Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Információk, érdekességek

Matrac outlet

matrac outlet, outlet matracok

Gigamatrac matrac outlet

GigaMatrac Factory&Outlet

Matrac Outlet

Az outlet szó jelentése kifutó termékeket jelöl. A GigaMatrac matrac outlet olyan termékeket kínál, amelyek valóban kifutó matrac és valóban akcós áron megvásárolható igazi outlen matracok.

A GigaMatrac matrac outlet termékei a matrac üzletek bejáratánál nagy kupacokban felhalmozva találhatók. Mindegyik outlet akciós matracon megtalálható a matrac neve, a matrac mérete és az outlet matrac akciós ára, így nagyon könnyű a megfelelő méretű és árfekvésű matracot kiválasztani.

Minden outlet matrac a Gigamatrac matrac outlet üzletében kipróbálható és a rendelkezésre álló méretekben akár azonnal elvihető.

Kifutó matracok, szépséghibás matrac, szállítási sérült olcsó matracok, megmaradt matracok outlet árakon a Gigamatrac matrac szaküzleteiben azonnal elvihetők.

Gigamatrac: az igazi olcsó matrac outlet!

A Gigamatrac Factory&Outlet a Róbert Károly körúti és Dunakeszi üzletében a következő akciós, kifutó és outlet matracok kaphatók folyamatos termékcserélődéssel, de mindig aktuális matrac készlettel:

- hideghab outlet matracok

- gyógymatracok

- memory (memóriahabos) outlet matracok

- zsákrugós outlet matracok

- bonellrugós outlet matracok

- gyerekmatracok, gyerek outlet matracok

 

GigaMatrac matrac, matrac outlet hatalmas készlettel outlet matracok Budapest szívében a Róbert Károly körút 76 sz. alatt a KIKA szomszédságában a régi Domus áruházzal szemben, Dunakeszin a Buy Way-ben a Möbelix mellett, Soroksáron a Buy Way-ben és Budán az Újbuda Centerben Outlet és kifutó matracok olcsón és akciós áron.

 

matrac, matrac outlet, outlet matracok, matrac budapest, matrac outlet róbert károly, matrac Buy Way, akciós matracok

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: