Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Matrac egészségpénztárra

Aranykor egészségpénztárotp egeszsegpénztárpremium egeszsegpenztárvitamin egeszsegpénztártempo egeszsegpénztárpatika egészségpénztármkb egészségpénztár

Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható. Az egészségpénztári támogatású matracok vételára EP kártyával is kiegyenlíthetők, így az üzletünkben elhelyezett terminálon keresztül az ügymenet egyszerűen elvégezhető.

A megvásárolható egészségpénztári matracok szinte mindegyik egészségpénztár által támogatva van, így a kissebb pénztárak tagjait sem éri semmilyen hátrány. A következő egésszségpénztárakkal állunk kapcsolatban:

 • TEMPO Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • OTP Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • PRÉMIUM Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • MKB Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Izys Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Medicina Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Patika Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Generali Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Allianz Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Vasutas Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Új Pillér Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)
 • Vitamin  Egészségpénztár (matracok, Tempur párnák és egyes paplanok egészségpénztárra elszámolhatók)

és még számos további egészségpénztári szolgáltatóval állunk kapcsolatban. Kérjük érdeklődjön akár személyesen akár telefonon örömmel tájékoztatjuk Önt...

Tovább a kapcsolat oldalra>

 

Egészségpénztári matracok elszámolhatósága 2020

Az egészségpénztári matracszolgáltatás is változások elé néz, vagyis a jelenlegi átatakulás jelenlegi felállása szerint éppen, hogy nem. Ami mindenképpen változás lehet, hogy az egészségpénztárra elszámolható matrac köre az egészségpénztári matrac szolgáltatóknál csökkenhet. Ennek az az oka, hogy az egészségpénztári matrac elszámolás csak azon matracok elszámolását teszi lehetővé, amelyek rendelkeznek négyjgyű CE számmal (kevés ilyen van), továbbá azok a matracok számolhatók még el egészségpénztárra, amelyek rendelkeznek az u.n. ORKI engedéllyel. És itt kezdődnek majd a bajok, tudniillik ezek az engedélyek időhöz vannak kötve, tehát az ORKI engedélyek lassan lejárnak. Sőt... Nincs is már ORKI. helyét az új szervezet EMKI néven vette át és az eddigi tapasztalatok alapján az eddigi ORKI engedélyes matracok az EMKI hivatalában elcsúsznak. Magyarul: pillanatnyilag nem az elszámolhatóság önmagában a következő probléma, hanem, hogy folyamatosan csökken azon matracok száma, amelyek egészségpénztárra még elszámolhatók.

Idézet a hivatalos kiadványból:

A fürdőszolgáltatások (gyógyterápiás intézet eü. szolgáltatása, gyógyellátása: közfürdők gyógykezelései), a gyógyüdülés, az eü. üdülés, rekreációs üdülés, sportolás (uszodabelépők), életmódjavítását elősegítő kúrák elszámolhatósága átkerült a SZÉP kártya hatáskörébe.

Az egészségpénztáraknál továbbra is elszámolhatóak az egészségügyi szolgáltatások, gyógyszerek, szemüveg, napszemüveg, hallókészülék, fényterápiás eszközök, gyógy-ágyneműk, gyógy-lábbelik, gyógy-matracok, és egyéb orvostechnikai eszközök, csecsemő és babaápolási termékek... stb.

Fontos tudnivaló, hogy az egészségpénztárban az egyéni befizetések után járó adókedvezmények a személyes jövedelemtől és egyéb, nem önkéntes pénztári kedvezményektől függetlenek.

Az adókedvezmények mellett szolgáltató partnereink további 5-25 %-os kedvezményekben részesítik tagjainkat, így a megtakarítás még magasabb lehet.

Az öngondoskodás jegyében befizetett összeg felhasználásának határideje nincs, az el nem költött pénze hozamot termel, melyet negyedévente ír jóvá a Pénztár. A hozam SZJA- és kamatadó mentes.

Még egyszer: tekintettel, hogy a jogszabályok pillanatnyilag naponta változnak módosulnak, így ez az állásfoglalás most 2020 január elején érvényes. Mindenképpen érdemes vásárlás vagy keresgélés előtt valamilyen formában érdeklődni, nehogy az egészségpénztári törvényekben időközben bekövetkező változások miatt meghiusuljon egy-egy  kiszemelt matrac megvásárolása.

Ami mindenképpen változás lehet, hogy az egészségpénztárra elszámolható matrac köre az egészségpénztári matrac szolgáltatóknál csökkenhet. Egészségpénztári matracok, matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac elszámolás 2020.

Bakkártyás fizetés leírás

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: