matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac házhozszállítás

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A széles választéknak köszönhetően a matracvásárlás ma már nem egy egyszerű feladat, sokan irtóznak tőle. De van még ennél is kellemetlenebb dolog, a matrac hazaszállítása.

Ha vákuummatraccal van dolgunk, akkor kicsivel könnyebb dolgunk van, mert a legtöbb autóba be lehet préselni e matracokat, azonban még így is akadnak olyanok, akik nem rendelkeznek az autó adta lehetőségekkel. Nekik, és természetesen azon vásárlóknak, akik nem ilyen matracot választottak üzletünk házhozszállítási lehetőséget kínál.

Szerencsére ma már rengeteg matrac vákuum csomagolható, de természetesen sok olyan akad közöttük, melyeket teljes mivoltukban kell hazavinni. A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vásárló ne csak az áruval, hanem minden egyéb szolgáltatásunkkal tökéletesen elégedett legyen, és ne rossz szájízzel hagyjon itt minket.

A szállítás sajnos egy szükséges rossz, ezért igyekszünk ebben is megkönnyíteni az önök dolgát. Több tíz éves tapasztalattal rendelkező szállítóink nem ismernek lehetetlent, a matracokat bárhova és bármikor ki tudják szállítani. Házhozszállítási díjainkat mindig a vásárló pénztárcájához mérten állítjuk össze, belekalkulálva az egyéb felmerülő egyedi igényeket is, mint például a régi matracok elszállítása, ezzel is fenntartva üzletünk már meglévő színvonalát.

 

Házhozszállítás vákuummatrac matrac hazaszállítása szolgáltatás szállítók egyedi igények