matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Kosár nyitás 0 0 Ft

SwissTech 3D Premium matrac

Leírás
Adatok
Árak
SwissTech 3D Premium matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

SwissTech 3D Premium gerinckímélő zsákrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

egyedi TBS /Triple Body Support/ rendszerrel ellátott
Aerospine Flex Memory Foam párnázóréteg
5 zónás derék és speciális gerinctámasztást biztosító zsákrugó rendszer
SupremeAeroFiber klímakiegyenlítő réteg
Rendkívül magas precíziós testkövető funkció
7 ergonómiai zóna
Exclusive megjelenés
Antiallergén, bőrbarát, mosható felület

Termékleírás:

 

Roga SwissTech 

 

Swisstech 3D Premium gerinckímélő zsákrugós matrac

 

A Swisstech 3D Premium 7 ergonómiai zónás zsákrugós matrac kitűnő alátámasztást, hosszú élettartamot és rendkívül magas szintű kényelmet biztosít a használója számára. TBS /Triple Body Support/ alátámasztó rendszere egy speciális 5 zónás gerinckímélő zsákrugó rendszert, AerospineFlexMemory foam komfortréteget, és SupremeAeroFiber klímakiegyenlítő réteget takar.

 zsakrugo, memory, gerinc

 

A deréktájékon megerősített speciális zsákrugós gerinctámasz rendszere sok évtizedes tapasztalat eredménye, mely megfelelően támasztja alá a test teljes felületét, ezáltal megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását. A kényelmet biztosító AerospineFlexMemory foam réteg tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal egy kellemesen lágy hatást keltve biztosítja a maximális kényelmet. A SupremeAeroFieber rendszer nagyon magas szintű klímaszabályozásra képes, csökkentve ezáltal az éjszaka során keletkező  nedvességet.

A Roga Swiss Tech matrac és boxspring  gyártó több, mint öt generációt átfogó családi vállalkozásból nőtte ki magát és az 1982-es cégalapítás óta, neve egyet jelent a minőséggel, kényelemmel és precizitással. A Swiss Tech 3D matrac a kiemelkedő minőségű 5 zónás derék és speciális gerinc alátámasztást biztosító zsákrugós rendszernek köszönhetően a fekvés során kialakuló nyomáspontok minimalizálásával kimagasló komfortot nyújt. Az egymástól függetlenül mozgó tasakrugók erősségét a test anatómiájához igazítva, kifejezetten a gerincoszlop egészséges kettős „S” alakjának alátámasztására tervezték. A precíz vonalkövetés érdekében a matrac kapott még egy 4 cm vastagságú magas tömegsűrűségű memory hab réteget is, mely a testhőre reagálva hiánytalanul kitölti a test görbületeit, így nagyobb felületen tud alátámasztást biztosítani és jobban tehermentesíti a gerincoszlopot. A lecipzározható matrachuzat extra légáteresztő oldallal rendelkezik, így a matrac kiválóan lélegzik, amit csak hatványoz, hogy a rugótestek között levegő tölti ki a teret, így ezek a rendszerek önmagukban is a legjobban szellőző rendszereknek minősülnek, ezzel is megelőzve a poratkák megtelepedését. A Swiss Tech nem áll meg a tökéletes komfortnál, mert a gyártó jól tudja, hogy az ideális alváskörülmények megteremtésének, az éppen úgy feltétele, mint a higiénikus alváskörnyezet. Erről pedig az antiallergén (40 fokon mosható), bőrbarát és a levegő belső keringését
elősegítő extra légáteresztő réteggel ellátott funkcionális matrachuzat gondoskodik. A praktikusan két oldalas matrac egyik fele a fent leírtak szerinti memory habbal van ellátva, míg a másik oldal 25 és 40 kg/m3 tömegsűrűségű hideghab lemezekből épül fel a zsákrugók felett, így jóval feszesebb a testmelegre nem reagáló, a hőt meg nem tartó komfortoldalt kapunk.

 

hullamzas

 Swisstech 3D Premium matrac zsákrugós kialakításának köszönhetően nincs áthullámzás egy nagy franciágyon belül, az 5 zónás zsákrugós rendszer rugói egyenként veszik fel a test körbületeit. A zsákrugók és a 6 cm Memory foam tökéletesen felveszi a test vonalát a nyomáspontokat minimalizálva és oldalt fekve engedi a vállunk belesüppedését a matracba. 

 

 SwissTech 3D Premium matrachuzat

A matrac külső fedőanyaga bőrbarát, antiallergén, nagy légáteresztő képességű, a legmagasabb Öko-tex szabványnak megfelelő textíliából készül, mely egyben biztosítja a matrac egyedi megjelenését. A matrac huzata levehető, mosható.

 

Swisstech 3D Premium gerinckímélő zsákrugós matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

 

- egyedi TBS /Triple Body Support/ rendszerrel ellátott

- Aerospine Flex Memory Foam párnázóréteg

- 5 zónás derék és speciális gerinctámasztást biztosító táskarugós rendszer

- SupremeAeroFiber klímakiegyenlítő réteg

- Rendkívül magas precíziós testkövető funkció

- 7 ergonómiai zóna

- Exclusive megjelenés

- Antiallergén, bőrbarát, mosható felület

 

 Táskarugókról

-kiváló formakövetés és sulyeloszlás

-nincs áthullámzás, ott süpped ahol kell

-a test pontjait egymástól függetlenül leköveti

-az egy rugóra eső súly csökken a bonnelrugóval ellentétben

-hosszú élettartam

-nagyon jól szellőznek a táskarugós matracok

 

Memory Foamról

memory matracA memory foam (emlékező hab)  anyagot a 70  es években Amerikában fejlesztették ki az  űrkutatás keretein belül nyomáscsökkentési  céllal, és a 90-es évektől indult hódító útjára. A  memory foam olyan viszkoelasztikus nyitott  sejtszerkezetű anyag, amely a test  hőmérsékletérmeglágyul és így tökéletesen  felveszi a test formáját és alátámasztja  ellennyomás nélkül (elnyeli a nyomást). A nyitott  sejtszerkezet lehetővé teszi, hogy a matracban  szabadon áramoljon a levegő és megtartsa a test hőmérsékletét, de ne melegedjen túl. A nyomás megszűnése után lassan nyeri vissza eredeti formáját. A Memory foam előnye, hogy a test nyomásának elnyelésével ellazulnak a nyak-, váll- és a hátizmok (megszűnik az elfekvés, ízületi fájdalmak, zsibbadás, fejfájás), jobb lesz a vérellátás. A különböző összetételű és sűrűségű memoryhab matracok úgy lettek kialakítva, hogy alvási szokásokhoz alkalmazkodva (hát-,has-, oldalt fekvés) megfelelő pozícióban maradjon a gerinc a deréktól egészen a fejrészig. Egy kényelmes memory matracon való pihenéskor csökkenhet a helyzetváltoztatások száma, így mélyebb alvást biztosít és javul az alvás minősége.

Memory Foam hab egy úgynevezett, viszkoelasztikus anyag, amely polietilénből készül. A Memory Foam hőmérséklet-érzékeny, és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb viszkozitása (ellenáll a változásnak) van, azaz megkeményedik a hab, míg a magasabb hőmérsékleten meglágyul és formakövetést biztosít. Nyomásra érzékeny anyag, képes a testvonal követésre milliméter pontosan, mondhatjuk úgy is, hogy egy "öntőminta" (a segítség ebben a test hője) A test görbületeit körül veszi a memoriahab miközben egyenletes alátámasztást biztosít a gerincnek és legnagyobb nyomáspontokat minimalizálja a váll-, csípő-, térd-, és a fejrésznél.

NASA Memory Foam

Az első ismert Memory habot TEMPUR néven hozták létre 1972-ben a NASA űrrepülőgép üléseihez, hogy megfékezze a magas G-erők hatását, amit az űrhajósok tapasztaltak fel és leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlesztve, és meg sem közelíti azokat memória habokat amit ma találunk az üzletekben, és ez a hab soha nem tette be a lábát az űrprogramba, azonban folytatják az örökségét amit a NASA elkezdett fejleszteni.

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználók körében számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy a nagyobb kényelem elérésénél, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. A memóriahab matracot használók már bizonyították, hogy a használat során egyre több alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) az kevesebb, és végül is egy jobb minőségű alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon, mint a hagyományos matarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ekkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő. Az emlékező hab (Memory Foam) matrac használok számára jelentős előnyöket jelent ez a hab, különösen azoknak akik rossz vérkeringés, fibromyalgia, vagy csontritkulásban szenvednek.

 

Kulcsszavak: matrac akció, zsákrugós matrac, 5 zóna, aktív gerinctámaszt, táskarugó akció, megjelenés, memory, hideghab, svájci technológia, kiváló minőség, 10 év garancia, külföldi matracok, legjobb matrac, kényelmes matrac, 7 zónás matrac, Swisstech matrac, 6 cm memory+zsákrugó, premium kategóriás zsákrugós matrac, matrac akció Gigamatrac, Gigamatrac webshop, Memory foam zsákrugós matrac, 60 fokon mosható antiallergén matrachuzat, szövött kelme huzat, magyar termék, svájci licensz alapján készült matrac

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

Gyártó: Roga Swiss Tech
Milyen a termék: Magyar termék
Összetétel: Táskarugó+Memoryfoam
Huzat típusa: Levehető, mosható
Matracmagasság: 24 cm
Huzat anyaga: 100% szövött kelme
Garancia: 10 év
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Komfort: Félkemény
Szállítási határidő: 21 munkanapon belül
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Súlykorlát: 140kg
Kényelmi réteg: 6 cm memory foam
Antiallergén: Igen
Egyedi méret: Igen
Minősítések: Klinikai vizsgálat
Méretek:
129 000 Ft   109 900 Ft
129 900 Ft   109 900 Ft
206 900 Ft   186 900 Ft
238 900 Ft   208 900 Ft
250 900 Ft   230 900 Ft
272 900 Ft   252 900 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Rottex matracrendelés

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy Gigamatrac szomszédságában megnyílt az első Rottex mintabolt Budapest szívében. Az első Rottex mintabolt, mint minta bolt szinte a teljes Rottex kínálatot bemutatja: Rottex rugós matracok, Rottex biomatracok, Rottex vákuummatracok, memoryfoam fedőmatracok és alvás kiegészítők egy helyen. Szakképzett eladóink várnak mindenkit szeretettel, segítségükkel mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb matracot. A ma...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Hilding Select Air

  A Hilding Select Air matrac egy vadonat új technológiát felvonultató feszes rendkívül komfortos vastag antiallergén matrac. Az innovatív műanyag rugók rendelkeznek a fémrugók karakterisztikájával azonban hangtalanok, kiváló vetemedési mutatókkal rendelkeznek és rendkívül jól cirkulálják  alevegőt. Ezt az innovatív technológiát építette be a Hilding Anders vadonatúj matracába. A levehető moshtaó antiallergén huzat segítségével hihetetlen jó mikrokilimat...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának

A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának Forrás: MTI Hatással lehet a gyermek intelligenciájára, ha a szülők nem alakítják ki idejében a lefekvés pontos menetrendjét ? mutatta ki egy brit kutatás. A tanulmányban 11 ezer hétéves gyermek értelmi képességeit vizsgálták, szüleiket pedig kikérdezték a hároméves, ötéves és hétéves kori altatási szokásaikról ? közölte a BBC a Journal of Epidemiology and Community Health című tudományos lapba...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Motoros ágyrács

A motoros ágyrácsok a rugalmas ágyrácsok legmodernebb változatai, az igazi pihenés tökéletes eszközei. A rugalmas ágyrácsok általában több hajlított keresztlécből állnak, melyek enyvezett nyírfa vagy bükkfa alapanyagból készülnek. A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok között találhatunk fix illetve manuálisan állítható ágyrácsokat. Ezek általában 2 ponton hajlíthatók, fej ?illetve lábrészen. A motoros ágyrácsok ezzel ellentétben öt törésponton...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »