matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Evolution matracok

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Újdonság! Evolution matracok a Gigamatracnál!

Vannak matracok, amiket szeretünk, mert beváltak, mert megfeleltek az igényeinknek és betöltötték az elvárásainkat és vannak matracok, amiket még ennél is jobban szeretünk, mert a kedvenc matrac típusunkat újra gondolta és új külsőbe csomagolta a matrac tervező csapata. 

Az új Evolution matracok, a már bevált és közkedvelt Rottex matracoknak a frissített változata. Ha ezek a matracok életre kelnének, akkor elmondhatnánk, hogy a tervező csapat elküldte őket a legjobb fodrászhoz, hogy új frizurát kapjanak, majd ezt követően az egész ruhatárukat lecserélték. Igy a belső értékek és a belső szépség megmaradt, de egy új, vagányabb külsővel mutatkoznak be a nagy közönségnek.

Az új Evolution matracok csak a Gigamatrac kínálatában elérhetőek. Az új Rottex Mintaboltunkban lehetősége lesz kipróbálni a matracokat és személyesen megtapasztalni, miért ilyen népszerűek ezek a matracok.

Az Evolution termékcsaládon belül elérhető a Fitt 4MF Evolution, a Fresh 4MFK Evolution, TR-EX Evolution, TR-18 Evolution, BSK Evolution és a BSK-16 Evolution. A felsorolt matracok között megtalálhatóak a klasszikus bonell rugós matracok, a táskarugós matracok és sokak kedvence a aircell hab és kókuszrost kombinációt tartalmazó matracok is.