Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Egybe vagy külön matracot vásároljunk?

Egybe vagy külön matracot vásároljunk?

 

 

Matrac vásárlás során, a második legfontosabb kérdés, ami felmerül, hogy egybe (egy nagyobb), vagy külön (két keskenyebb) matracot vásároljunk. (Az első kérdés legtöbbször, hogy milyen méretű legyen).

 

Alapvetően mindkettőnek megvan az előnye, de mindenesetre érdemes átgondolni, hogy miért is adódik a kérdés.

 

Az első lehetőség, hogy a vásárlónak rossz élménye van valamelyik bonel rugós matraccal, aminek egyik sajátja, hogy ha az ágy másik oldalán megmozdul a párunk, akkor azt azonnal mi is érezzük, mert az egész matrac úgymond hullámozni fog.
(Azt azért kihangsúlyozzuk, hogy alapvetően ez csak erre a matrac típusra jellemző).

Ha csak ez a probléma, akkor nyugodtan vegyünk egyben matracot, hiszen egy memory, hideghab vagy zsákrugós matracon ez szinte biztosan nem fog előfordulni. 

 

A második eset az, amikor egy pár tagjai más és más típusú matracot éreznek komfortosnak, így emiatt döntenek inkább a külön matrac mellett. Hiszen így a két külön matrac vásárlásával mindkét fél, a számára legmegfelelőbb és legkényelmesebb ágybetétet tudja kiválasztani.

(Ha azonban mindkét fél számára azonos matrac típus a kényelmes, úgy nem ajánljuk, hogy két matracot vegyenek, hiszen sokkal jobb egyben, ugyanis a két matrac közötti hézag kényelmetlenséget okozhat.)

Nálunk kapható kellemes megoldás a fenti problémákra az ISBIR által gyártott YOU & ME matrac. 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: