Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Mi az a GigaMatrac?

Gigamatrac logo

 

MI IS AZ A GIGAMATRAC?

Bemutatkozunk

A GigaMatrac Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szakkereskedése. Több, mint 30 féle ágykeret, az egyszerű fenyő ágykeretektől a beépített gázrugós fenyő ágykereteken át a minőségi tömör bükkfa ás kárpitos ágyakig mindenki megtalálja a hálószobájához leginkább megfelelő ágyat.

A Gigamatrac tulajdonosai több évtizedes hazai és nemzetközi matrackereskedelmi tapasztalattal a hátuk mögött a legigényesebb szakmai szempontok szerint alakították ki termékválasztékukat. Legfontosabb szempontnak a legszélesebb igények kielégítése és a szakmailag maximálisan felkészült professzionálos matrac-szaktanácsadást jelölhetnénk meg.

Saját matrac szortiment

Matracválasztékunk valóban kivételes és egyedi. Tekintettel, hogy cégünk matracgyártással és matrac nagykereskedelemmel is foglalkozik, így önálló üzemünkben minőségi Nyugat-Európai alapanyagokból a legkedvezőbb árkategóriában is minőségi, kiemelkedő termékeket kínálunk -a legjobb ár/érték arányban.

Márkaképviselet

Saját gyártású termékeinken túl fontos feladatunknak tartjuk, hogy a Magyarországon jelen lévő és a választék szempontjából fontos és elengedhetetlen matrac márkákat bemutassuk Vásárlóinknak. Üzletünkben a következő gyártók termékeit találjuk meg széles választékban:

Ceriflex-vákuummatracok, párnák, szállodai matracok
Hilding-matracok, párnák, ágyak, boxspringek
Cardo - matracok, kanapék, kárpitos ágyak
Billerbeck - matracok, kárpitos ágyak, paplanok, párnák, matracvédők
Dunlopillo - matracok, ágyrácsok, párnák, paplanok
Tempur - matracok, ágyrácsok, párnák
Perdormire - matracok
Best Dream - matracok, párnák
Swiss Tech - matracok, boxspring ágyak
Horsens - boxspring ágyak
Rottex - rugós matracok
Gumotex-matracok, párnák


Professzionális tanácsadás

Legfontosabb alapelvünk, hogy nem matracot árulunk, hanem az anyagi és ergonómiai igények szakszerű felmérésével segítünk kiválasztani árban, formakövetésben, alátámasztásban és egyéb a beszélgetés során meghatározott szempotok alapján az Önnek legmegfelelőbb matracot és a hozzá tartozó ágkeretet, ágyrácsot. Üzletünkben valóban a legmagasabb szintű szakmai felkészültséggel találkozik majd. A folyamatos oktatás, a minden részletre kiterjedő alapos szakmai ismeretek elsajátatása és alkalmazása magyas szintű tanácsadással segíti Önt a megfelelő termék kiválasztásában.

Nyitva tartás

Rohanó világunk ébren töltött szakaszai sajnos többnyire az anyagi források megteremtésével telik meg, így sokszor csak munka után vagy a hétvégi pihenőnapok feláldozásával tudjuk a szükséges vásárlásokat megejteni. Nyitva tartásunkkal igazodni kívántunk a megváltozott világ igényeihez, ezért meghosszabított és hétvégi nyitva tartással igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb időpontokban is rendelkezésre állni.

Róbert Károly Krt-i üzlet:


Hétfő-Szombat: 10-19h
Vasárnap: 10-16h

Dunakeszi Buy Way, Soroksári Bay way, Új Buda Center

Hétfő-Szombat: 10-19h
Vasárnap: 10-18h

 

Raktár és logosztika

A Gigamatrac jelentős és folyamatos árukészlettel rendelkezik, mely az azonnali vásárlások esetén nagyon fontos lehet. A raktáron tartott termékeket így Ön azonnal elszállíthatja, elszállíttathatja. Amennyiben az Ön által kiválasztott termék még sem található készleten, úgy azt -gyártó és beszéllítő függvényében- a legrövidebb időn belűl megrendeljük és rendelkezésére bocsájtjuk. Készlethiány esetén a megrendelési határidők matracok esetében jellemzően 4-14 naptári nap; ágykereteknél 2-4 hét.

Házhoz szállítás

Tapasztalatunk szerint a házhoz szállítás minden vásárlás esetén a "szükséges rossz" kategóriába esik. Megvettük álmaink matracát, ágykeretét, de még a hazajuttatás része hátra van. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a vásárlás eme részét is megkönnyítsük Önnek. Külső logisztikai cég segítségével a legrugalmasabb időbeosztással és valóban a legkedvezőbb tarifákkal igyekszünk levenni válláról ezt a terhet is, így a házhoz szállítást és a termékek esetleges összeszerelését, beüzemelését is nyugodtan ránk bízhatja.

Üzleti szemlélet

A Gigamatrac Factory&Outlet nem egy üzletlánc és nem is szeretne azzá válni. Tapasztalatunk, hogy a budapesti üzletláncok ( Matrackirály, Ágyak Háza, MatracGuru, Matracász, Jysk, Möbelix ) bár a város számos pontján jelen vannak, mégis a kis alapterületen bemutatott korlátozott választék arra kényszeríti a Vásárlót, hogy olykor négy-öt üzletet is bejárjon, mire a megfelelő terméket megtalálja. Ezért döntöttünk úgy, hogy Budapest centrumában a Kika és a régi Domus szomszédságában nyitjuk meg Budapest legnagyobb matrac -és ágykeret szaküzletét.


Reméljük Ön is megtalálja nálunk a legmegfelelőbb alvási környezetet.

Szívélyes üdvözlettel:

a GigaMatrac csapata

 

 

A GigaMatrac Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete. Mit kínál a Gigamatrac matrac szaküzlet? Legnagyobb matrac választék, felkészült tanácsadás.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: