyomott csavarrugóknál gondoskodni kell arról, hogy ne következzék ba a rugó kihajlása. Ez ellen vagy a rugó méreteinek megfelelő megválasztásával, vagy a rugó megvezetésével lehet védekezni.

 

yatasgyar

 

Yatas cégtörténet

YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott aYATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

 

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén. („elsőbbségi" pozíciót élvezve). YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon, a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

 

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

 

A YATAS márkában a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark®' gyapjút, továbbra is az egyetlen cég a YATAS használja.

 

Export

 

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország és Románia......

 

Gyár

 

YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac-, ágygyártás területén. 92.000m2 zárt és 160.000m2 szabad területen van gyár Kayseri és Ankarában ahol, több mint 1400 alkalmazott dolgozik.

 

Kulcsszavak: bonellrugó matrac, bonell rugó matrac, epeda rugó matrac, herkules rugó matrac, akciós rugós matrac, szuper rugós matrac, török rugós matrac, félkemény rugós matrac, antiallergén matrac, bonnel rugós matrac, bonnel, bonnel rugós, akciós bonnel rugós matrac, bonnel rugós matrac budapest, rugós matrac, matrac, rugós matrac budapest, matrac budapesten, olcsó matrac, török rugós matrac, rugós ágybetét, Yatas matrac, yatas matrac budapest, yatas webshop, yatas webáruház, yatas bolt, yatas mintabolt, óriási yatas matrac akció, kemény rugós matrac, Gigamatrac Yatas, Gigamatrac Yatas webshop, Gigamatrac Yatas webáruház, epeda rugós matracok, ortopéd rugós matrac, ortopédikus rugós matrac, egészséges alvás matrac, rugós gyógymatrac, tartós kemény matrac, Yatas Thermo Rest Gigamatrac

 

Gyártó: Yatas®
Származási hely: Törökország
Matracmagasság: 24cm
Garancia: 10 év
Súlykorlát: 140 kg
Komfort: Kemény
Összetétel: Speciális hab+DHT rugók
Zónák száma: 5 ergonómiai zóna
Huzat típusa: A Topper huzata mosható
Huzat anyaga: Kötött szövet
Fekvőfelületek: Top Pillow kényelmi réteg
Szállítási határidő: 10-28 munkanapon belül
Minősítések: Díjnyertes technológia
Egyedi méret: Nem
Kényelmi réteg: Komforthab
Antiallergén: Igen
Méretek:
121 000 Ft   96 800 Ft
124 750 Ft   99 800 Ft
133 500 Ft   106 800 Ft
156 000 Ft   124 800 Ft
161 000 Ft   128 800 Ft
167 250 Ft   133 800 Ft
174 750 Ft   139 800 Ft
191 000 Ft   152 800 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Rottex matracrendelés

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy Gigamatrac szomszédságában megnyílt az első Rottex mintabolt Budapest szívében. Az első Rottex mintabolt, mint minta bolt szinte a teljes Rottex kínálatot bemutatja: Rottex rugós matracok, Rottex biomatracok, Rottex vákuummatracok, memoryfoam fedőmatracok és alvás kiegészítők egy helyen. Szakképzett eladóink várnak mindenkit szeretettel, segítségükkel mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb matracot. A ma...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Evo Pore HRC legmodernebb hab

Az EvoPore HRC a legújabb fejlesztés a habok terén és egyben korszakváltó felfedezés a hideghabos és latex matrac piacán a tartósságot és formatartást illetően. A svájci fejlesztésnek az egyik legnagyobb előnye, ahogy az a nevében is szerepel (HRC-High Resilience Climate) a nagyfokú rugalmasság és a kiváló támasztás megtartása a terhelés és a különböző környezeti behatások (hő, pártartalom) mellett is. A magas fokú rugalmasság rendkívüli illeszkedést tes...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Nem éri meg éjjel tanulni

Nem éri meg éjjel tanulni Forrás : Index  A pánikszerű éjszakai tanulás nem hatékony megoldás, sokkal jobban jár az egyszeri diák, ha inkább kialussza magát a vizsgák előtt ? derül ki a Child Development tudományos szakfolyóiratban megjelent amerikai tanulmányból. A kutatók 9., 10., és 12. osztályos középiskolai diákokat vizsgáltak, az alvási szokásaik és iskolai eredményeik között keresve összefüggést. Az adatok azt mutatták, hogy a diákok minél magasabb ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Best Dream matracok

Az olasz Best Dream matrac régóta jelen van a magyar piacon. Megbízható ORKI engedéllyel rendelkező matracok. Minden méretben kaphatóak. Hosszú garanciális idővel egészségpénztárra elszámolható matracok. Speciális habosítással készülnek a matracok, 24 órán belül kicsomagolás után teljes értékű használatra készek. Két alap típus a Siglo és a wools megbízható kemény fekvőfelülettel, akár gyapjú párnázóréteggel készülnek. A memory duett és a memory b...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »