Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Élmény az XSENSOR-ral

Az Xsensorról korábban írtunk már egy a technikai részletekbe is belemenő cikket, amit „Xsensor Reveal Technology” címen tudnak megtekinteni.

A Róbert Károly körúti és a MaxCityben lévő üzletünkben van lehetősége kipróbálni az XSensort.

Mi teszi különlegesség ezt a mérőeszközt?

Sokan vallják azt a filozófiát, hogy „Hiszem, ha látom.” 

Vagyis, amit meglehet érinteni, érezni, látni lehet az a valóságos. Egy matrac esetében ez indokolt is, hiszen hosszú évekig szolgál minket, így fontos, hogy jól válasszunk.

Az XSensor ezt teszi lehetővé számunkra, laikusként is érhető módon megmutatja, hogy a testünknek és az alvási szokásainknak mely matracok a legmegfelelőbbek.

                                                                        

Mi is  ennek a technikának a lényege?

Ha valaha volt Adidas Streetball rendezvényen, vagy betért komolyabb cipőboltba, akkor találkozhatott olyan készülékkel, ami azt vizsgálta, hogy az Ön lábformájához, talpához, járás vagy futás technikájához melyik cipő típus lenne a legmegfelelőbb. Az XSensor ugyanezt teszi, csak az Ön alvás technikáját vizsgálja.

Az XSensor egy mérőeszköz, ami 1664 szenzorból álló nyomásérzékelővel rendelkezik, ami 3 fekvési pozícióban (oldalt, háton és hason) rögzíti az adatokat, amiket kiértékelve grafikusan megmutatja, hogy kifejezetten Önnek mely típusok a legalkalmasabbak.

Ennek a mérésnek számos előnye létezik, mi most kettőt fogunk ebből kiemelni.

 1. Az első, hogy ingyenes. Amennyiben betér a Max Cityben található vagy a Róbert Károly körúti üzletünkbe, szakképzett kollegáink elvégzik Önnek ezt a mérést.
 2. A másik előnye, hogy le tudja rövidíteni a matrac vásárlásra szánt időt.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a vásárlóink betérnek a boltjainkba, van némi elképzelésük arról, hogy milyen matracot is szeretnének, de nehezen döntenek, hiszen 1-2 perc különböző matracokon fekvés alapján nem mindig tudják eldönteni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb számukra.

Természetesen az értékesítő kollegák segítenek a választásban, kérdésekkel az Ön igényére, preferenciájára vonatkozóan és magyarázattal, hogy melyik matracnak mi az előnye; de az érzés mindenki számára egyedi. Azt, hogy Ön mit érez egy-egy matracon fekve mi nem tudjuk átélni. Az XSensor viszont igen.

Az XSensor meg tudja mutatni, hogy Önnek egy lágyabb felső réteggel rendelkező, de keményebb, masszívabb alátámasztással rendelkező rugós matracra van szüksége, vagy egy habkönnyű lágy memória habosra, ami körül öleli a testét.

Ha szeretné Ön is kipróbálni az XSensor mérését, várjuk szeretettel Max Cityben és Róbert Károly körúti üzletünkben.

 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: