matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

5 érv mellettünk

Tradícionális márkák

A GigaMatrac Magyarország egyetlen olyan üzlete, ahol a Magyarországon megtalálható minden érdemesebb márkatermék jelen van, így egy olyan választékot kapunk, amely Budapesten egyedülálló:

Hilding, Isbir, Yatas, Yatsan, Levital, Cardo, Ceriflex, Gumotex, Sealy, Medical Concept, Billerbeck, Dunlopillo, Tempur, SwissDream, Best Dream, RelaXx, Swis Tech, Allegro, Rottex, stb...

Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés

A GigaMatrac tulajdonosai nagy múltú matracgyártó cégek vezetőiként a legmagasabb szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Tanácsadásunkat a kifigástalan anatómiai és anyagismereti felkészültség, a személyre szabott tanácsadás és a kötetlen, kellemes hangulat jellemzi.

XSENSOR® REVEAL lényege, hogy használatakor egyszerre látjuk és érzékeljük az adott felületen mért nyomást. Az XSENSOR® REVEAL tökéletesen megmutatja, hogy milyen kategóriájú matracnál minimalizálódnak a legjobban a nyomáspontok. A Gigamatrac üzletben több matracnak a mérési adatai szerepelnek a XSENSOR® REVEAL rendszerben. A rendszert a kanadai cégnek a munkatársa üzemelte be és végezte el a méréseket, a boltban található matracokon. Amíg más matrac üzletekben találgatják, hogy milyen típusú matracra lenne szükségünk, az XSENSOR® REVEAL megmutatja a pontos mérési eredményekkel, személyre szabottan azokat a matracokat, amelyek a legjobban eloszlatják a nyomást az adott alvási pozíciókban.

 

Egyedülálló választék

Folyamatos termékkínálatunkban mintegy 60 különböző matrac és mintegy 35 féle ágykeret található természetesen a hozzá tartozó nélkülözhetetlen kiegészítőkkel:

Motoros ágyrácsok, rugalmas gyrácsok, ágybordák, ágyneműtartók, éjjeli szekrények, komódok, paplan -és párna választék és még számtalan hasznos kiegészítő...


Verhetetlen akciók

Tekintettel, hogy egyik részről matrac gyártással és matrac nagykereskedelemmel foglalkozunk, így az olcsó, elérhető árfekvésben lévő termékek nálunk természetesek. Minden esetben a legjobb ár/érték arányú terméket fogjuk kínálni Önnek. Minden esetben talál nálunk u.n otlet matracokat, amik megmaradt készletek, kifutó modelle, megszűnő termékek felvásárlásából származnak. Ezek a termékek még az akciós árakhoz képest is jelentős engedménnyel vásárolhatók meg azonnal, készletről.
Óriási raktárkészlet

A legtöbb gyorsan forgó termék raktárkészletről azonnal elvihető, vagy pillanatnyi készlet -vagy mérethiány esetén párnapos várakozással megrendelhető. Egyéb termékek esetében a szállítási határidő a gyártó függvényében 5-21 munkanap.