Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Billerbeck matracok

Van-e valami, ami kellemesebb a nyugodt, egészséges alvásnál és a kipihent ébredésnél, amitől az új nap is derűsebben kezdődik?
Ehhez a Billerbeck matrac is évről évre, újra és újra igyekszik hozzájárulni, mégpedig a tudományos kutatások alapján kifejlesztett alvási rendszerünkkel és néhány jó ötlettel, tanáccsal. A klasszikus formai és hagyományos alapanyagok ötvözésével kialakított, minden igény kielégítő Billerbeck matracok között bárki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő változatot. Szortimentünkben szerepel a bonell és tasakrugós, habmagos, kókusz, memoryhabos, szendvicsszerkezetű és latex matracok egyedi és kombinált kivitelben is.
A billerbeck matracok az egyik legrégebben kapható matracok az országban. Kiváló szakmai hozzáérétssel és rendkívül nagytapasztalattal készülnek. A bilerbeck matracok széles válsztékában mindenki megtalálhatja a kiváló minőségű tradícionális az egyedi igényeinek tökéletesen megfelelő matracokat.

Billerbeck matrac, matrac, billerbeck memory matrac, billerbeck fedőmatrac, billerbeck bonell rugós matrac

 

A billerbeck matrac, olyan kiváló minőségű matrac amit a majdnem évszázados hagyománnyal bíró nemzetközi jól ismert cég állít elő.A billerbeck memory matrac, billerbeck fedőmatrac, billerbeck bonell rugós matrac mind kiváló megoldást jelentenek.

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: