Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tempur

Matrac kereső

Tempur Micro-Tech Hybrid 20 matrac

Matrac magasság: 20cm
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Súlykorlát: 140kg
262800 Ft-tól

Tempur® Cloud 19 matrac

Matracmag: Hideghab
Súlykorlát: 130kg
Matrac magasság: 19cm
Zónák száma: Multi Zóna
336900 Ft-tól

Tempur Original Supreme 21 matrac

Matracmag: Hideghab
Súlykorlát: 140kg
Matrac magasság: 22cm
Zónák száma: Multi Zóna
499900 Ft-tól

Tempur Pro

Matrac magasság: 21cm
Gyártó: Tempur®
Garancia: 10 év garancia
Súlykorlát: 130kg
672900 Ft-tól

Tempur Pro Plus

Matrac magasság: 25 cm
Gyártó: Tempur®
Garancia: 10 év garancia
Súlykorlát: 130kg
739900 Ft-tól

Tempur Pro Luxe

Matrac magasság: 30cm
Gyártó: Tempur®
Garancia: 10 év garancia
Súlykorlát: 130kg
921900 Ft-tól
1-6 termék a(z) 6 közül
Tempur matracok, Tempur párnák, Tempur fedőmatracok

A Tempur matracok, párnák illetve memory fedőmatracok kifejlesztése a a NASA laboratóriumai segítségével kezdődött. A Tempur matracok minősége és kivitelezése a legmagasabb igények kielégítésére készült. A Tempur nyomáscsökkentő matracok innovatív technológiája méltán tette ezen a területen piacvezetővé a Tempur márkát.A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkóz-elasztikus, hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő anyag. A Tempur matracok tökéletesen követik a test alakját, biztosítva az ideális súlyelosztást és az ergonómiailag tökéletes alátámasztást. A TEMPUR matracok, párnák nyitott cellaszerkezetű memory-foam alapanyagai kiválóan szellőznek, alternatív módon körülölelve a pihenő testet. A TEMPUR termékek a legmagasabb minőségi követelményeket és igényeket professzionális szinten elégítik ki. A TEMPUR matracok forradalmi technikájának köszönhetően lágyak ott ahol ezt igényli testünk feszesek azokon a területeken ahol keményebb alátámasztást kell biztosítaniuk. A nyomás egyenkletes elosztása csökkenti a hátfájdalmat és rendkívül pihentető alvást biztosít.
Tempur matracok, Tempur párnák, Tempur fedőmatracok, Tempur akció Tempur memory
empur matracok a Nasa segítségével kifejlesztett professzionális memory-foam matracok és párnák. A Tempur matracok rendkívül magas minőséget képviselnek, a Tempur párnák innovatív formájukkal kiváló segítséget nyújtanak a pihenéshez. A Tempur fedőmatracok optimális ergonómiával egészítik ki alvásélményét. A Tempur akció a Gigamatrac webshop és a Gigamatrac áruházaiban folyamatosan elérhetők.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: