matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Perdormire New Memory matrac

Leírás
Adatok
Árak
Perdormire New Memory matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Perdormire New Memory matrac, Olaszország második legnagyobb matracgyártójától a Materassificio Montalesetől. A Perdormire matracok gyártása három alapelv alapján készül: magas minőség, ergonómia és környezetvédelem. A kiváló minőségű alapanyagok és a környezetünkre jó hatással lévő természetes anyagok felhasználásával. A Perdormire New Memory matrac tartó habrétege 12 cm, CFC mentes Bio Waterfoam, habosított víz alapú soya hideghab. A Bio Waterfoam soya hideghabok a hagyományos gyártással készülő hiteghabokkal ellentétben bizonyítottan csökkentik a stresszt, gyorsabb regenerálódást és pihentetőbb alvást nyújtanak. A matrac kényelmi rétege Viscomind® memory foam, amely antibakteriális és hipoallergén. A Viscomind® memory foam milliméterre pontosan leköveti a test vonalát és maximálisan alátámasztja a gerincoszlopot. A nagy sűrűségű Viscomind® anyag optimális megoldás a különböző alvó felületek (rossz matrac, heverő) által okozott problémákra, mint a nyaki fájdalom, hátfájás, derékfájás, stb

Címkék: 

ágybetét ágymatrac

Termékleírás:

perdormire logo

 

Perdormire New Memory matrac

 

Perdormire New Memory matrac, Olaszország második legnagyobb matracgyártójától a Materassificio Montalesetől. A Perdormire matracok gyártása három alapelv alapján készül: magas minőség, ergonómia és környezetvédelem. A kiváló minőségű alapanyagok és a környezetünkre jó hatással lévő természetes anyagok felhasználásával készülnek. A PerDormire matracokra jellemző a finom olasz design, modern, innovatív megjelenés és a magas minőségű anyagok. A gyártási során ellenőrzik a teljes termelési folyamatot a nyersanyagtól a kész matracig. A gyártási folyamatot, technológiák Az alapanyagokat rendszeresen felülvizsgálják és folyamatosan új technológiát dolgoznak ki, hogy a mai világ design elvárásának és a legmagasabb követelményeknek megfelejen a matrac. PerDormire matracok igen népszerűek a világon és a legigényesebb vásárlók használják. 

perdormire matracok

A Perdormire New Memory matrac tartó habrétege 12 cm, CFC mentes Bio Waterfoam, habosított víz alapú soya hideghab. A Bio Waterfoam soya hideghabok a hagyományos gyártással készülő hideghabokkal ellentétben bizonyítottan csökkentik a stresszt, gyorsabb regenerálódást és pihentetőbb alvást nyújtanak. A matrac kényelmi rétege Viscomind® memory foam, amely antibakteriális és hipoallergén. A Viscomind® memory foam milliméterre pontosan leköveti a test vonalát és maximálisan alátámasztja a gerincoszlopot. A nagy sűrűségű Viscomind® anyag optimális megoldás a különböző alvó felületek (rossz matrac, heverő) által okozott problémákra, mint a nyaki fájdalom, hátfájás, derékfájás. 

 perdormire Medicarea

 

Perdormire New Memory matrachuzat

Levehető, mosható huzat fokozza a higiéniát és a matrac élettartamát. A 30 fokon kézzel mosható Medic Area huzatból mosáskor eltávolodnak a szenyeződések, sók és egyéb ásványi anyagok, amelyek az emberi test verejtékezéséből, izzadásából származnak. A lerakódott sók, ásványi anyagok negatív hatással vannak a matracban található habok tartósságára, ezért nagyon fontos a tisztíthatóság.. Pl a memória hab nyitott cellás szerkezetébe bekerült ásványi anyagok csökkentik a matrac ortopédiai tulajdonságait. A Medic Area huzat belsejében antiallergén és hipoallergén Viscomind®  memory foam van a külső részén pedig antibakteriális, penészesedés mentes, antistressz hatású szövet.

 

Perdormire szaküzlet

 

Perdormire matrac gyártás

 

Gyártó cég: Materassificio Montalese Spa.

1971.ben Olaszországban a Caso család vállalkozása alapította és indította a céget Montale-ben. Sikerüket tükrözi, hogy napjainkban Olaszország második legnagyobb matracgyártó cégévé fejlődtek! Európában több mint 80 országba exportálják Matracaikat! Az induló kézműves cég a mai napig folyamatosan megőrizve tradícióit, fejleszt műszaki és technológiai vonalon egyaránt. A legmagasabbszintű alapanyagokból, szigorú minőségi ellenőrzés mellet készítik matracaikat! Gyártó egységük több mint 20.000 négyzetméteren napi háromezer matrac előállítására képes. E matrac gyártó cég folyamatosan törekszik a kimagasló minőségre, emellett kiemelt hangsúlyt fektet a természeteses alapanyagok előtérbe helyezésében, valamint a környezetvédelemre a matracok előállítása során! Kutatási és fejlesztési osztályukon folyamatosan a Bio Matracok előállításának előnyeit próbálják kihasználni. Matrac szortimentjük legnagyobb részében így New Memory és New Memory Plus matracokban is, Szója alapú alapanyagokat használnak fel a gyártás során! A matrac gyártásban további esszenciális olajokat, növényi magvakat is felhasználnak, hogy pihenésünk teljes harmóniában legyen a természettel! Speciális innovatív technológia segítségével (ERGO) tesztelik minden egyes matrac minőségét! Ez a matracokat vizsgáló 648 szenzoros nyomás érzékelős berendezés lehetővé teszi, hogy optimalizálja a matrac teherbírás alapján az ügyfelek különböző igényeit! Ezen felül a matracok még egy megfelelőségi és tartóssági matrac teszten is átesnek, hogy a vásárló biztosan egy hibamentes, matrac tulajdonosa lehessen hosszú éveken keresztül! A Matrac gyártó cég többek között rendelkezik az Öko Tex 100 minőségi tanúsítvánnyal, ami garantálja, hogy a matracok nem tartalmaznak semmilyen emberi szervezetre káros anyagot! További megbízhatósági tanúsítványokkal és engedélyekkel rendelkeznek: LGA PRÜF Zertifikat, különleges 1IM a Belügyminisztérium tűzállóság, a BS (British Standard) 100 (UK) és a 16 CFR 1632: 1991, 16 CFR 1633: 2006 (USA)minősítések és a CATAS, amely szerint a kizárólag Olasz tulajdonban lévő matracgyártó cég, európai és nemzetközi előírásoknak, az összes terméke megfelel! Továbbá engedéllyel rendelkezik Woolmark márka használatára, és egyes matrac termékei orvostechnikai eszközként vannak nyilvántartva.

 memory matrac

 

 Memory Foam

 

A memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta Marshall rugók (zsákrugók) kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő, mint bármely más alapanyag. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata és hogyan működik, és milyen előnyök származnak ha rendszeresen alszik egy memória hab felületen. Memory Foam hab hőmérséklet-érzékeny, és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten meglágyul, hajlamosabb a formakövetésre. Emellett nyomásra érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac képes a testvonal követésre milliméter pontosan, mondhatjuk úgy is, hogy az "öntőminta" (a segítség ebben a test hője). A test görbületeit felveszi miközben lehetővé teszi, hogy több helyen arányosan támassza alá a testet. Testünk legnagyobb nyomás pontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.

NASA Memory Foama az első ismert Memory habot TEMPUR néven hozták létre 1972-ben a NASA űrrepülőgép üléseihez, hogy megfékezze a magas G-erők hatását, amit az űrhajósok tapasztaltak fel és leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlesztve, és meg sem közelíti azokat a memória habokat, amelyeket ma találunk az üzletekben, és ez a hab soha nem tette be a lábát az űrprogramba, azonban folytatják az örökségét amit a NASA elkezdett fejleszteni.

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználóknál számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb a nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Ez mellett a memória hab matracot használók már bizonyították, hogy a használat során egyre több alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) az kevesebb, és végül is egy jobb minőségű alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon, mint a hagyományos matarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ekkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő. Az emlékező hab (Memory Foam) matrac használok számára jelentős előnyöket jelent ez a hab, különösen azoknak akik rossz vérkeringés, fibromyalgia, vagy csontritkulásban szenvednek.

hideghab

Hideghab

 

Gigamatrac Factory&Outlet kiemelt figyelmet fordít a minél szélesebb és modernebb matracok szakszerű értékesítésére. Az egyik legnagyobb hideghab matracválaszték található áruházunkban.

Mi is az a hideghab? A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek tökéletesen megfelel. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

A hideghab úgyszintén egy gyűjtő fogalom, ez alá rengeteg habanyag tartozik, mint egy nagy család. A normál haboktól kezdve, az emlékező habokon át, egészen a nagy rugalmasságú HR habokig, mind hideghabról beszélünk. A hideghabok sűrűsége a legfontosabb. Minél sűrűbb a habanyag, a matrac annál erősebb és tartósabb.

Ez után következik a matracok keménysége. Itt a vásárló igénye kerül leginkább előtérbe, hiszen mindenki más-más keménységű matracon szeret feküdni. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan tökéletes alátámasztást nyújtanak, pontosan követik a test vonalát, ezáltal egy egészséges alváskörnyezetet biztosítanak.

A megfelelő keménységű és sűrűségű matraccal több évtizedig aludhat kényelmesen, megelőzve a kellemetlen hát és derékfájást, és az ezzel járó egyéb egészségügyi gondokat.

A Perdormire New Memory matrac kipróbálható a Gigamatrac Róbert Károly Krt-i üzletben.

 

Kulcsszavak: Visco Mind matrac, memory matrac, bio matrac. matrac, emlékezőhab matrac, ortopéd matrac, minőségi matrac, akciós matrac, levehető huzat, 10 év garancia, lágy habmatrac, rugalmas matrac, motoros ágyrács, mechanikus ágyrács, hajlékony matrac, tartós matrac, legjobb bio matrac, jól szellőző, antiallergén matrac, 30 fokon mosható huzat, visco, lustahab, memory foam, hideghab, memory hab, premium matrac, Gigamatracban kapható, minőségi kategória, legjobb matrac, Gigamatrac üzleteiben, Perdormire New Memory Plus matrac, Perdormire a Gigamatracban, Perdormire olasz vákuummatrac, Visco Mind antibakteriális memory foam,

Gyártó: Materassificio Montalese Spa.
Milyen a termék: Olaszországból származik
Huzat típusa: Levehető 30 fokon kézzel mosható
Garancia: 10 év
Összetétel: 12cm hideghab+3cm memory+1cm memory+1cm Medic Area
Matracmagasság: 17cm
Komfort: Félkemény
Súlykorlát: 130kg
Minősítések: Szokásos
Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Zónák száma: Nincs ergonómiai zóna
Szállítási határidő: 21 munkanapon belül
Huzat anyaga: Medic Aera antiallergén huzat
Antiallergén: Igen
Kényelmi réteg: Memory foam
Fekvőfelületek: Egy oldalas matrac
EP elszámolható: Nem
Mosható: Igen
Matracmag: Hideghab+Memoryfoam
Egyedi méret: Rendelhető
Méretek:
89 900 Ft   79 900 Ft
89 900 Ft   79 900 Ft
159 900 Ft   149 800 Ft
164 900 Ft   165 800 Ft
174 900 Ft   169 800 Ft
209 900 Ft   199 800 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Matrac ár

Számunkra fontos a jó ár! Persze az életben semmi sincs ingyen, így a matracoknak is megvan a saját árfekvésük. A Gigamatrac Factory&Outlet igyekszik a vásárló pénztárcájához igazodni. Mindent a vásárlóért! Honlapunkon minden termék mellett megtalálja az aktuális árat, illetve az akciós árakat is, így azokat nem kell külön keresgélnie. Egyedi akciónkat az akciók menüpont alatt találhatja. Az egyszerű matractól a luxusig. Szaküzletünk széles választék...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Boxspring ágyak

A Boxspring ágyak története egészen régre nyúlik vissza. A boxpring ágyak egyik nagy előnye, hogy mondhatni, akár az egész ágykeret plusz matrac egyben van, általában nagyon magasak és igen esztétikusak. Léteznek motoros szerkezettel készült boxpring ágyak is, de ugyanakkor vannak fix boxpring ágyak. Régebben nehéz volt hozzájuk jutni, akár a boxpring ágyak magas áraik, akár a ritkaságuk végett. A jelenben viszont elérhető áron találhatók és széles választé...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának

A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának Forrás: MTI Hatással lehet a gyermek intelligenciájára, ha a szülők nem alakítják ki idejében a lefekvés pontos menetrendjét ? mutatta ki egy brit kutatás. A tanulmányban 11 ezer hétéves gyermek értelmi képességeit vizsgálták, szüleiket pedig kikérdezték a hároméves, ötéves és hétéves kori altatási szokásaikról ? közölte a BBC a Journal of Epidemiology and Community Health című tudományos lapba...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Vákuummatracok

Vákuummatrac és vákuummatracok már közel 50 éve léteznek és az olasz matrac gyáros Giuliano Magni nevéhez fűződik. Mint minden jelentősebb találmány vagy fejlesztés, ez is a takarékosság miatt született. Magni úr tudta ugyanis, hogy a habok cellaszerkezetből és levegőből állnak, így a kész vákuum matrac termék egy jelentős része levegő, aminek a köbméterre vetített szállítási költsége nagyon magas. Hosszas kísérletezés után megszületett az első prés...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »