Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Paplanok

Matrac kereső

Dunlopillo Nordica combi paplan

Töltősúly: Nem irányadó
Mosható: Nem mosható
Huzat típusa: Mosható 60C°-on
Töltet anyaga: 100% márkás alvószál
14900 Ft-tól
1-1 termék a(z) 1 közül
Paplanok

A Gigamatrac Factory&Outlet kiemelt figyelmet fordít a minél szélesebb és modernebb paplanok értékesítésére. A matracok mellett fontos az ideális paplan kiválasztása. Három különböző paplan család létezik, a szintetikus, gyapjú /egyéb/ és pehely toll töltetű paplan. A matrac ideális alvási klímájához és szellőzéséhez rendkívül fontos a paplan is. A különböző modern szintetikus ágyneműk a legmagasabb igényeket is kielégíti, kiváló klímaszabályzó képességükkel és antiallergén mosható tulajdonságukkal. A matracok kiválóan működnek gyapjú /kapok, bambusz/ természetes szál töltettel. Nagyon magas nedvesség szabályozó képességükkel egészséges alvási környezetet biztosítanak. A pehely és toll töltetű paplanok természetes képességeiknek köszönhetően ideális alvási klímát és komfortot kínálnak Egy hideg téli napon egy kiváló matrac és egy maga minőségű pehely paplan felejthetetlen alvási élményt nyújt. Választékunkban megtalálhatóak a paplanok téli nyári választéka, rendkívül széles méretválasztéka, melyek ideálisak az egyedi igényeknek megfelelő jó matracokhoz.
Paplanok, pehelypaplan, paplan, tollpaplan, gyapjú paplan
Paplanok fontos kiegészítői a matracnak ez lehet pehelypaplan tollpaplan gyapjú paplan

Tovább
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: