Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac galériára

Az én lakásom galériás és nem fér fel az ágykeret. Tehetek oda csak matracot? Kell hozzá ágyrács? Létezik galériára való matrac? A válasz igen, létezik.

Nagyon sok ember küzd a helyhiány problémájával, sajnos rengeteg galériás lakás van Magyarországon, ahol nincs hely ágykeretnek. A Gigamatrac Factory&Outlet szaküzlet rájuk is gondolt. Persze ebben az esetben a választék leszűkül, néhány matrac kiesik a választhatók listájáról.

Ilyenkor mindig arra kell figyelni, hogy olyan matracot ne válasszunk, mely alá szükséges a rugalmas ágyrács. Az ágykeret célja, nem csak az esztétika, hanem az ágyrács közrefogása, hiszen a rugalmas ágyrács ívelt, a matrac lecsúszik róla, így az ágykeret oldalelemei tartják meg a matracot és az ágyrácsot. De nem kell rögtön kétségbe esni, hiszen még rengeteg matrac van a kínálatban. Ilyenek például a rugós matracok. Mivel a rugók közötti üres téren át a levegő szabadon áramolhat, így a szellőzés miatt nem kell aggódnunk, a matrac ágyrács nélkül is tökéletesen használható.

Innentől kezdve a vásárló feladata eldönteni, hogy bonell ?avagy zsákrugós matracot választ, hiszen ő tudja mi a kényelmes számára. A másik lehetőség a hideghab matrac. A hideghab matracok családjában is találhatunk számos olyan modellt, mely alá nem kell rugalmas ágyrács, így könnyű szívvel tehető a galériára. A legtöbb vákuum csomagolt matrac ebbe a kategóriába sorolható, de persze a felsőkategóriás matracok között is találunk ennek a kritériumnak megfelelőt.

Ha galériára szeretnének matracot venni, minden esetben kérdezzék meg a szaküzlet eladóját, rengeteg tanáccsal tudja ellátni magukat. Úgyhogy kedves galériások, aggodalomra semmi ok, csak azért, mert galériára kényszerültek, nem kell lemondaniuk az egészséges és pihentető alvásról.

 

Matrac galériára helyhiány vákuum matrac rugós matrac zsákrugós bonell rugós hideghab matrac

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: