Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Ceriflex Levander pénzvisszafizetési garancia

Ceriflex Levander akció

 

Figyeljen a minőségre!A Ceriflex Levander matrac határozottan kemény komfortot biztosít és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A jól szellőző elioflex alapanyag speciálisan rugalmas és formakövető. A Ceriflex Levander 27 a vákuummatracok világában a matracmag vastagság és az igényes olasz formatervezés együttesével, egyedi terméket képvisel a matracpiacon. A matrachuzat igényesen steppelt, antiallergén levendula kikészítésű. A Ceriflex Levander matrac belső szerkezete, több különböző keménységű speciális hideghab rétegből áll. A Levander matrac közepében lévő nagyon nagy sűrűségű HR hideghab réteg adja a matrac ortopéd alátámasztását. A több különböző keménységű habrétegnek köszönhetően egy nagy súllyal kb. 140-150 kg-val rendelkező embernek is határozott alátámasztást biztosít.

 

                                          Ceriflex márkaminőségA Ceriflex matrac márka félszáz éve jelen van az olasz minőségi matracgyártás területén. A vákuummatracok családjában felső kategóriás minőséget képviselnek a Ceriflex matracok, ahol a mediterán hangulat keveredik a tradícióval és az olasz divatvilágból már megtapasztalt ízlésvilággal. A Ceriflex matracok kifejlesztése a piaci igényekhez és a vásárlói elvárásokhoz igazodik, így bárki megtalálhatja a saját alvás szokásainak megfelelő matrac típust, kiváló ár-érték arányban. A kiválasztott matrac lehet alacsonyabb árkategóriájú matrac, kemény vákuummatrac, nagy teherbírású és tökéletes alátámasztást nyújtó vastag, erős matrac vagy emlékezőhab matrac. A Ceriflex matracok között mindenki megtalálja a legmegfelelőbb terméket. Ceriflex matracok a minőségi alapanyagokon túl a csomagolásnak köszönhetően könnyen szállítható termékek, amely egy gyors vásárlásnál csak további előnyt jelent. Olaszországban nem csak a 2000 éves Pantheon szomszádságában elfogyasztott kávé, a Bolsena-i tó partján készült pizza és a tűzpiros Ferrari számít minőségnek, hanem a minőségi vákuummatracok bölcsője is itt van.

                                                          pénzvisszafizetési garancia


60 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk a standard méretű Ceriflex Levander matracokhoz!

Pénzvisszafizetési garancia feltételei:

Az Ön által vásárolt és a pénzvisszafizetési garanciában extra szolgáltatásban részt vevő termék: Ceriflex Lavender matrac a következő standard méretekben érvényes:90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Ettől eltérő- és egyedi méretekre a pénzvisszafizetési garancia nem érvényes.

1. A pénzvisszafizetési garancia csak és kizárólag a Ceriflex Levander matracra és a fentiekben meghatározott méreteire érvényes. Egyedi és a nem szabvány méretű matracokra a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik!

 A pénzvisszafizetési garancia, mind a www.gigamatrac.hu webáruházban megrendelt, mind pedig a személyesen megrendelt Ceriflex Levander matrac esetében érvényes. A pénzvisszafizetési garancia kizárólag matracvédő használatával érvényes, amelyet a Gigamatrac Kft a megvásárolt Ceriflex Levander matrachoz ajándékba bocsájtott az Ön rendelkezésére úgy, hogy annak árát a Ceriflex Levander matrac akciós árából jóváírja Önnek.

2. Tekintettel, hogy egy új matrac megszokása sok esetben akár heteket is igénybe vehet, így a pénzvisszafizetési garancia a vásárlástól, számított 15. naptól vehető igénybe, kiszállított termék esetében pedig a kiszállítás napjától számított 15. naptól. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítését Vásárlóink -hivatkozva a fejlécen található sorszámra- postai „ajánlott" levélben vagy email formájában is kérhetik a matracot értékesítő szaküzlettől vagy az eladó üzlet vagy a webáruház munkatársaitól. A vásárlástól számított 60. naptári napig a matracnak tisztán, becsomagolva és sérülésmentesen kell visszaérkeznie a vásárlást bonyolító szaküzletbe, online rendelés esetén a 1138 Budapest, Váci út 168 sz. "G" épület alatt található raktárunkba. Ezen időszak után a termékre a pénzvisszafizetési garancia nem érvényes.

3. A pénzvisszafizetési garancia időtartama alatt a matrac szakszerű visszaszállításáról, minden esetben Vásárló gondoskodik, az ebből felmerülő költségek a vásárlót terhelik! A gondatlan használatból, a visszaszállításból vagy bármilyen más okból eredő bármilyen sérülés vagy szennyeződés esetén az átvevő üzletben/raktárban kollégáink jegyzőkönyvet vesznek fel és megtagadhatják a matrac átvételét. A matrac bárminemű sérülése, szennyezettsége esetén Gigamatrac Kft. nem köteles a pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatos helytállásra.

4. A matrac eredeti számlán szereplő vételárának visszafizetése a visszaszállítást és a termék átvételét követő 8 munkanapon belül a vásárláskor/megrendeléskor vagy a pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatban írt levélben vagy email-ben megadott a Vásárló nevével identikus bankszámlára kerül átutalásra!

A fent leírt feltételeket elfogadom.

       .........................                                                                                               .........................
              Vásárló                                                                                                       Gigamatrac Kft

Eladó üzlet, dátum: ...................................................................................

Pénzvisszafizetési garancia sorszám: G1-

A vásárlást igazoló blokk/nyugta/számla sorszáma:

Levelezési cím: 1135 Budapest, Róbert Károly Krt. 76-78
Email cím: garancia@gigamatrac.huMinden standard méretű Ceriflex Levander matracra a Gigamatrac pénzvisszafizetési lgaranciát vállal. A megvásárolt Levander matrac, mint próbamatrac 60 napos vevőelégedettségi garanciával bír, tehát 60 napon belül, de 15 nap után a termék visszaadható és a Gigamatrac visszafizeti az árát.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: