Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac outlet

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matrac és ágykeret üzletének outlet részében olyan matracokat találhat, melyek olcsóbbak, mint társaik.

Hogy miért? Ahogy az lenni szokott, a gyártók is haladnak a korral, és igyekeznek minél jobb és újabb matracokat kínálni a piacon. Ilyenkor bizony akadnak olyan matracok, melyek már nem elégítik ki a vásárlók minden igényét, és leállnak azok gyártásával. Ezeket nevezzük kifutó modelleknek. Ilyenkor az utolsó darabok, illetve az abból kiállított matracok az outlet részlegre kerülnek, ahol jóval olcsóbban, akár féláron is hozzá juthatnak.

Természetesen találhatnak itt nem csak kifutó, hanem speciális akciós darabokat, vagy szállítási sérült matracokat is. Fontos azonban tudni, hogy a nálunk felmerülő akciók valódi akciók. Sajnos sok helyen előfordul, hogy bizonyos termékeket az eladók feláraznak, majd a régi árat tüntetik fel akciós árnak. Minden matracok a tényleges árán, illetve a megadott akciós árán kínálunk önnek, nincs benne semmi hókusz-pókusz. Úgyhogy, mielőtt matracot szeretne vásárolni, érdemes egy kicsit etéren is szétnézni a piacon.

 

Matrac outlet olcsó kifutó modell féláron speciális akció valódi akció

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: