Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Erzsébet utalvány elfogadó hely

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

erzsébet utalványok  Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került    forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók  száma év végére elérheti az 1 millió főt.

 Az elmúlt öt évben az Erzsébet-utalványcsalád folyamatosan bővült. Az Étkezési után 2013-ban megjelent az Ajándék és az Iskolai, majd 2014-ben a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány is. Az ötféle papíralapú utalvány küllemében többször megújult, elfogadóhelyi-hálózatuk dinamikusan bővült. 2015-től a kedvelt papíralapú utalványok már elektronikus formában, az Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve is elérhetőek. A munkaadók, a felhasználók és az elfogadóhelyek körében egyaránt népszerű kártyából ma már mintegy 900 ezret használnak rendszeresen.

Az Erzsébet-utalványcsalád 2017-ben is a legnépszerűbb cafeteria-elemek közé tartozik, különböző juttatási formákban papíralapon és elektronikusan is adható munkavállalóknak vagy partnereknek egyaránt.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy 2.000.000 ember használja rendszeresen.

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak, akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.

Erzsébet utalványok, amelyet elfogadunk matrac vásárlás esetén


* Ajándék Erzsébet-utalvány
* Iskolai Erzsébet-utalvány
* Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány

Az Ajándék Erzsébet-utalvány és a Szabadidő Erzsébet-utalvány
*a cafeteria-rendszerben választható elemként és rendszeres juttatásként egyaránt adható;
* a bérhez képest kedvezőbb adózású juttatás;
* széles termékkínálatra felhasználható;
* kedvező címletezésű.

Ajándék Erzsébet-utalvány

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik, a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem.

 

Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben biztosítható papíralapon és elektronikusan.

 

2017. január 1. napjától kibocsájtásra kerülő Ajándék Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására is felhasználható!

 

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

 

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják a felhasználókat.

 

Iskolai Erzsébet-utalvány

 

Segítséget nyújt a tanévkezdésben.

 

Az Iskolai Erzsébet-utalvány 2017. január 1-től egyes meghatározott juttatásként 43,66%-os adó- és járulékvonzattal biztosítható.

 

Felhasználható a tanév első napját megelőző 60. naptól, a feltöltés vagy kibocsátás évének december 31. napjáig.

 

Országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány: a szociális gondoskodás – az Országgyűlés döntése értelmében az Erzsébet-utalvány már nemcsak béren kívüli, hanem szociális juttatásként is adható. 2012. augusztus 1-jétől a települési önkormányzatok rendeletben írhatják elő, hogy a tízezer forintot elérő összegben folyósított rendszeres szociális segély esetében az ellátás összegéből ötezer forintot természetben, fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában fizetnek ki. A települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága fennáll, 5800 forint értékben természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

A Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra a támogatás jogszabályokban meghatározott értékének, illetve az önkormányzat igényének megfelelően.

 

Alapszolgáltatás: 1000-20000 Ft értékű borítékok, 500 és 1000 forintos címletekből.
Bővített szolgáltatás: 1000-18000 Ft értékű borítékok, 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletekből.

 

Az Országgyűlés 2012 nyarán a természetbeni szociális juttatások közé emelte az Erzsébetutalványt, így az utalványok már nemcsak béren kívüli juttatásként, hanem szociális támogatásként is funkcionálnak. A települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága fennáll, egy, a központi költségvetés elfogadásával egyidejűleg meghatározott értékben, évente kétszer, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány formájában.

 

A csere és a visszaváltás a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványok esetén költségmentes.
Az önkormányzat dönthet bizonyos további ellátások Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány formájában történő folyósítása mellett is.
A Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány felhasználható az utalvány elfogadására szerződött szolgáltatóknál fogyasztásra kész étel, ruházat és tanszer vásárlására, kizárólag Magyarország területén.

 

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: