matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Perdormire New Memory Plus matrac

Leírás
Adatok
Árak
Perdormire New Memory Plus matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Perdormire New Memory Plus matrac, Olaszország második legnagyobb matracgyártójától a Materassificio Montalesetől. A Perdormire matracok gyártása három alapelv alapján készül: magas minőség, ergonómia és környezetvédelem. A kiváló minőségű alapanyagok és a környezetünkre jó hatással lévő természetes anyagok felhasználásával. A Perdormire New Memory Plus matrac tartó habrétege 15 cm, CFC mentes Bio Waterfoam, habosított víz alapú soya hideghab. A Bio Waterfoam soya hideghabok a hagyományos gyártással készülő hideghabokkal ellentétben bizonyítottan csökkentik a stresszt, gyorsabb regenerálódást és pihentetőbb alvást nyújtanak. A matrac kényelmi rétege 6cm Viscomind® memory foam, amely antibakteriális és hipoallergén. A Viscomind® memory foam milliméterre pontosan leköveti a test vonalát és maximálisan alátámasztja a gerincoszlopot. A nagy sűrűségű Viscomind® habanyag optimális megoldás a különböző alvó felületek (rossz matrac, heverő) által okozott problémákra, mint a nyaki fájdalom, hátfájás, derékfájás, stb

Termékleírás:

perdormire logo

 

Perdormire New Memory matrac

 

Perdormire New Memory Plus matrac, Olaszország második legnagyobb matracgyártójától a Materassificio Montalesetől. A Perdormire matracok gyártása három alapelv alapján készül: magas minőség, ergonómia és környezetvédelem. A kiváló minőségű alapanyagok és a környezetünkre jó hatással lévő természetes anyagok felhasználásával készülnek. A PerDormire matracokra jellemző a finom olasz design, modern, innovatív megjelenés és a magas minőségű anyagok. A gyártási során ellenőrzik a teljes termelési folyamatot a nyersanyagtól a kész matracig. A gyártási folyamatot, technológiák Az alapanyagokat rendszeresen felülvizsgálják és folyamatosan új technológiát dolgoznak ki, hogy a mai világ design elvárásának és a legmagasabb követelményeknek megfelejen a matrac. PerDormire matracok igen népszerűek a világon és a legigényesebb vásárlók használják. A Perdormire New Memory matrac tartó habrétege 15 cm, CFC mentes Bio Waterfoam, habosított víz alapú soya hideghab. A Bio Waterfoam soya hideghabok a hagyományos gyártással készülő hideghabokkal ellentétben bizonyítottan csökkentik a stresszt, gyorsabb regenerálódást és pihentetőbb alvást nyújtanak. A matrac kényelmi rétege Viscomind® memory foam, amely antibakteriális és hipoallergén. A Viscomind® memory foam milliméterre pontosan leköveti a test vonalát és maximálisan alátámasztja a gerincoszlopot. A nagy sűrűségű Viscomind® anyag optimális megoldás a különböző alvó felületek (rossz matrac, heverő) által okozott problémákra, mint a nyaki fájdalom, hátfájás, derékfájás. A Perdormire New Memory Plus matrac a vákuumcsomagolásnak köszönhetően könnyen szállítható.

 

Perdormire matrackep

 

Perdormire New Memory Plus matrachuzat

Levehető, mosható huzat fokozza a higiéniát és a matrac élettartamát. A Perdormire New Memory Plus matrachuzat Silver Life Speciális 2cm Visco Mind memoryval steppelt, ezüst ionszál tartalmú antibakteriális huzat. A 30 fokon kézzel mosható Medic Area huzatból mosáskor eltávolodnak a szenyeződések, sók és egyéb ásványi anyagok, amelyek az emberi test verejtékezéséből, izzadásából származnak. A lerakódott sók, ásványi anyagok negatív hatással vannak a matracban található habok tartósságára, ezért nagyon fontos a tisztíthatóság.. Pl a memória hab nyitott cellás szerkezetébe bekerült ásványi anyagok csökkentik a matrac ortopédiai tulajdonságait.

perdormire huzat

A Medic Area huzat belsejében antiallergén és hipoallergén Viscomind® memory foam van a külső részén pedig antibakteriális, penészesedés mentes, antistressz hatású ezüst ionszálas szövet.

perdormire mintabolt

 

Perdormire matrac gyártás

 

Gyártó cég: Materassificio Montalese Spa.

1971.ben Olaszországban a Caso család vállalkozása alapította és indította a céget Montale-ben. Sikerüket tükrözi, hogy napjainkban Olaszország második legnagyobb matracgyártó cégévé fejlődtek! Európában több mint 80 országba exportálják Matracaikat! Az induló kézműves cég a mai napig folyamatosan megőrizve tradícióit, fejleszt műszaki és technológiai vonalon egyaránt. A legmagasabbszintű alapanyagokból, szigorú minőségi ellenőrzés mellet készítik matracaikat! Gyártó egységük több mint 20.000 négyzetméteren napi háromezer matrac előállítására képes. E matrac gyártó cég folyamatosan törekszik a kimagasló minőségre, emellett kiemelt hangsúlyt fektet a természeteses alapanyagok előtérbe helyezésében, valamint a környezetvédelemre a matracok előállítása során! Kutatási és fejlesztési osztályukon folyamatosan a Bio Matracok előállításának előnyeit próbálják kihasználni. Matrac szortimentjük legnagyobb részében így New Memory és New Memory Plus matracokban is, Szója alapú alapanyagokat használnak fel a gyártás során! A matrac gyártásban további esszenciális olajokat, növényi magvakat is felhasználnak, hogy pihenésünk teljes harmóniában legyen a természettel! Speciális innovatív technológia segítségével (ERGO) tesztelik minden egyes matrac minőségét! Ez a matracokat vizsgáló 648 szenzoros nyomás érzékelős berendezés lehetővé teszi, hogy optimalizálja a matrac teherbírás alapján az ügyfelek különböző igényeit! Ezen felül a matracok még egy megfelelőségi és tartóssági matrac teszten is átesnek, hogy a vásárló biztosan egy hibamentes, matrac tulajdonosa lehessen hosszú éveken keresztül! A Matrac gyártó cég többek között rendelkezik az Öko Tex 100 minőségi tanúsítvánnyal, ami garantálja, hogy a matracok nem tartalmaznak semmilyen emberi szervezetre káros anyagot! További megbízhatósági tanúsítványokkal és engedélyekkel rendelkeznek: LGA PRÜF Zertifikat, különleges 1IM a Belügyminisztérium tűzállóság, a BS (British Standard) 100 (UK) és a 16 CFR 1632: 1991, 16 CFR 1633: 2006 (USA)minősítések és a CATAS, amely szerint a kizárólag Olasz tulajdonban lévő matracgyártó cég, európai és nemzetközi előírásoknak, az összes terméke megfelel! Továbbá engedéllyel rendelkezik Woolmark márka használatára, és egyes matrac termékei orvostechnikai eszközként vannak nyilvántartva.

 

memory

 

Memory Foam

A memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta Marshall rugók (zsákrugók) kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő, mint bármely más alapanyag. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata és hogyan működik, és milyen előnyök származnak ha rendszeresen alszik egy memória hab felületen. Memory Foam hab hőmérséklet-érzékeny, és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten meglágyul, hajlamosabb a formakövetésre. Emellett nyomásra érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac képes a testvonal követésre milliméter pontosan, mondhatjuk úgy is, hogy az "öntőminta" (a segítség ebben a test hője). A test görbületeit felveszi miközben lehetővé teszi, hogy több helyen arányosan támassza alá a testet. Testünk legnagyobb nyomás pontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.

 

NASA Memory Foama az első ismert Memory habot TEMPUR néven hozták létre 1972-ben a NASA űrrepülőgép üléseihez, hogy megfékezze a magas G-erők hatását, amit az űrhajósok tapasztaltak fel és leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlesztve, és meg sem közelíti azokat a memória habokat, amelyeket ma találunk az üzletekben, és ez a hab soha nem tette be a lábát az űrprogramba, azonban folytatják az örökségét amit a NASA elkezdett fejleszteni.

 

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználóknál számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb a nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Ez mellett a memória hab matracot használók már bizonyították, hogy a használat során egyre több alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) az kevesebb, és végül is egy jobb minőségű alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon, mint a hagyományos matarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ekkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő. Az emlékező hab (Memory Foam) matrac használok számára jelentős előnyöket jelent ez a hab, különösen azoknak akik rossz vérkeringés, fibromyalgia, vagy csontritkulásban szenvednek.

 

hideghab

 

Hideghab

 

Gigamatrac Factory&Outlet kiemelt figyelmet fordít a minél szélesebb és modernebb matracok szakszerű értékesítésére. Az egyik legnagyobb hideghab matracválaszték található áruházunkban.

 

Mi is az a hideghab? A hideghab alapanyag egy speciális poliuretán hab, amely minden követelménynek tökéletesen megfelel. Könnyű, légáteresztő, formatartó, hosszú élettartamú és remekül formálható.

 

A hideghab úgyszintén egy gyűjtő fogalom, ez alá rengeteg habanyag tartozik, mint egy nagy család. A normál haboktól kezdve, az emlékező habokon át, egészen a nagy rugalmasságú HR habokig, mind hideghabról beszélünk. A hideghabok sűrűsége a legfontosabb. Minél sűrűbb a habanyag, a matrac annál erősebb és tartósabb.

 

Ez után következik a matracok keménysége. Itt a vásárló igénye kerül leginkább előtérbe, hiszen mindenki más-más keménységű matracon szeret feküdni. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan tökéletes alátámasztást nyújtanak, pontosan követik a test vonalát, ezáltal egy egészséges alváskörnyezetet biztosítanak.

 

A megfelelő keménységű és sűrűségű matraccal több évtizedig aludhat kényelmesen, megelőzve a kellemetlen hát és derékfájást, és az ezzel járó egyéb egészségügyi gondokat.

 

A Perdormire New Memory Plus matrac kipróbálható a Gigamatrac Róbert Károly Krt-i üzletben.

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: Visco Mind matrac, memory matrac, bio matrac. matrac, emlékezőhab matrac, ortopéd matrac, minőségi matrac, akciós matrac, levehető huzat, 10 év garancia, lágy habmatrac, rugalmas matrac, motoros ágyrács, mechanikus ágyrács, hajlékony matrac, tartós matrac, legjobb bio matrac, jól szellőző, antiallergén matrac, 30 fokon mosható huzat, visco, lustahab, memory foam, hideghab, memory hab, premium matrac, Gigamatracban kapható, minőségi kategória, legjobb matrac, Gigamatrac üzleteiben,

 

 

Gyártó: Perdormire
Milyen a termék: Olaszországból származik
Huzat típusa: Levehető 30 fokon kézzel mosható!
Garancia: 10 év
Összetétel: 15cm Waterfoam+4cm memory+2cm memory huzatban
Matracmagasság: 21cm
Komfort: Félkemény
Súlykorlát: 130kg
Minősítések: Szokásos
Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Szállítási határidő: 21 munkanapon belül
Huzat anyaga: Medic Aera antiallergén huzat
Antiallergén: Igen
Kényelmi réteg: Visco Mind Memory
Fekvőfelületek: Egy oldalas matrac
EP elszámolható: Nem
Mosható: Mosható, kézzel 30C°-on
Matracmag: Hideghab+Memoryfoam
Egyedi méret: Rendelhető
Méretek:
110 900 Ft   99 900 Ft
110 900 Ft   99 900 Ft
189 800 Ft   169 900 Ft
199 800 Ft   189 800 Ft
219 800 Ft   199 800 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Matrac egészségpénztárra

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében természetesen számos matrac elszámolható egészségpénztárra. Az egészségpénztárak is nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, melybe beletartozik az egészséges alvás, tehát a megfelelő matrac is. Rengeteg matrac gyógyászati segédeszköznek minősül, így nem kell amiatt olcsóbb matracot választania, mert az ön szívének kedves matracra esetleg nincs elég pénze. Nyugodtan k...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Gigamatrac Soroksari Buy Way üzlet az Ikea mellett

Gigamatrac Soroksári Bay Way     A soroksári Gigamatrac üzletünk 2015-ös nyitásakor már számoltunk egy „Giga" kereskedelmi központtal a Buy-Way területén, melyben már akkor tudtuk, hogy egy igazi nagyágyú is helyet fog kapni: az IKEA! Az IKEA áruházak közül a soroksári lesz a legnagyobb és közvetlenül mellette alakítottuk ki a soroksári Gigamatrac üzletünket. Természetesen, mint mindegyik Gigamatrac üzletünk a soroksári IKEA melletti Gigamatrac üzlet is mélt...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Érdekes tények az alvásról

Érdekes tények az alvásról, amit talán nem is tudtál Forrás: bien.hu   Alvásigény Azt tudjuk, hogy a kisbabák alszanak a legtöbbet ? 18 órát ?, és ez az idő a kor előre haladtával egyre kevesebb lesz. A kamaszokra is jellemző, hogy képesek 10-12 órát vagy akár többet aludni, egyhuzamban. Ez azért van, mert az ember agya a fiatal felnőttkorra érik be teljesen, és az alvásnak ebben a folyamatban nagy szerepe van. Az idős embereknek elég akár ötórás alváshossz is...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Biomatracok

A biomatrac a matracok olyan fajtája, mely természetes alapanyagból készül mint például: kókusz, latex. A biomatrac kifejezés takarhatja csak kókuszból, csak latexből, illetve a kettő kombinációjából létrejött matracot. Leggyakrabban azért választják a biomatracot, mert az alapanyagok hypoallergének ? nincsenek benne allergiát okozó anyagok ? illetve nem engedik, hogy poratkák éljenek benne.Ezeket a biomatracokat lehet általános méretben, illetve egyedi méretben, e...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »