matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Ikea matracok Ikea ágyak a Gigamatrac szomszédságában

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Ikea matracok és ágyak a Gigamatrac szomszédságában

Svédasztaltól a hálószobáig

 

Mivel tud többet nyújtani ágyvásárlás esetén a Gigamatrac szakkereskedés, mint egy Ikea?

A válasz a Gigamatrac részéről egyszerű, előbb kínálunk utána gyártunk! Nincs két egyforma ember a világon, ezért minden embernek személyreszabottan kell matracot választani, hogy megtalálja a megfelelő kényelmet.

Az óriási raktárkészlet mellett megrendelésre gyártunk, többnyire ágykereteket és matracokat, amelynek előnye van a több hónapig raktárban, fóliában tárolt ágyak és matracokkal szemben. Egy minőségi matrac akkor a legjobb, ha frissen van legyártva és személyre szabottan jut el a vásárlóhoz, egy-két napos vagy hetes matracpróbálás után. A nem megfelelő tárolás, úgy matrac és ágykeret esetében bosszúságot okozhat egy ágy vásárlása során. A vákuummatracok tárolási ideje maximum félév lehet, hogy minőségi probléma ne merüljön fel a matrac belsejében kibontás után. Aki végigjárta az Ikea matrac, ágykeret kínálatát és utána megfordult egy szakkereskedésben, olyan érzése támad a neves márkák kínálatától, mintha az Ikeás matracokból hiányozna valami plusz, ami elengedhetetlen a tökéletes pihenéshez. Az Ikeában járva nehéz megtalálni a nekünk megfelelő matracot, mert nem találkozunk matracokhoz értő eladóval. Gigamatrac vagy más szakkereskedésben járva megvilágosodik előttünk, hogy  nincs olyan Ikeás matrac, amelyik felvehetné a versenyt a Tempur, Sealy, Yatsan, Dunlopillo, Yatas, SwissTech, Medical Concept...márkákkal.

Az Ikea üzletek kínálatában több alsó kategóriás matraccal találkozunk, amelyek habszivacs alapanyagból vannak vagy 20 cm vastagság körüli zsákrugós matracok, egykét középkategóriás matrac is van, amelyet nehéz megtalálni, ha nincs valós képünk a matracok világáról. Az Ikea kínálatában kevés matraccal találkozunk és nem tudunk felső kategóriás matracokat kipróbálni, amelyhez hasonlíthatanánk az általunk elfogatható árban kiválasztott matracot. A Gigamatrac kínálatában több, mint 120 féle matractípus megtalálható, minden árkategóriában találunk minőségi matracot. Az árban magassabb kategóriás matracoknál, ágyaknál, boxspringeknél azt érezzük, hogy léteznek a világon nagyon szuper, hasonló típusú minőségi ágyak és matracok, valamivel magasabb áron.

A Gigamatrac szaküzlet választékában többféle méretben és típusban találunk könnyen szállítható, minőségi vákuummatracokat. A Gigamatrac kinálatában 27 cm vastagságú matracot is találunk vákuumcsomagolva. Memory és zsákrugós matracok is vannak készletről azonnal a Gigamatrac szaküzletekben 80*200, 90*200, 140*20, 160*200, 180*200, 200*200.

A vákuummatracok bölcsőjéből az alábbi matrac típusokat ismerhetjük, vásárolhatjuk meg:

Ceriflex Levander, Ceriflex Energy Memory, Ceriflex Selena Comfort, Ceriflex Wool Extra, Ceriflex Classic Hard, Ceriflex Classic Memory 13+4, Perdormire matracok, Best Dream matracok stb.

 

Az Ikeás ágykeret kínálatban a gyenge olcsó ágykeretektől a középkategóriás modernebb stílusos ágykeretekig több típust is találhatunk, amelyek standard méretekben kevés színválasztékban vannak legyártva. Ágykeretek nagyrészénél a tömör fa helyett fahatású keretekkel találkozunk, amelyek nagyrésze farostlemezt, forgácslapot es ABS műanyagot is tartalmaz. Legtőbb fahatású ágykeret fehér színben vagy kevés színválasztékkal kapható. Az Ikeában vannak ágykeret típusok, amelyek csak agyneműtartós verzióban kaphatók.

A Gigamatrac matrac és ágykeret szaküzletben több, mint 30 féle ágykeret típust gyártunk több féle verzióban. A tömörfa agykeretek nagyrészét elkészitjük fenyőfából, bükkfából, tölgyfából, égerfából, kőrisfából és egyedi igeny eseten akar más fából is. Minden ágykeret típust gyártunk földig érő ágyneműtartós, függesztett ágyneműtartós estleg "guris" ágyneműtartóval vagy anélkül.

Bükkfa ágykeretet elkészítünk több generációs, facsapos kivitelben, amely ötven akár 150 évig ágykeret.  Minden agykeret típusnál kérhetünk magassítást vagy csak fejvég magassítást vagy egyedi igény szerint elkészítjük.

Ha szükségünk van egy jó matracra és megalmodtunk egy ágykeretet, akkor árajanlatot kérhetünk az értékesítési kollégával egyeztetve az igényünket.

A többféle stílust és formát megtekíntve a bőséges választékból egyedi méretre is kérhetünk ágykeretet többféle színben. A Gigamatrac szaküzletben egyedi méretre is készítünk matracokat. A Gigamatrac választékában szövet és textilbőr ágykereteket is találhatunk többféle színben, többféle varrásszínben. A SwissTech Bospring ágyaink ágyneműtartós változatban is rendelhetőek, többféle fejvég típussal, bőséges színválasztékkal, többféle keménységű matraccal és topperrel. A Boxspring ágyaknál mindenki megtalálja a megfelelő komfortot. A fej/láb emelős motoros boxspringnél, infra távirnyatóval élvezhetjük a hálószoba maximális kényelmét és komfortját.

A Gigamatrac szaküzleteben fontosnak tartjuk, hogy ágyneműtartós ágykeret és matrac vásárlás esetén a gázrugók megfelelő erősségének a beállítása. A könnyen felnyítható gázrugós ágyneműtartós ágykereteknél 500 N-tól 1500 N-ig találunk gázrugókat. Nagyon fontos, hogy a matrac súlya összhangban legyen a gázrugó erősségével. 

A Gigamatrac ágy és matrac szakkereskedés a Jysk a  Kika a Möbelix és az Ikea  szomszédságában.

Soroksár-i Buy Way területén az Ikea szomszédságában a  Róbert Károly Krt.-on a Kika szomszédságában, Újbudán az Újbuda Centerben a Jysk mellett, Dunakeszi Buy Way területén a Möbelix szomszédságan.

  A Gigamatrac szakáruház minden árkategóriában minőségi terméket kínál. A Gigamatrac szakkereskedésben magasabb minőségben találhatunk ágykereteket és matracokat, mint az Ikea áruházakban. Szakáruházban fontos az eladók minőségi tájékoztatása. Az Ikea svédasztalos matrackínálatában kis és közép árkategóriában találunk ágyakat matracokat. Az Ikea tömeggyártású matracai kényelemben és minőségben nem tudják felvenni a versenyt a világ neves matrac gyártóival szemben. A Sealy, Tempur, Yatsan, Yatas, és más márkák magasabb kényelmet és minőséget nyújtanak a hálószobában. Ágykeret vásárlásnál pedig sok esetben jobb a személyreszabottan legyártott ágykeret a megfelelő mérteben, formában, színben és minőségben.

 

Ikea ágykeret, Ikea matracok, Ikea akciós ágyak, Ikea akciós matracok Buy way, Gigamatrac Buy Way Ikea mellett, óriási választék a Gigamatrac üzletekben, Gigamatrac és Ikea matrac, Gigamatrac vákuummatrac és ágyak, Ikea matracok, Gigamatrac és Ikea, minőségi matracok,Gigamatrac