Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Matrac 90x200 cm méretben

„A méret a lényeg?” 2. 90*200-as matrac méretről

 

90*200-as méretű matrac jellemzően egy személy számára biztosít pihentető alvást, két személy számára kényelmetlen. Ennek kapcsán a 90*200-as matrac kiválasztásánál csak annak a személynek az ergonómiai és kényelmi szempontjait kell figyelembe venni, akinek a 90*200-as méretű matracot szemeljük ki, nem kell egyezséget kötni a 90*200-as méretű matrac komfortjának tekintetében. Amikor gyermekünk kinővi a számára biztonságot nyújtó kiságyát, előfordulhat, hogy az új ágy kiválasztásánál felmerül a kérdés, hogy vásárolhatunk-e már egészen kicsi kortól 90*200-as méretű ágykeretet és hozzá tökéletesen illeszkedő 90*200 as méretű matracot. Elsőre ijesztőnek tűnhet, de kellő „kreativitással” a gyermekek igazi birodalmává vállhat egy 90*200-as mérettel rendelkező fekvőalkalmatosság. Mivel több tíz évre szeretnénk biztosítani magunk, vagy akár gyermekünk kényelmes pihenését, ezért a következő szempontokat a „méreten túl” természetesen figyelembe kell vennünk: milyen keménységű legyen, milyen alapanyagokból készüljön (bonell, zsákrugós, hideghab, memory hab, latex, latex-kókusz matrac), kell-e valamilyen speciális igényt kielégítenie, levehető, mosható huzattal rendelkezik-e, ár/érték arányban megfelel-e elképzeléseinknek és sorolhatnánk. A 90*200-as matrac méret a sztenderd és keresett méretek közé tartozik, a gyártók termékkínálatában kivétel nélkül szerepel. A színes felhozatal meghatározza a 90*200-as méretű matrac árát, hiszen találhatunk nem túl olcsó terméket is, de jellemzően a nagyobb fekvőfelületű termékek (160*200/180*200) árainak felénél kicsit olcsóbbak. Akárhogy is dönt és bármilyen szempontot helyez előtérbe egy matrac megvásárlásánál, a legfontosabb , hogy a választott termék a használójának a legmagasabb komfortérzetet biztosítsa sok-sok pihentető éjszakán keresztül.

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: