Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

ONLINE MATRACVÁSÁRLÁS

Internetes matracvásárlás

 

Napjainkban az online matracvásárlás teljesen természetes szokássá vált, egyszerűségénél fogva az egyik legkényelmesebb vásárlási formává vált, így egyre nagyobb bizalommal választunk webáruházból matracot, ágybetétet.

                                                         mC

A személyes matrac próbákkal ellentétben, ahol egy kereskedésben szakszerű tanácsadás mellett választjuk ki a legmegfelelőbbnek gondolt ágymatracot az online vásárlásnak is számos oka és természetesen előnye is lehet.

·      Nagyon sok esetben –főként a vidék településein és kisvárosokban- nincs megfelelő minőségű matracokkal foglalkozó szakkereskedés, általában nagyon kicsi a helyi matrac választék és sok esetben a szakmai felkészültség is hiányzik.

·      Másik ilyen –az online matrac vásárlást előtérbe helyező- élethelyzet általában, amikor életkorunknál, egészségi állapotunknál fogva vagy egyéb családi okok, kötöttségek miatt nem megoldható, hogy hosszabb időre kimozduljunk otthonunkból. Ilyenkor marad az online vásárlás, ami ágybetétek esetében nagyon nagyot fejlődött az elmúlt évtizedekben mind a matrac webáruházak kínálatában, mind pedig a megrendelés egyszerűsödésében.

·      Gyorsan, biztonságosan, egyszerűen.

 

A Gigamatrac.hu webáruház Magyarország egyik legnagyobb márka- és termékválasztékát kínáló online ágymatrac és hálószoba kiegészítő webáruháza, ahol a több száz különböző matrac típus alapanyag szerinti rendezésben és akciós ár szerint növekvő sorrendben található meg, így segítve a még egyszerűbb online vásárlást. A központi telefonszámon és a gigamatrac.hu oldalon található oline beszélgető ablak segítségével kollégáinktól munkaidőben személyesen is kérhet tanácsot egy-egy matrac online megrendelése előtt.

 

!!! Napjainkban a biztonság egyre nagyobb szerepet tölt be életünkben. Az online ágymatrac vásárlás az egyik legbiztonságosabb vásárlási forma, hiszen minden esetben többször átcsomagolt terméket kapunk, tetszőlegesen fizethetünk a vásárláskor biztonságosan bankkártyával vagy banki átutalással, amennyiben azonban a készpénzes vásárlás mellett döntünk, úgy azt utánvéttel a szállításkor is megtehetjük.

!!! Arról sem kell lemondanunk, hogy akár egészségpénztári számlát kérjünk az arra minősített matracok egészségpénztári elszámolásához.

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: