Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Legjobb matrac

Mit nevezhetünk jó matracnak? Mi is a megfelelő? Mivel minden ember más és más, így nem létezik egy konkrét matrac.

A legtöbb embernek mások az igényei, melyek a testfelépítéséhez és a súlyához igazodnak, tehát ha jó matracok szeretne magának, akkor ennek megfelelően kell választania. Egy kemény matracot lehet, hogy kényelmesnek talál egy száz kilós férfi, azonban egy ötven kilós hölgy már nem tud megmaradni rajta, ezért ő egy puhábbat fog választani. Minden esetben tehát a legfontosabb, hogy a vásárló egyedi igényeit kielégítse, és emellett megfelelő alátámasztást is biztosítson.

A Gigamatrac Factory&Outlet üzletében ezért alakítottunk ki ekkora matracválasztékot, hogy mindenki kedvére valót találhasson. A különböző rugós matracok mellett megtalálhatók a hideghab matracok különböző változatai, kókuszmatracok és latex matracok egyaránt. A puha, kemény és félkemény matracok közül biztosan mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet, mely tökéletes alátámasztást nyújthat a megfelelő pontokon, nem fekszi el a nyakát, hátát vagy vállát, így éjszaka kényelmesen pihenhet, és reggel frissen ébredhet.

Tehát, mielőtt felteszi magának a kérdést, hogy mit is válasszon, jusson eszébe, hogy nálunk nincs lehetetlen!

 

Jó matrac megfelelő matrac megfelelő választás egyedi igény kielégítése alátámasztás rugós matracok hideghab matracok kókuszmatracok latex matracok puha kemény félkemény

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: