Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Memoryfoam matracok olcsón

A Gigamatrac Factory&Outlet kiemelt figyelmet fordít a minél modernebb matracok szakszerű értékesítésére. Az egyik legnagyobb emlékezőhab matracválaszték található áruházunkban. Emelett a jó ár sem elhanyagolandó tényező. Üzletünk igyekszik minden matracot a lehető legjobb áron kínálni önöknek, ezekből a memóriahabos matracok sem hiányozhatnak.

Folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján, ahol a szakszerű tanácsadás mellett családias környezetben kedvükre próbálgathatnak. Az emlékezőhabos matracaink szinte mindig megtalálhatók az akciós termékek listáján. Mert számunkra fontos a jó ár és természetesen a vásárlók elégedettsége.

Számunkra fontos a jó ár! Persze az életben semmi sincs ingyen, így a matracoknak is megvan a saját árfekvésük. A Gigamatrac Factory&Outlet igyekszik a vásárló pénztárcájához igazodni. Mindent a vásárlóért! Honlapunkon minden termék mellett megtalálja az aktuális árat, illetve az akciós árakat is, így azokat nem kell külön keresgélnie. Egyedi akciónkat az akciók menüpont alatt találhatja. Szaküzletünk széles választékában biztosan talál mindenki számára megfelelő árfekvésű matracot.

Speciális igények tekintetében is nyitottak vagyunk, ez esetben munkatársaink állnak rendelkezésére, hogy a legoptimálisabb egyedi árat kalkulálhassák ki önnek. Oldalunkon akciós ár és listaár szerint is kereshet matracot, de ha már van egy kiszemelt termék, akkor természetesen a szerint is rátalálhat. Ha nem biztos valamelyik árban, akkor üzletünkben személyesen, illetve a honlapon feltüntetett telefonszámon is érdeklődhet.

 

Memoryfoam matracok olcsón memory matrac akció jó ár megfelelő árfekvésű matracok folyamatos akciók emlékezőhab matrac akciók

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: