Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Cardo matrac ár

A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket.

Cardo Magyarország egyik legismertebb matrac márkája. A CArdo matrac árakat megtaláljuk különböző helyeken a weben, ezért Cardo matrac vásárlása előtt mindig érdemes körülnézni esetleg felhívni a különböző boltokat az esetleges Cardo akciók miatt. A Cardó ár általában mindig az adott hónaptól függ. A CArdo minden hónapban különböző akciókat tart mndig más és más cardo matracra termékre. Ezekben az akciókban a Cardo árak gyakran változnak sokszor jelentősen. Ha egy jó áru Cardo terméket szeretne vásárolni akár 27% al is olcsóbban hozzájuthat ilyenkor. A Cardo ár illetve a Cardo akció előre megtudható a kereskedésekben. A Cardó ár olcsó matracokat jelent az akcióban. A Jysk akciós árai akár 50 % kedvezményt is jelenthetnek egy bizonyos típusú cardo akciós matracra.

Cardo, cardo ár, Cardó matrac akció, Cardo kanapé, cardo Budapest, Cardo webáruház

Cardo matrac ár gyakran érdemes körülnézni cardo matrac akció iránt. A Cardo kanapé kiváló minőség és Cardo Budapest amit érdemes ellenőrizni.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: