matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

A matrac óriás!
Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám

  +36 20 263 58 50

Levital matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

 

levitallogo

 

Levital matracok

 

21. századi csúcstermékek a matraciparban

A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magasságú tartó blokkok érzékelik a nyomást és úgy reagálnak, hogy ergonómikus de határozott alátámasztást biztosítanak. A feszesebb blokkok a terhelés fügvényében lépnek be az alátámasztásban, minél nagyobb a terhelés annál több blokk lesz részsese az alátámasztásnak és a formakövetésnek. A matracban többféle keménységű és típusó alapanyagokat találunk, mint HR 40/36 és 35/36 hideghabok és a kiválóan nyomás csökkentő hatású visco gélhab. A matrac felső részében lévő formavágott habok, kellemesen lágy, ergonomikus komfortot biztosítanak a kisebb súlyúaknak. Nagyobb testsúlynál az egyre nagyobb ellenálás kifejtésekor az erősebb és az alacsonyabban lévő blokkok lépnek életben biztosítva az ergonómiát és az alátámasztást.

levital

A Levitál matraccsaládban egy olyan 21. századi csúcstechnológiával találkozunk, amely képes megoldani a hagyományos rendszerű matracoknál leggyakrabban jelentkező ergonómiai problémákat. A különböző testsúllyal rendelkezőknek segíthet, hogy egyforma magasságú vagy egy nagyobb matracban megtalálják az álompihenést.

 

 

A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magasságú tartó blokkok érzékelik a nyomást és úgy reagálnak, hogy ergonómikus de határozott alátámasztást biztosítanak. A feszesebb blokkok a terhelés fügvényében lépnek be az alátámasztásban, minél nagyobb a terhelés annál több blokk lesz részsese az alátámasztásnak és a formakövetésnek.

 

A matracban többféle keménységű és típusó alapanyagokat találunk, mint HR 40/36 és 35/36 hideghabok és a kiválóan nyomás csökkentő hatású visco gélhab. A matrac felső részében lévő formavágott habok, kellemesen lágy, ergonomikus komfortot biztosítanak a kisebb súlyúaknak. Nagyobb testsúlynál az egyre nagyobb ellenálás kifejtésekor az erősebb és az alacsonyabban lévő blokkok lépnek életben biztosítva az ergonómiát és az alátámasztást.

 

 LeVital Perfect Contour matrac

 

A LeVital Perfect Contour matrac Viscogel hab réteggel. A LeVital Perfect Contour matrac az USA-ban és az Európai Únióban is szabadalmi védjegy alatt állnak. A Levital System eljárása teszi lehetővé a különleges „EGY MATRAC MINDENKINEK” koncepciónkat. A LeVital Contour komfort rétegét egy ViscoCool hűsítő gél alkotja, amit alapvetően a memória habhoz lehetne hasonlítani, de lényegesen komfortosabb hatást nyújt. A LeVital System a 21. század technológiájának köszönhetően a vásárlói igények összes változatára tudott megoldásokat gyártani, hiszen az „EGY MATRAC MINDENKINEK”
igazi kihívás volt, de sikerült! A Perfect Contour matrac kialakítása egy 22 cm matrac magból áll aminek az alapja egy magas sűrűség tartalmú – 40/36 – HR hideghab. A habrugó rendszer felel a tökéletes alátámasztásról a különböző súlyú, testalkatú vagy alvási pozícióra igazodva. Az éveken át folytatott kísérletek eredménye képen sikerült a 21. századi technológiai anyagokat felhasználva egy olyan matracot gyártani, ahol a speciálisan formavágott habrugók képesek felismerni a ráható erőket. Ennek eredményeként meg is született. az: „EGY MATRACOT A MINDENKINEK”! Sőt az eddigi zónákkal összehasonlítva is tökéletes eredményeket értünk el, ugyanis az ergonómiai alátámasztása ez eddig nem tapasztalt kényelmet tud adni és alkalmazkodik a testalkathoz illetve a testsúlyhoz is.
A LeVital matrac alapja a Sense matracokhoz hasonlóan épül fel: A tartó mag szerkezetét egy 35/36 tömegsűrűségű HR hab biztosítja.

 

Levital Perfect Sense matrac

A Levital Perfect Sense matrac a 21. század egyik leginnovatívabb megoldása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az USA és az Európai Unió területén is szabadalmi oltalom alatt áll. 

 

A LeVital Perfect matrac tervezését a hideghabok professzionális megjelenése tette lehetővé. A HR habok megjelenésével a LeVital Perfect Sense matrac magja 40/36 hideghab komfortréteggel került kialakításra. A mai kornak megfelelő maximális minőséget kihasználva a matrac az USA és az Európai Unió területén is szabadalmi oltalom alatt áll. Az ACS-vel (Adaptive Cutting System), ami egy szabadalmaztatott számítógép vezérlésű formavágás: lehetővé tette az egy matracot a Családnak. A LeVital Perfect Sense matrac 22 cm magas matracmag vastagságával lehetőséget ad a megfelelő innováció megjelenítésében, köztük az ACS technológia által biztosított speciális formavágású habrugók a ráható erők figyelembe vételével képesek a tökéletes alátámasztást megadni legyen szó egy alacsonyabb vagy egy magasabb testsúlyú emberről. Sőt az eddigi zónákkal összehasonlítva is tökéletes eredményeket értünk el, ugyanis az ergonómiai alátámasztása ez eddig nem tapasztalt kényelmet tud adni és alkalmazkodik a testalkathoz illetve a testsúlyhoz is. A Levital Perfect Sense matrac tartómag szerkezete: az előbb említett HR haboknak köszönhetően egy HR 35/36 sűrűségű formavágott HR hab az alapja a matracnak ennek köszönhetően a matrac alátámasztása rendkívül stabil lesz. A habrugóknak köszönhetően levegőcsatornák lettek kialakítva és így a matrac szellőzése optimális lesz. A térhálóban elrendezett habrugók között tartó elemek helyezkednek el, melyek az alacsonyabb testsúlyért felelnek. Ha magasabb a testsúly, akkor már a
nagyobb habrugók is dolgozni fognak és az előbbi tartó elemek is függően a habrugók terhelésétől fokozatosan benyomódnak, így optimális értéken tartva a gerincvonal követését. LeVital Perfect Sense matracok felső komfort rétege cm. A korábban már említett HR hab technológiának köszönhetően extra rugalmas és rendkívül jól szellőző lett, a sűrűségét tekintve: 40/36 alapanyagot tartalmaz.

 

 

 

Tanácsok, tippek, ötletek