Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Cardo webáruház

A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket.

A Cardo egy nemzetközi cégcsoport mely régóta állítja elő kiváló minőségű termékeit. A Cardo mindent gyárt, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel egészíti ki. A minőségi termékeit különálló gyáraikban készíti el, ahol cardo matracok, cardo ágykanapék, cardo ágyak, cardo ágykeretek készülnek. A cardo matracok között van : rugós matrac, hideghab matrac zsákrugós matrac .

A cardo webáruház létrejöttét az is generálta, hogy minél szélesebb körben jelenjenek meg az embereknél a cardo matracok, cardo ágykanapék és a cardo ágyak. A cardo webáruház sikerességét köszönheti annak, hogy már a cardo mint márkanév az emberekben tudatosult, hogy egyenlő a minőséggel. Ennek köszönhetően sokan döntenek a cardo termékek között, többek közt a cardo matracok és cardo ágykanapék a legközkedveltebbek. A cardo webáruház azokat a földrajzi okokból felmerülő problémákat hivatott megoldani, ahol nem elérhető egy cardo mintabolt sem a közelben, de bíznak a cardo márkanévben, ezért megelőlegezett bizalmat adnak a cardo webáruház számára. Minden nagyobb cég számára fontos a web-es megjelenés , mivel manapság egyre nagyobb százalékban ott zajlanak le a kereskedelmi ügyletek, így a cardo sem maradhatott ki, ennek eredményeképpen jött létre a cardo webáruház is.

 

cardo webáruház, cardo, cardo matracok, cardo ágynkanapék, cardo ágyak, cardo ágykeretek, matracok

Cardo webáruház ahol cardo matracok, cardo ágykanapék, cardo ágyak, cardo ágykeretek találhatóak.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: