Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac házhozszállítás

A széles választéknak köszönhetően a matracvásárlás ma már nem egy egyszerű feladat, sokan irtóznak tőle. De van még ennél is kellemetlenebb dolog, a matrac hazaszállítása.

Ha vákuummatraccal van dolgunk, akkor kicsivel könnyebb dolgunk van, mert a legtöbb autóba be lehet préselni e matracokat, azonban még így is akadnak olyanok, akik nem rendelkeznek az autó adta lehetőségekkel. Nekik, és természetesen azon vásárlóknak, akik nem ilyen matracot választottak üzletünk házhozszállítási lehetőséget kínál.

Szerencsére ma már rengeteg matrac vákuum csomagolható, de természetesen sok olyan akad közöttük, melyeket teljes mivoltukban kell hazavinni. A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vásárló ne csak az áruval, hanem minden egyéb szolgáltatásunkkal tökéletesen elégedett legyen, és ne rossz szájízzel hagyjon itt minket.

A szállítás sajnos egy szükséges rossz, ezért igyekszünk ebben is megkönnyíteni az önök dolgát. Több tíz éves tapasztalattal rendelkező szállítóink nem ismernek lehetetlent, a matracokat bárhova és bármikor ki tudják szállítani. Házhozszállítási díjainkat mindig a vásárló pénztárcájához mérten állítjuk össze, belekalkulálva az egyéb felmerülő egyedi igényeket is, mint például a régi matracok elszállítása, ezzel is fenntartva üzletünk már meglévő színvonalát.

 

Házhozszállítás vákuummatrac matrac hazaszállítása szolgáltatás szállítók egyedi igények

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: