matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Kosár nyitás 0 0 Ft

Swiss Tech matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Swiss Tech matracok, Swiss Tech habrugós matracok svájci know-how alapján készülnek és még egy kicsit többek is annál. Swiss Tech habmatracban a habrugós matracok csúcsok csúcsa. Az egyedülálló eredeti térhálós elrendezésű 7 ergonómiai szempontok alapján kialakítót zónázott habrugós matrac fejlesztések eredetileg a Swiss Tech névhez köthetők.

Az innováció lényege, hogy a hagyományos rugós komfort érzetet a modern kor hideghab alapanyagainak ötvözésével olyan egyedülálló habrugós rendszerek kerültek a Swiss Tech matracokba, amely minden 21. századi igényt kielégít. Rugalmas, légáteresztő, individuális és kivételes komfortot nyújt használóinak. A Swiss Tech habrugós matracok professzionális alapanyagai, az eltérő karakterisztika alapján CNC vágott önállóan, egymástól függetlenül elmozduló dinamikus rugórendszer és különböző viselkedési mutatókat eredményező egyedülálló Swiss Tech innovációk különböző megoldásokkal több termékcsaládban kaptak helyet: Dynamic, Swiss Tech 3D, Swiss Tech Dynamic+. És nem utolsó sorban a legújabb fejlesztés és egyben a világon egyedülálló: Swiss Tech High-Low matrac.

Egy biztos. Aki eddig egy Swiss Tech matrac mellett döntött, az tudta, érezte, hogy jól választ, tudta, hogy nem érheti csalódás és a vásárlói visszajelzések alapján erősen feltételezhető, hogy minden Swiss Tech matrac felhasználó következő választása is egy innovatív, a kor szellemét és kínálatát megelőző Swiss Tech matrac lesz.

 

swiss tech, swiss tech matracok, habrugós matracok, swiss tech dynamic, swiss tech 3D, Swiss Tech High-Low