Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac allergiára

Ezen esetben nem a matracmagra kell most fókuszálnunk, hanem a matrac huzatra. Egy matracnál ugyanis a huzat fogja megadni az antiallergén hatást. Milyen anyagból készült? Levehető, mosható a huzata? Ezek a legfontosabb kérdések, ha allergiáról beszélünk.

Ahogy a matrackínálatunkban is széles választék áll a vásárlók rendelkezésére, úgy a huzatoknál is igyekszünk minden igényt kielégíteni. A legfontosabb a moshatóság. Mivel a poratka 60 Celsius fokos mosás során elpusztul, így azon huzatok, melyek így moshatók, már antiallergénnek nevezhetők. Vannak azonban olyan huzatok is, melyeket nem lehet ekkora hőfokon kimosni, mert az anyag nem bírna ekkora terhelést, így hamarabb kinyúlna, elfeslene. Ilyenkor jöhetnek szóba a különböző alapanyagok.

A legmodernebb fejlesztésű textíliák célja, hogy a manapság ugrásszerűen megnövekedett allergiás megbetegedésekben szenvedő emberek igényét is kielégítsék. A speciálisan kifejlesztett textíliák a pamuttal ellentétben sokkal nagyobb mennyiségű nedvességet képesek magukba szívni, melyet a felületen igyekszenek a legrövidebb idő alatt eloszlatni gyors párolgást eredményezve. Ezáltal megakadályozzák a mikroorganizmusok, gomba ?és baktériumtelepek kialakulását.

Tehát, ha legközelebb matracvásárlásra adják a fejüket, akkor érdemes a matrac huzatra is elég időt szentelni, hiszen a higiénia ugyanannyira fontos az egészség szempontjából, mint a kényelmes matrac.

 

Antiallergén matracok antiallergén huzat levehető huzat mosható matrachuzat antibakteriális matracmag matracok háziporatka ellen

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: