matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Legjobb matrac

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Mit nevezhetünk jó matracnak? Mi is a megfelelő? Mivel minden ember más és más, így nem létezik egy konkrét matrac.

A legtöbb embernek mások az igényei, melyek a testfelépítéséhez és a súlyához igazodnak, tehát ha jó matracok szeretne magának, akkor ennek megfelelően kell választania. Egy kemény matracot lehet, hogy kényelmesnek talál egy száz kilós férfi, azonban egy ötven kilós hölgy már nem tud megmaradni rajta, ezért ő egy puhábbat fog választani. Minden esetben tehát a legfontosabb, hogy a vásárló egyedi igényeit kielégítse, és emellett megfelelő alátámasztást is biztosítson.

A Gigamatrac Factory&Outlet üzletében ezért alakítottunk ki ekkora matracválasztékot, hogy mindenki kedvére valót találhasson. A különböző rugós matracok mellett megtalálhatók a hideghab matracok különböző változatai, kókuszmatracok és latex matracok egyaránt. A puha, kemény és félkemény matracok közül biztosan mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet, mely tökéletes alátámasztást nyújthat a megfelelő pontokon, nem fekszi el a nyakát, hátát vagy vállát, így éjszaka kényelmesen pihenhet, és reggel frissen ébredhet.

Tehát, mielőtt felteszi magának a kérdést, hogy mit is válasszon, jusson eszébe, hogy nálunk nincs lehetetlen!

 

Jó matrac megfelelő matrac megfelelő választás egyedi igény kielégítése alátámasztás rugós matracok hideghab matracok kókuszmatracok latex matracok puha kemény félkemény