Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Matrackirály spam?

Kedves böngésző! Igyekszünk minden olyan információt összegyűjteni oldalunkon, ami a matracokkal és a matracvásárlással kapcsolatos lehet. Ime egy ilyen kis szösszenet:

Matrackirály spammeli a netet?

Az ember néha ellenőrzi, hogy honlapjai hogy állnak a keresőkben, gondolom ez nem újdonság senkinek.

Ma is a szokásos túrámat tettem a kulcsszavak között, amikor belefutottam a saját boltomba a google térképén. Volt kettő darab vélemény is, természetesen vetettem rá egy pillantást. Az egyik 1-es a másik pedig 3-as osztályzatot kapott.

A dolog megértéshez annyit kell tudni, hogy én folyamatosan ebben az üzletben vagyok, így ha valaki egyest kényszerül adni, arra minden bizonnyal emlékezni fogok. Minimum gyanús volt tehát a dolog, gondoltam megnézem, hogy kik pontoztak le ennyire.

A dolog innentől kezdett érdekes lenni, ugyanis az egyik játékos - "Gabi" 31 matrac szaküzletet pontozott május 12-én. Járt Szolnokon, Hódmezővásárhelyen, Miskolcon, nálam is, sőt járt Sao Paolo-ban is! Itt már kezdtem mosolyogni. Megnéztem az osztályzatokat... 3db ötös szerepelt a sorban. Ezek mind a Matrackirály üzletei voltak.

Volt egy olyan kósza ötletem, hogy rákeresek a "matrackirály+gabi" kombóra a google-ben, hátha közelebb jutok a megoldáshoz a rejtélyes Gabival kapcsolatban. A jó öreg gugli pedig segített - de saját kérésére leszdtük innen a találatot, hiszen nem tudjuk, hogy valóban ő volt e a titkos értékelő (a szerk.)- Az értékeléseit itt lehet megnézni.

Erre a nem várt eredményre már igazán felbuzdultam és megnéztem a másik lepontozót, "huncutkát" is.

Nála már egyből a huncutka+novetex kulcsszóra kerestem, de itt nem találtam semmi izgalmast - illetve elég erős belemagyarázás lenne az első találatra fogni, nekik biztosan semmi közük hozzá, így a linket sem teszem ide... Az értékeléseket nézegetve azonban észrevettem, hogy huncutka is sok helyen tud lenni egyszerre. Ő 55 boltot értékelt szerte az országban - bár neki annyi esze volt, hogy brazil üzleteket ne osztályozzon- május 6-án, ebből 9 kapott ötöst, mind a 9 Novetex mintabolt. Az értékeléseit itt lehet megnézni.

Érdekes. Fel is vetette valaki a Novetex adatlapján a dolgot, mire a következő - hivatalos - választ kapta a Novetextől:

Válasz a tulajdonostól
Kérem fogadja el, hogy nem mindenki gondolja úgy, ahogy Ön. Az 5 csillagot pedig azért kapták, mert így gondolták az értékelők. Köszönjük a véleményét, térjen be hozzánk máskor is kedves Anita. Ígérjük, nem fog csalódni.
Megjelölés illetlen tartalomként
NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra Kft. - Saturday, May 14, 2011
Válaszát közzétettük

Hát persze! Muhahaha! :)

Kedves Novetex és Matrackirály! Néha mindenki rosszalkodik... Egy-egy pozitív vagy negatív álkritika senkit sem lep meg, de nagyüzemi módon szemétkedni nem túl kedves dolog. Talán próbálja mindenki arra fordítani az idejét, hogy segítse a vásárlókat, ahelyett, hogy megtévesztené őket! Sokkal több profitot lehet szerezni! Bezony!

Reméljük, hogy a többi matracosnak van annyi esze, hogy nem megy bele ebbe az idióta játékba... Persze nem állítjuk, hogy az egybeesés nem lehetett a véletlen műve...

Biztos, ami biztos küldünk egy levelet a Google-nek, illetve az összes lepontozott szaküzletnek, rendezzék le a dolgot egymás között... Jó szórakozást!

Köszi a cikket

Forrás: http://matracgyilkos.blog.hu/tags/matrackir%C3%A1ly

A Gigamatrac Kft internetes információs oldalain külső oldalak tartalmait is megjelenteti minden esetben a forrás megjelölésével. A tartalom megjelentetése a különböző vélemények bemutatását szolgálja és nem jelenti azt, hogy a Gigamatrac Kft a tartalmat és annak valóságtartalmát ellenőrizte, azzal egyetért vagy azonosul.

A Gigamatrac Kft ezúton kifejezetten kijelenti, hogy a linkek beállításának időpontjában semmilyen illegális tartalom nem volt felismerhető a hivatkozott oldalakon. A hivatkozott/kapcsolt oldalak jelenlegi és jövőbeni kialakítására, azok tartalmára és szerzőségére vonatkozóan a szerző semmiféle befolyással nem bír. Ennek megfelelően ezúton kifejezetten elhatárolódik az összes hivatkozott/kapcsolt oldalon található mindazon tartalomtól, amely a linkek beállításának időpontját követően módosult. Ez a megállapítás érvényes minden, a saját internetes tartalmon belül beállított link és utalás, valamint a szerző által létrehozott vendégkönyvekben, vitafórumokon és levelezőlistákban külső felek által írt bejegyzések esetében is. Illegális, hibás vagy nem teljes körű tartalmakra vonatkozóan, különös tekintettel azokra a károkra, amelyek az ily módon elérhető információk felhasználásából vagy fel nem használásából erednek, kizárólag azon oldal üzemeltetője felel, amelyre a hivatkozás történt, nem pedig azé az oldalé, amely linkeken keresztül a mindenkori tartalomra pusztán hivatkozik.


 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: