Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Fizetési módok

Utánvétel

Utánvétel

Gigamatrac webáruházában megrendelt termékét akár utánvéttel is rendezheti kiszállításkor. Felhívnánk szíves figyelmét, hogy utánvétes fizetés esetén a szállítóknál csak készpénzzel tud fizetni. Kérjük amennyiben ezt a fizetési módot választja, pontos összeggel készüljön a váltópénz hiányából eredő kellemetlenségek elkerülése végett.

Banki átutalás

Banki átutalás

A Gigamatrac webáruház felületén megrendelt termékeit banki átutálással is kifizetheti, amely egy kényelmes és biztonságos megoldás. Ha ezt a fizetési módot választja, a megrendelést követően felvesszük önnel a kapcsolatot és email formájában küldünk önnek egy díjbekérő dokumentumot, melyen minden szükséges információt megtalál az utaláshoz. Banki átutalás esetén csak abban az estben tudjuk a szállítást elindítani amennyiben a teljes összeg beérkezett hozzánk.

Személyes átvétel

Személyes átvétel

Önnek van lehetősége arra is, hogy megrendelt termékét egy ön által választott üzletünkben vegye át. Ebben az esetben személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával is tud fizetni.

K&H bankkártyás fizetés

K&H bankkártyás fizetés

Online bankkártyás fizetés is elérhető webshopunkban. A K&H bank biztonságos banki oldalára átvezetve Ön biztonságban intézheti a megrendelt termék ellenértékének kifizetését.

Cofidis Áruhitel

Cofidis Áruhitel

A Gigamatracnál lehetősége van arra is, hogy megrendelt termékét Cofidis áruhitellel vásárolja meg.
Aktuális hirdetmények
Függő ügynöki tájékoztató

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: