Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Xsensor Reveal Technology

xsenzor reveal

 

Xsensor Reveal Technology

 

Az 1664 érzékelőből álló XSENSOR® először Magyarországon a Gigamatracnál. Elérhető a MaxCityben és a Róbert Károly körúti üzletünkben.

 

XSENSOR® REVEAL 

 

 Az XSENSOR® REVEAL 1664 szenzorból álló nyomásérzékelő három alvási pozícióban vizsgálja meg a mérési eredményeket: oldalt, háton és hason. Minden embernél a három pihenési pozícióban teljesen más mérési eredmények jönnek ki. Az XSENSOR® REVEAL egyénre szabottan, tudományosan megmutatja, hogy milyen matracra van szükségünk a nyomáspontok optimális csökkentéséhez és a megfelelő alátámasztáshoz. A rendszer lényege, hogy a különböző adottságokkal rendelkező embereknél nagyon precíz mérési eredményeket kapunk és az XSENSOR® REVEAL által ajánlott matracokat ki is tudjuk próbálni, tehát nem kell 77 féle matracra ráfeküdni ahhoz, hogy a tökéletes matracunkat megtaláljuk. A mérések után kapott nyomástérkép több mérés után is ugyanazt az adatokat nyomástérképet mutatja. Annyira különbözik minden embernél a nyomáspont térkép, mint az ujjlenyomat.

xsenzor meresi eredmenyek

XSENSOR® REVEAL lényege, hogy használatakor egyszerre látjuk és érzékeljük az adott felületen mért nyomást. Az XSENSOR® REVEAL tökéletesen megmutatja, hogy milyen kategóriájú matracnál minimalizálódnak a legjobban a nyomáspontok. A Gigamatrac üzletben több matracnak a mérési adatai szerepelnek a XSENSOR® REVEAL rendszerben. A rendszert a kanadai cégnek a munkatársa üzemelte be és végezte el a méréseket, a boltban található matracokon. Amíg más matrac üzletekben találgatják, hogy milyen típusú matracra lenne szükségünk, az XSENSOR® REVEAL megmutatja a pontos mérési eredményekkel, személyre szabottan azokat a matracokat, amelyek a legjobban eloszlatják a nyomást az adott alvási pozíciókban.

Az XSENSOR díjnyertes nyomás mérési technológiája az autóiparban és az orvosi iparban már bizonyított, a REVEAL segít a vásárlóknak a megfelelő matrac kiválasztásában a szenzoros méréstechnikának köszönhetően.

xsenzor mérő

 Az XSENSOR® a világon az egyik legrégebben létező szenzoros mérésekkel foglalkozó kanadai vállalat. Az XSENSOR® vállalat nagyon sok területen kifejlesztette a nyomás mérési technológiáját, rengeteg kutatás mellett a piaci igényekhez igazodnak a szenzoros mérések. Jelenleg a legnagyobb múltú szenzoros mérésekkel foglalkozó vállalat a világon, a legnagyobb cégeknek segít a "tökéletes" termékek gyártásában. A gyakran ismételt kérdésekre cikkünk alján olvashatunk kimerítő válaszokat.

xsenzor matrac

 Az XSENSOR® Technology Corporation-t az ügyfelektől és a felhasználóktól kapott mérési eredmények, arra késztetik, hogy folyamatosan vizsgálják meg az egyedi megoldásokat a nyomás-képalkotásban. Az új technológiák kifejlesztése lehetővé teszi, hogy innovatív termék- és tervezési megoldások születhessenek, a teszt + mérés, az egészségügy és a kiskereskedelem területén. Az XSENSOR® díjnyertes érzékelési technológiáját, az autóiparban és az orvosi iparban is használják.

reval nyomástérkép

 Az XSENSOR® REVEAL matrac ajánló rendszer lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egy dinamikus, nagy felbontású képet (térképet) készítsenek a matracon mért testnyomásról. Az ügyfél nyomásfelvétele lehetővé teszi, hogy azonosítsa a megfelelő típusú matracokat, amelyeket kifejezetten testtípusukra terveztek. 

 

Az XSENSOR® vállalat eredetileg a kerekesszékbe kényszerülőknek az ülőpárnáit tesztelte,

kerekesszekxsenzorhogy az adott nyomáspontokhoz, súlyhoz és ergonómiához milyen felületre van szükség. Az XSENSOR®-t Kanada és az Amerikai Egyesült Államokon kívül még 50 országban használják. Az XSENSOR® díjnyertes technológiáját az autóiparban és az orvosi iparban a legnagyobb világmárkák használják.

tire xsenzor

XSENSOR® szerepvállalása a gumiabroncs gyártó cégek tapadás tesztjeitől, a gépkocsi belső utastér és az ülések nyomáspont nélküli kialakításának ergonómiáján át az ütközéskor a légzsákok által létrejött testre ható nyomások mérésére

xsenzortalp

ortopéd (ergonomikus) talpbetét tervezésen át egészen a matracipar termékeinek és a tartósan ágyban fekvők decubitus (felfekvés) elleni megoldásainak fejlesztéséig, teszteléséig kiterjed. A tervező és tesztmérnökök közel 20 éve választották az XSENSOR PX és LX érzékelőit, hogy javítsák termékeik kényelmét, biztonságát, megbízhatóságát és ergonómiáját.

.

Az XSENSOR® Reveal szoftverét az autóiparban és a repülőgépeknél a vezetők üléseinek a fejlesztésénél használják gyakrabban. A profi sportban  a sportteljesítmény növelésére szolgál az egészségügyben az egyedi, ergonomikus  felületek megoldására . Az XSENSOR® Technology nyomáspont tudomány a felsorolt cégóriásoknál nagyban hozzájárult a termékfejlesztéseknél:  NASA, U.S. Airforce, Boeing, Tempur, General Motoros, Ford, Goodyear, BMW. 

 

generalmotorsusarmygoodyearnasabmwboeinglogo 

 

Az XSENSOR® különböző termékei a matraciparban is megtalálható matracok, párnák tervezésére szolgál. Az XSENSOR® egy nagyon komplex, több szenzorból álló nyomáspont mérő rendszer, amely több ezer érzékeny nyomáspont mérő szenzorból áll, amely nagyban hozzájárul az új, korszerűbb matracok, párnák tervezéséhez, azok tökéletesebb ergonómiai kialakításához.

 

IPARI VEZETŐ MÉRÉSI PONTOSSÁG


 Az interfésznyomás (jelentése: a számítógép és az azt használó ember érintkezési felülete) megértésével kulcsfontosságú betekintést nyerünk a termékek és a mérő berendezések teljesítményébe, biztonságába és kényelmébe. Az XSENSOR fejlett érzékelői pontos és megismételhető adatokat biztosítanak a nyomáspont mérésekkel azért, hogy jobban megtervezhessék a kényelmünket szolgáló eszközöket és a gyártási folyamat tökéletesítésében segítséget nyújt. XSENSOR a laboratóriumi tanúsítványa az ISO 17025 szabványnak köszönhetően további biztosítékot nyújt az érzékelő pontosságára. Az autóipari tervezés és tesztelés terén az iparág vezetői szabványosították az XSENSOR vezető technológiáját.

 

A SZÜKSÉGES INTERFÉSZADATOK


Az ultranagy felbontású szenzorok, amelyek még a gumiabroncs futófelületének legkisebb tulajdonságait, a nagy sebességű érzékelőket képesek felfogni a légzsák kioldónyomásának, 1,5 m-es nagyméretű érzékelőinek és több érzékelő rendszereknek köszönhetően, az XSENSOR képes ellátni a szükséges nyomásérintési adatokat.

 

MEGBÍZHATÓ ADATOK

 

A világméretű mérnökök és tervezők számára az XSENSOR nyomással kapcsolatos képalkotó rendszerei megbízhatóvá teszik a rendszert. A tesztelés kényelméről és biztonságáról a teljesítményre és a minőségellenőrzésre az XSENSOR nyomásmérő rendszerek biztosítják a terméktervezést és a hitelesítést.

 

 

 xsenzor reveal

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések

Az XSENSOR® REVEAL szenzoros testnyomáspont-mérés egy teljesen új technológia Magyarországon, ezért összegyűjtöttünk egy pár kérdést, ami gyakrabban felmerülhet a vásárlókban.

 

Mennyi ideiig tart egy Xsensoros mérés?

5-8 percet vesz igényben ahhoz, hogy el tudjuk magyarázni és meg tudjuk mutatni a nyomáspont térképet

 

Xsensor által ajánlott matrac lesz-e a megfelelő?

A XSENSOR® REVEAL egy tudományosan kifejlesztett, díjazott, nyomásmérési rendszer, amelyet cégóriások használnak már több mint 20 éve. Az 1664 szenzorból álló rendszer nagyon nagy pontossággal mutatja meg mindenki számára a megfelelő alátámasztással és komforttal rendelkező matracot.

 

 Az XSENSOR® REVEAL által ajánlott matracot kell-e megrendelni?

Az XSENSOR® REVEAL által kapott nyomásmérési adatokkal megtaláljuk azt a matracot, amely a legergonomikusabb, a legjobban eloszlatja a nyomást a testünk és a matrac között miközben kiválóan alátámaszt.  Mindenki választhat olyan matracot is, amely nem szerepel a Xsensor rendszerében. 

 

Miért lágyabb vagy keményebb a matrac mint amit  a XSENSOR® REVEAL ajánl?

 

Ha nagyon lágy vagy nagyon kemény matrachoz szoktunk hozzá 10-20 év alatt akkor nehéz az általunk hozott komfortot megváltoztatni egy sokkal lágyabbra vagy keményebbre, mint amilyen matrachoz szoktunk. A XSENSOR® REVEAL megmutatja, hogy milyen matrac lenne arra jó, hogy tökéletesen alátámasszon és maximálisan eloszlassa a nyomáspontokat a lehető legnagyobb kényelem, a pihentető alvás érdekében. 

 

XSENSOR® REVEAL által készített nyomástérkép elvihető-e?

A Gigamatrac üzletben a XSENSOR® REVEAL rendszer a boltban található matracokhoz viszonyítva mutatja a mérési eredményeket. Egy másik üzletben lévő matrac, amelynek adatai nincsenek a Gigamatrac üzletben lévő XSENSOR® REVEAL telepítve teljesen más adatokat hoznak ki. Ezért egy hónapig tároljuk a nyomás mérési adatokat és az elemzést, amely nem változik ilyen rövid idő alatt. XSENSOR® REVEAL mindig ugyanazokat a mérési eredményeket mutatja, a testtérkép mindenkinél annyira egyedi, mint az ujjlenyomat!

 

Milyen árkategóriában ajánl matracokat az XSENSOR® REVEAL?

Az XSENSOR® REVEAL nem árkategória szerint ajánlja a matracokat, hanem az ergonómia szempontok alapján. Természetesen többféle kategóriában találunk matracot. Az XSENSOR® REVEAL nem érzékeli az alapanyagok minőségét. 

 

egy pár xsenzor

 

Pároknál különböző testsúly, magasság, alkat esetén?

 Az XSENSOR® REVEAL nyomásmérési rendszere felkészült arra, hogy a pároknak is ajánljon egy kompromisszumos megoldást. A két mérési eredményből egy átlagot számol a rendszer ezért hasonló ergonómiával rendelkező pároknál jó megoldás lehet az ajánlott egyforma matrac. Eltérő testsúlynál, ergonómiánál, szintén lehet olyan multizónás matracokat találni a piacon, amely jó megoldás (Levital, Tempur, Dunlopillo). A férfi/női oldalas zsákrugós matracokban is van olyan kialakítás, hogy kemény/félkemény vagy félkemény/enyhén lágy. (Isbir You&Me Luxus, Allegro Duality, Hilding Individuality) A különböző alátámasztást és komfortot igénylő pároknak nem ajánljuk az egybe matracot, mert valamelyik párnak nem lesz kényelmes. Különböző komfortot igénylő pároknál, jó megoldás lehet a két különböző keménységű matrac egy közös huzatban. 

 

 

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: