Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Ceriflex Classic Hard Vákuummatrac


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
  • Következő kép »
    A termékről pár szóval

    A ceriflex Classic Hard egy 16 cm vastag olasz vákumcsomagolt matrac. A matrac szellőzéséről a fix élvarrott antiallergén huzat és a nyitott cellaszerkezetű elioflex hideghab gondoskodik. A termék csomagolásának köszönhetően gyorsan és könnyen szállítható akár személyautóval is. Ajánljuk vendégszobákba, vendégházakba vagy akár napi használatra is.

  • Méretek Lista árAkciós ár
    39 900 Ft
    44 900 Ft
    47 900 Ft
    69 900 Ft
    76 900 Ft
    84 900 Ft
    96 900 Ft
     
    Darab:
     
    Komfort skála
    Tájékoztató
    Garancia: 5 év garancia
    Matracmag: Hideghab
    Zónák száma: Nincs ergonómiai zóna
    Súlykorlát: 100kg
    EP - elszámolható: Nem
    Antiallergén: Igen
    Csomagolás: Vákuumcsomagolt
    Mosható: Nem
    Matrac magasság: 16 cm
    Gyártó: Ceriflex

Hitelkalkuláció:

Válassza ki a kívánt méretet a hitelkonstrukció megtekintéséhez

  • 80*200cm
  • 90*200cm
  • 100*200cm
  • 140*200cm
  • 160*200cm
  • 180*200cm
  • 200*200cm

Termékleírás:

 

ceriflexlogo

 

 

A Ceriflex Classic Hard vákuummatracot szállodába, vendégágyba ajánljuk. Nagyon jó ár/érték arányú habmatrac a matracpiacon. A minőségi Elioflex hab, a könnyen tisztítható damaszt matrachuzat és a könnyen szállíthatóság (vákuummatrac) több szállodában az egyre kedveltebb matracok közé tartozik. A nagy nyitott cellaszerkezetű Elioflex hab kiválóan szellőzik és az erős cellaszerkezetnek köszönhetően több évig megőrzi rugalmasságát. A Ceriflex Classic Hard matrac előnye egy bonellrugós matraccal szemben, hogy könnyen átfordítható a kedvező súly által. A Ceriflex Classic Hard vákuummatrac határozott, feszes alátámasztása megfelelő kényelmet biztosít a mindennapokban. A Ceriflex termékcsalád minden matraca könnyen szállítható, vákuumcsomagolt matracokból áll. Minden Ceriflex matracnak elegáns megjelenése van és minőségi olasz habokból készülnek.

Magasabb testsúlyú embereknek a Ceriflex Levander, Ceriflex Wool Extra, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Hotel Super Strong vagy a nagyon kényelmes Ceriflex Energy Memory, matracokat ajánljuk.

A Ceriflex Classic Hard hideghab matrac 14 cm Elioflex kiválóan lélegző, feszes, rugalmas, a testet optimálisan alátámasztó habból készül. A matrac tökéletesen ötvözi az egészség megőrzésére irányuló kényelmet, a vásárlók számára elérhető árral. Ezáltal vendégszobába, hétvégi házakba, alkalmi használatra, tökéletes megoldást kínál.

Ceriflex Matracmag: Ceriflex Classic Hard egyedülálló speciális cellaszerkezetű jó minőségű Elioflex hideghab anyagból áll. Az Elioflex habnak köszönhetően a matracmag rugalmas, nyitott cellás szerkezetének köszönhetően jó szellőző tulajdonsággal rendelkezik. 

Matrachuzat: Megjelenésében mediterán hangulat jellemzi a Ceriflex Classic Hard matrachuzatot. Nagy strapabíró, könnyen tisztítható Damaszt szövet huzattal van ellátva. Jó szellőző kialakítása van a matrachuzatnak, ezáltal kiváló komfortérzetet, egészséges alvási környezetet biztosít.

 

 ceriflex gyár

 

Ceriflex matracgyártás története

 

A Ceriflex matrac márka félszáz éve jelen van az olasz minőségi matracgyártás területén. A vákuummatracok családjában felső kategóriás minőséget képviselnek a Ceriflex matracok, ahol a mediterán hangulat keveredik a tradícióval és az olasz divatvilágból már megtapasztalt ízlésvilággal. A Ceriflex matracok kifejlesztése a piaci igényekhez és a vásárlói elvárásokhoz igazodik, így bárki megtalálhatja a saját alvás szokásainak megfelelő matrac típust, kiváló ár-érték arányban. A kiválasztott matrac lehet alacsonyabb árkategóriájú matrac, kemény vákuummatrac, nagy teherbírású és tökéletes alátámasztást nyújtó vastag, erős matrac vagy emlékezőhab matrac. Giuseppe Merafina irányítása alatt álló vállalat Dél-Olaszországban Foggia és Bari között Cerignola városában található és ez a mediterrán hangulat a matracok külső megjelenésében is visszaköszön. Modern megjelenés, elegáns minták és kompromisszumot nem tűrő minőség. A minőségi alapanyagok, a nagyon szigorú gyártástechnológia Nyugat-Európában is népszerű matrac márkává tette a Ceriflex nevet. A Ceriflex több évtizede a nemzetközi matracpiacon, a vákuummatracok világában egy ismert, elismert márkanév. A minőség az elegancia a megbízhatóság, évtizedek alatt meghozta gyümölcsét és napjainkra a Ceriflex márka már Magyarországon is kapható.

csizma

 

Ceriflex matracok a minőségi alapanyagokon túl a csomagolásnak köszönhetően könnyen szállítható termékek, amely egy gyors vásárlásnál csak további előnyt jelent. Olaszországban nem csak a 2000 éves Pantheon szomszádságában elfogyasztott kávé, a Bolsena-i tó partján készült pizza és a tűzpiros Ferrari számít minőségnek, hanem a minőségi vákuummatracok bölcsője is itt van. Olaszországban több, mint 50 éve Giuliano Magni gyárában, a Magniflex márka gyártotta az első vákuumcsomagolt matracokat a nagyvilág számára. A vákuum matracok tulajdonságai és a vákuum csomagolás megköveteli a minőségi alapanyagok felhasználását, hiszen a többtonnás csomagológép által összepréselt matracnak vissza kell nyernie eredeti alakját, formáját, cellaszerkezetét. Giuliano Magni ezzel nem csak a matracok árára rakódó szállítási- és raktározási költségeket csökkentette a vásárlók számára, hanem a vákuum matracok megjelenésével egy új világképet hozott a matrac területén. Ceriflex Orthopedic, Ceriflex Classic Hard, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Natural Wash, Ceriflex Energy Memory, Ceriflex Wool Extra, Ceriflex Classic Memory, Ceriflex Pocket Exclusive 25

 

Elioflex hideghab

 

Az Elioflex hideghab nyitottcellás szerkezetű matracipari hideghabalapanyag. Speciális habosítási technológiával készül, víz hozzáadásával egy homogén elrendezezésű cellaszerkezetet alkot. Az Eliflex hideghabok 28-32kg/m3 tömegsűrűségűek, ezáltal kifejezetten stabil, nagy teherbírásra képesek. Az Elioflex habanyag egyik legfontosabb tulajdonsága a cellaszerkezet kivételesen vastag cellafalának köszönhető, amely az átlagosnál nagyobb cellákat alkotja. A nagy, nyitott cellás szerkezet, kiváló szellőzést biztosít a matracnak. Az Eliflex habok pontrugalmassága nagyban hasonlít a latex habokhoz. Formakövetésben és alátámasztásban kiváló komfortot nyújtanak. A különleges vákuumcsomagolási igény alapvetően arra készteti a matracgyártókat, hogy a nagynyomású présben összepréselt matracot az eredeti térfogatának 15-20%-ára préseljék össze. Az Eliflex hab minőségének köszönhetően a csomagolás után kiváló cellaszerkezetének köszönhetően visszanyeri eredeti alakját és keménységét.

Az ökológiai hatásokat vizsgálva már-már természetes, hogy egy matracgyártásra használt alapanyag legyen CFC mentes, ami annyit jelent, hogy sem a gyártás során sem pedig a késztermék nem tartalmaznak klór- és fluortartalmú szénhidrogéneket. Egy termék klór- és fluor mentessége környezetünk védelme érdekében nagyon fontos, hiszen ezen vegyületek jelentős mértékben károsítják a Föld káros sugárzásaiban kiemelkedő védelmet nyújtó ózon réteget.

vákuumosgép

VÁKUUMCSOMAGOLÁS

A kész matracot egy fóliatömlőbe húzzák, préssel laposra összenyomják (kinyomják belőle a levegőt) és lehegesztik a két végét, így nem kell a matraccal együtt levegőt (térfogatot) szállítani. Kibontás után a matrac belső cellaszerkezete visszaáll eredeti struktúrájára és visszaszívja magába a levegőt.

ollo

 

Vákuummatrac kibontása

 

Vákuummatrac kicsomagolása nem egy bonyolult dolog, ha betartjuk a következő 3 szabályt, ami magától ertetődő elemekből áll.

1. A legfontosabb, hogy amennyiben termékünk visszavásárlási garanciával érkezett, vonatkozik-e a visszavásárlási garancia akkor is, ha a matracot kicsomagoljuk. A gigamatrac.hu webáruház jellemzően nem kereskedik olyan matracokkal, amelyeknél a visszavásárlási garancia feltétele, hogy a terméket nem szabad kicsomagolni, hiszen pontosan a matrac próbája lenne a lényeg az ilyen extra vállalásoknál.

2. A vákuummatrac csomagolása alapvetően két elemből, két rétegből áll, ami egészen egyszerűen a csomagolási technológiából ered. A kész matracot a matrac üzemben behúzzák egy méretben igazodó két végén nyitott fóliatömlőbe, egy prés ránehezedve a matracra összenyomva azt és kiszorítva belőle a levegőt, majd összenyomott állapotban lehegesztik a két végét, hogy a levegő ne tudjon visszaáramolni. Ezt követően henger alakúra csavarják és kap egy külső csomakolást a matrac. A Vákuummatrac kicsomagolásánál mindkét fóliát egymás után el kell távolítanunk. Tegyük ezt egy ollóval vagy egy késsel nagyon elővigyázatosan, nehogy megsértsük a matracot.

3. A Vákuummatrac kicsomagolva egy furcsa, lapos valami lesz, amiről első ránézésre nehéz elképzelni, hogy valaha matrac lesz belőle. A cellaszerkezetből kiszorított levegő már a kibontásnál kezd visszaáramolni a matracba. A matrac cellaszerkezete szép lassan az összepréselt állapotból kezd visszaállni az eredeti (préselés előtt előtti) alakjára. A matrac lassan elkezdi visszanyerni eredeti formáját. A belső cellaszerkezet épségének megőrzése érdekében meg kell várni, hogy a matrac teljesen az eredeti formájára visszaálljon, nehogy a még deformált cellaszerkezet a terhelésnek köszönhetően sérüljön. Amennyiben a használati utasítás másképpen nem rendelkezik általánosan 20-24 óra kell ahhoz, hogy a matracok belső szerkezetében is megvalósuljon a visszaalakulás.

 

Kulcsszavak: matrac nyaralóba, hideghab matrac, vákuum matrac, vákuumcsomagolt matrac, olcsó matrac, olasz matrac, jó ár-értékű matrac, ortopéd matrac, nyaralóba ágybetét, 90-es matrac, jó matrac, vendég matrac, matrac kemény, kemény vákuummatrac, Matrac szállodába, matrac gerinc fájásra, Hátfájásra kemény matrac, matrac Gigamatracban készletről, Készletről azonnal matrac, gigamatrac webshop, gigamatrac.hu ceriflex matracok, ceriflex akció, matrac könnyen szállítható, matrac király, jól szellőző matrac, 

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Ceriflex Classic Hard Vákuummatrac fórum



Kérdése van? Örömmel segítünk!




Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.







Tanácsok, tippek, ötletek

  • Matracvásárlási tanácsok
    Élmény az XSENSOR-ral

    Az Xsensorról korábban írtunk már egy a technikai részletekbe is belemenő cikket, amit „Xsensor Reveal Technology” címen tudnak megtekinteni. A Róbert Károly körúti és a MaxCityben lévő üzletünkben van lehetősége kipróbálni az XSensort. Mi teszi különlegesség ezt a mérőeszközt? Sokan vallják azt a filozófiát, hogy „Hiszem, ha látom.”  Vagyis, amit meglehet érinteni, érezni, látni lehet az a valóságos. Egy matrac esetében ez indokolt is, hiszen ho ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matracos érdekességek
    Gigamatrac Szeged matrac szaküzlet

        Matrac szaküzlet Szeged   Gigamatrac Szegeden? Szeged városában is 2019 nyarán Gigamatrac szaküzlet nyílik! És hogy mit is keres egy Gigamatrac matrac szaküzlet Szegeden? Piackutatásunk és Szeged matrac térképének összeállításának eredménye érdekes információkat hozott számunkra. Ezen eredmények kiértékelése után egy percig nincs kétségünk abban, hogy a budapesti sikereink után a pesti régiót kibővítve Szeged legyen az első olyan vidéki nagyváros, ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matrac hírek a nagyvilágból
    Ikea matrac ikea ágy

    A legnagyobb Ikea mellett.....   Közelednek az ünnepek és mi is készülődünk a Gigamatracnál, hatalmas választékkal és valódiakciókkal várjuk a matrac, ágykeret vagy egyéb alváskultúrával, kapcsolatos termékeinkkel aGigamatracnál a matracóriásnál, az IKEA mellett a Buy Way soroksár bevásárlóközpontban. Kibővítettkínálattal, közel 80 féle matracból lehet válogatni, aki itt nem talál, az sehol nem talál matracot! A soroksári Buy Way bevásárlóközpont új ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matrac ABC
    Matrac márkák

    A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a matracválasztékra. A folytonosan növekedő vásárlói igények kielégítése érdekében a kínálatunk folyamatosan bővül, ezáltal biztosítjuk mindenkinek a legmegfelelőbb matracválasztást. Kínálatunkban folyamatosan bővülő matracmárkák szerepelnek, melyek kivétel nélkül mind ismert magyar illetve nemzetközi márkák. Hagy említsünk meg ezek közül néhá ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Levital
    Levital matracok

        Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Hírek a Gigamatractól
    Levital nyereményjáték első nyertese

    LEVITAL® NYEREMÉNYJÁTÉKUNK ELSŐ NYERTESE Ezúton gratulálunk ismételten LEVITAL® nyereményjátékunk első nyertesének! Nyereménye 1.000.000 forint, amelyet a hatályban lévő járványügyi rendelkezéseknek megfelelően, szűk körben vehetett át a Róbert Károly körúti üzletünkben. ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

    Önnek hány gerince van?

    A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

    Tovább
  • 5 érv a GigaMatrac mellett

    Információk: 5 érv

    Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

    Tovább
  • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

    Matrac egészségpénztárra

    Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

    Tovább
Egészségpénztári partnereink: