Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Adriana kárpitos ágyneműtartós ágykeret


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
  • A termékről pár szóval

    Adriana kárpitos ágyneműtartós ágykeret szövet és textilbőr kivitelben rendelhető! Bőséges színválaszték, vaskeretes rugalmas ágyrács, óriási ágyneműtartóval. Magyar gyártmány, minőségi alapanyagok, gázrugós kivitel. Rendelhető a Gigamatrac üzletekben.

  • Méretek Lista árAkciós ár
    306 900 Ft
    319 900 Ft
     
    Darab:
     
    Tájékoztató
    Egyedi méret: Nem
    Beépített ágyneműtartó: Igen
    Garancia: 3 év gyártói garancia*
    Gyártó: Kanizsa Trend

Termékleírás:

Kanizsatrend logo

 

Adriana kárpitos ágyneműtartós ágykeret

Szövet és textilbőr kivitelben rendelhető! Bőséges színválaszték, vaskeretes rugalmas ágyrács, óriási ágyneműtartóval. Magyar gyártmány, minőségi alapanyagok, gázrugós kivitel. Rendelhető a Gigamatrac üzletekben.

Kanizsa Trend cégtörténet

A Kanizsa Trend Kft. elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett: mind termékeink, mind vállalatirányításunk a lehető legmagasabb minőséget képviselik.
A Kanizsa Trend Kft. és az ÉMI-TÜV SÜD Kft. között 2011 elején stratégiai együttműködés valósult meg, melynek az a célja, hogy az Kanizsa Trend kollekció kiváló minőségében megerősíthessük jövendő vásárlóinkat.

Éppen ezért modelljeinket eseti jelleggel bevizsgáltattuk az ÉMI-TÜV SÜD szakembereivel, hogy a hazai és az export piacainkra is minőségi termékek kerülhessenek ki.

Cégünk ISO 9001 és ISO 14001 minőségügyi és környezetirányítási szabványoknak megfelelő integrált rendszert vezetett be a 2011-es évtől. Folyamatosan munkálkodunk azon, hogy vevőink elégedettségét minden tekintetben kiérdemeljük.

Modelljeink és aktuális fejlesztéseink szúrópróbaszerűen az ÉMI-TÜV SÜD Kft., KERMI Osztályának termékbiztonsági vizsgálata alá kerültek, mely vizsgálatok pozitívan, sikerrel zárultak.

A KANIZSA TREND Kft. termékei a legújabb trend- és design-elvárások mellett kiválóan megfelelnek az érvényben lévő műszaki szabvány követelményeinek (EN 12520), amelyek az alábbi fizikai-, mechanikai és vegyi vizsgálatokat foglalják magukba:

Biztonsági vizsgálatok
Tartóssági vizsgálat
Stabilitás vizsgálat
Vegyi-vizsgálat
Ami a vásárlónak biztonságot jelent
A termékvizsgálatok folyamatosak, így a folyamatos minőség biztosított.
Termékeink a nemzetközileg elismert szabványoknak megfelelnek.
A termékek megfelelnek az összes termékre vonatkozó biztonságtechnikai (mechanikai alkatrészek, textilek, alapanyag, stb.) előírásoknak.
A termékek folyamatos gyártásellenőrzés mellett készülnek.


ADR
Az ADR a veszélyes anyagok közúti szállításáról szóló európai egyezmény rövidítése.
A Kanizsa Trend Kft. veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadója:

 

 

Feltöltés alatt!

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Adriana kárpitos ágyneműtartós ágykeret fórum



Kérdezzen bátran! Mi válaszolunk!




Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.







Tanácsok, tippek, ötletek

  • Matracvásárlási tanácsok
    Cardo matrac ár

    A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket. Cardo Magyarország egyik legismertebb matrac márkája. A CArdo matrac árakat megtaláljuk különböző helyeken a weben, ezért Cardo matrac vásárlása előtt mindig érdemes körülnézni esetleg felhívni a különböző boltokat az esetleges Cardo akciók miatt. A Cardó ár általában mindig az adott hónaptól függ. A CArdo mind ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matracos érdekességek
    Dunlopillo

    Ha matrac, akkor dunlopillo, a dunlopillo matracok, dunlopillo ágyrácsok, dunlopillo papalanok kiváló német minőségben. Amikor a téma dunlopillo matracok, egyszerűen elegendő lenne azt mondanom, hogy egy német termék. Az emberek meghallják ezt német szót két dolog jut az eszükbe, a világháborúk illetve a minőség, de a dunlopillo matracok esetében elsősorban a minőség jut eszünkbe először, igaz egy kis matrac háborúba mindig belekeverednek, de ez a hatalommal és h ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matrac hírek a nagyvilágból
    Érdekes tények az alvásról

    Érdekes tények az alvásról, amit talán nem is tudtál Forrás: bien.hu   Alvásigény Azt tudjuk, hogy a kisbabák alszanak a legtöbbet ? 18 órát ?, és ez az idő a kor előre haladtával egyre kevesebb lesz. A kamaszokra is jellemző, hogy képesek 10-12 órát vagy akár többet aludni, egyhuzamban. Ez azért van, mert az ember agya a fiatal felnőttkorra érik be teljesen, és az alvásnak ebben a folyamatban nagy szerepe van. Az idős embereknek elég akár ötórás alváshossz is ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Matrac ABC
    Best Dream matracok

    Az olasz Best Dream matrac régóta jelen van a magyar piacon. Megbízható ORKI engedéllyel rendelkező matracok. Minden méretben kaphatóak. Hosszú garanciális idővel egészségpénztárra elszámolható matracok. Speciális habosítással készülnek a matracok, 24 órán belül kicsomagolás után teljes értékű használatra készek. Két alap típus a Siglo és a wools megbízható kemény fekvőfelülettel, akár gyapjú párnázóréteggel készülnek. A memory duett és a memory b ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Levital
    Levital matracok

        Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Hírek a Gigamatractól
    Új márkák a MAX CITY-ben

      Gigamatrac Exclusive üzletünk 2019 szeptember elején nyitott a Max Cityben. Nagyon vártuk és készültünk ennek a boltnak a nyitására. Egy olyan otthonos környezetet szerettünk volna teremteni, ahova vásárlóink szívesen térnek be, időznek el a matracok és ágyak között. A széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálják a számításaiknak megfelelő termékeket. Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárló közönségünk örömmel fogadt ...

    Tovább a tanácsokhoz »
  • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

    Önnek hány gerince van?

    A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

    Tovább
  • 5 érv a GigaMatrac mellett

    Információk: 5 érv

    Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

    Tovább
  • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

    Matrac egészségpénztárra

    Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

    Tovább
Egészségpénztári partnereink: