Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Dunlopillo

Matrac kereső

Dunlopillo Aerial Air 1800 matrac

Súlykorlát: 130kg
99000 Ft-tól » Most 79000 Ft-tól

Dunlopillo Aerial Pur 1500 matrac

Súlykorlát: 130kg
95900 Ft-tól » Most 82900 Ft-tól

Dunlopillo Aerial Pur 1700 matrac

Súlykorlát: 130kg
87900 Ft-tól
1-3 termék a(z) 3 közül
Dunlopillo innovatív tradícionális német matracok

Tradícionális Német matracgyártó, vezető innovációval saját ultramodern alváslaborral és több mint hét évtizedes gyártási tapasztalattal. A Dunlopillo matracok hasonlóan a legendás Német márkákhoz rendkívül magas minőséget és tradíciót jelentenek. A Dunlopillo matracok széles választéke megtalálható Magyarországon is , az elmúlt évek tapasztalatai alapján azok a vásárlók akik egyszer ezt a márkát válastották nem hajlandóak másra cserélni matracaikat. A Dunlopillo saját kutatási és fejlesztési részlegének köszönhetően számos szabadalommal és kizárólagos gyártási technológiával rendeklkezik. A Dunlopillo matracok tökéletes formakövetést és alátámasztást biztosítanak A Dunlopillo memory illetve egyéb hideghab termékek ergonómiailag a tökéletes alvást biztosítják, és garantálják a gerincoszlop tökéletes alátámasztását. A Dunlopillo nemcsak matracokat forgalmaz Magyarországon, a Dunlopillo ágyrácsok felépítése és minősége húen tükrözi a sok évtizedes gyártási és alváskutatási tapasztalatot.
Dunlopillo, Dunlopillo akció, Dunlopillo matrac, Dunlopillo ágyrácsok, Német matrac
Dunlopillo matracok kiváló német minőséget képviselnek. A Dunlopillo matrac története az elmúlt század elejére vezethető vissza. A Dunlopillo akciókat keresse a Gigamatrac FactoryOutlet üzleteiben. A Dunlopillo ágyrácsok a jelengleg Magyarországon kapható ágyrácsok közül a legmagasabb minőséget jelentik.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink:
close Outlet