matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Üzleteink

 

GIGAMATRAC 1. (RÓBERT KÁROLY KRT.)

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly Krt 76. (a régi Domus áruházzal szemben).
Elérhetőség:
+36 1 784 03 11
+36 20 398 21 58
Mail:
info@gigamatrac.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-19.00
Vasárnap: 10.00-16.00

 

   

A Róbert Károly körút 76-78. számban található üzletünk volt az első Gigamatrac szaküzlet. Ahol szaktanácsadóink ma is várják Önöket a hét minden napján, hogy segítsenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb matracot és ágykeretet.

A választást segíti az XSENSOR készülék is, egy amerikai nyomáspont érzékelő teszt állomás, amely a tudomány segítségével, 1600 ponton vesz mintát, az ön által kiválasztott testhelyzetben. Ehhez fogjuk közösen megtalálni a legpontosabban illő matracot, ami segít önnek a pihentető alvásban.

 

GIGAMATRAC 2. (DUNAKESZI)

Cím: 2120 Dunakeszi, Nádas utca 8. (Buy Way bevásárlóközpont).
Elérhetőség:
+36 27 343790
+36 20 2 242 992
Mail: dunakeszi@gigamatrac.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

 

A dunakeszi Buy-way bevásárló központban található üzletünk volt a második megnyitott Gigamatrac szaküzlet. Dunakeszi, Észak-Pest és Észak-Buda vonzáskörzetéből kiválóan megközelíthető boltunk hamar elnyerte a vásárlóink tetszését. Figyelmes szaktanácsadóink várják Önöket, hogy együtt megtalálják az Önöknek legmegfelelőbb matracot.

 

GIGAMATRAC 3. (SOROKSÁR)

Cím: 1239 Budapest, Bevásárló utca 4. (Buy Way bevásárlóközpont)
Elérhetőség:
+36 20 34 56 423
+36 1 22 62 784
Mail: soroksar@gigamatrac.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-18.00

 

Észak-Pest után Dél-Pesten is megnyílt a Gigamatrac szaküzlet, amit a soroksári Buy-way bevásárlóközpontban találnak meg. Tágas kiállító termünkben a hét minden napján várják Önöket a felkészült szaktanácsadóink.

 

GIGAMATRAC 4. (ÚJBUDA)

 

Cím: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. (Új Buda Center bevásárlóközpont) - 2021.08.26.-ÁVAL BEZÁRT. 

K
EDVES VÁSÁRLÓINK! EZÚTON ÉRTESÍTJÜK ÖNÖKET, HOGY ÚJBUDAI ÜZLETÜNKÜNKET EGY NAGYOBB, SZÍNVONALASABB ÜZLETHELYISÉGBE KÖLTÖZTETJÜK, AHOL A MÁR MEGSZOKOTT, PROFI SZAKMAI TANÁCSADÁS MELLETT, SZÉLESEBB MÁRKAVÁLASZTÉKKAL VÁRJUK RÉGI ÉS ÚJ ÜGYFELEINKET! A RÉSZLETEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK! A MEGLÉVŐ, NYITOTT RENDELÉSEK ÁLLAPOTÁRÓL KOLLÉGÁINK A +36 20 34 54 553- AS TELEFONSZÁMON VAGY AZ ujbuda@gigamatrac.hu EMAIL CÍMEN TUDNAK BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁST ADNI. KERESSÉK ŐKET BIZALOMMAL!

 

 

 

 

GIGAMATRAC 5. (MAXCITY)

Cím: MaxCity 1. emelet, lift mellett (2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.)
Elérhetőség:
+36 20 23 87 267
Mail: maxcity@gigamatrac.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00

Vasárnap: 10:00-19:00

 

  MaxCity Exclusive Gigamatrac kirakat MAxCity Exclusive Gigamatrac belsőtér

A MaxCityben megnyílt Exclusive Gigamatrac üzletben megtalálhatóak a legnagyobb márkáink termékei és még annál is több. Az üzletben szintén elérhető az XSENSOR testnyomás mérő készülék, ami nagyban segíti a szaktanácsadóink munkáját, hogy az Önnek legmegfelelőbb matracot tudják ajánlani.

 

GIGAMATRAC Raktár. (Nagytarcsa)

Cím: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13.
Elérhetőség:
+36 20 399 13 81
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10.00-16.00

Gigamatrac raktár  Gigamatrac raktár

A Központi raktárunk személyes átvételi pontként is működik az alábbi fontos tudnivalók mellett:

  • a raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra!
  • a termék hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban tudja kiegyenlíteni!
  • az átvételhez szükséges dokumentációk: vásárlást igazoló blokk vagy számla, vásárlást igazoló dokumentum (kiadási jegyzék), garancialevél

Amennyiben az árukiadásnál hitelt érdemlően nem látható és bizonyítható a termék(ek) teljes értékének kifizetése (Az előzőekben felsorolt dokumentációk hiánytalan felmutatása) úgy az áru(k) átvételre a helyszínen nincs lehetőség!

 

A Gigamatrac szaküzletei Budapest és körzetében immáron négy hatalmas alapterületű matrac szaküzlettel várja kedves Vásárlóit. Gigamatrac Róbert Károly Körút matrac szaküzlet (a Régi Domus-szal szemben), Soroksári Buy Way területén, Dunakeszin a Buy-Way üzletsoron a Möbelix Dunakeszi áruház közvetlen szomszédságában és Új Budán az Újbuda Centerben találhatók.

Gigamatrac matrac szaküzletek első sorban a saját matrac gyártásra és az önálló ágykeret gyártásra épülnek, mellette régi és neves matracmárkák forgalmazása, ágykeretek értékesítése a másik fő profil. A Gigamatrac matrac outlet a saját matrac- és ágykeret gyártáson túl számtalan ismert matrac márkának tulajdonosa és gyártója is egyben, többek között a Swiss Tech, Swiss Dream, RelaXx, és a Medical Concept, Levital termékcsaládok tartoznak akciós matrac választékunkba.

A Gigamatrac matrac outlet szaküzletek másik fontos alappillére a jelentős és meghatározó európai matrac márkák magyarországi képviselete és forgalmazása, többek között a török száloda matraccsalád Life Sleep Isbir matracok a svéd márkájú Hilding az olasz Ceriflex matrac márkák.

Harmadik és hasonlóan fontos terület a Magyarországon található jelentősebb, meghatározó matrac márkák és matrac típusok bemutatása és értékesítése: Sealy, Tempur , Hilding, Life Sleep Isbir, Yatas, Allegro, Rottex, RelaXx, Ceriflex, Gumotex, Medical Concept, BabyCare, Gumotex, Yatsan, Billerbeck, Cardo, Dunlopillo, Perdormire, Best Dream, Konfor, Dormeo.

A Gigamatrac termékválasztéka 2018-ban tovább bővült az ágyazható kárpitos ágyak választéka (Isbir kárpitos ágyak, SwissTech Lifting-Up boxspringágy, SwissTech SmartBed masszírozó Boxspring ágy, ágyneműtartós ülőgarnitúrákkal és kanapéágyakkal egészült ki hatalmas választékunk. Saját tervezésű bükk ágykereteink saját gyártás alatt készülnek, így egyedi ágy elképzeléseket és egyedi méretű termékeket is elkészítünk. További fenyő és tölgy ágykeretek, ágyneműtartós ágyak és kárpitos ágyak széles választékával várunk továbbra is minden kedves Vásárlónkat.

Kapcsolat: Gigamatrac matrac szaküzlet üzleteink Budapest Róbert Károly Körút, Dunakeszi Möbelix szomszédságában, Soroksár Buy Way, Budán Újbuda Centerben várja Vásárlóit. Üzleteinkben hosszú nyitva tartás van

matrac budapest, matrac dunakeszi, matrac szaküzlet, matrac soroksár, matrac buda, matrac újbuda gigamatrac kapcsolat