matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac outlet

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletének outlet részében olyan matracokat találhat, melyek olcsóbbak, mint társaik.

Hogy miért? Ahogy az lenni szokott, a gyártók is haladnak a korral, és igyekeznek minél jobb és újabb matracokat kínálni a piacon. Ilyenkor bizony akadnak olyan matracok, melyek már nem elégítik ki a vásárlók minden igényét, és leállnak azok gyártásával. Ezeket nevezzük kifutó modelleknek. Ilyenkor az utolsó darabok, illetve az abból kiállított matracok az outlet részlegre kerülnek, ahol jóval olcsóbban, akár féláron is hozzá juthatnak.

Természetesen találhatnak itt nem csak kifutó, hanem speciális akciós darabokat, vagy szállítási sérült matracokat is. Fontos azonban tudni, hogy a nálunk felmerülő akciók valódi akciók. Sajnos sok helyen előfordul, hogy bizonyos termékeket az eladók feláraznak, majd a régi árat tüntetik fel akciós árnak. Minden matracok a tényleges árán, illetve a megadott akciós árán kínálunk önnek, nincs benne semmi hókusz-pókusz. Úgyhogy, mielőtt matracot szeretne vásárolni, érdemes egy kicsit etéren is szétnézni a piacon.

 

Matrac outlet olcsó kifutó modell féláron speciális akció valódi akció