matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Matrac allergiára

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

Ezen esetben nem a matracmagra kell most fókuszálnunk, hanem a matrac huzatra. Egy matracnál ugyanis a huzat fogja megadni az antiallergén hatást. Milyen anyagból készült? Levehető, mosható a huzata? Ezek a legfontosabb kérdések, ha allergiáról beszélünk.

Ahogy a matrackínálatunkban is széles választék áll a vásárlók rendelkezésére, úgy a huzatoknál is igyekszünk minden igényt kielégíteni. A legfontosabb a moshatóság. Mivel a poratka 60 Celsius fokos mosás során elpusztul, így azon huzatok, melyek így moshatók, már antiallergénnek nevezhetők. Vannak azonban olyan huzatok is, melyeket nem lehet ekkora hőfokon kimosni, mert az anyag nem bírna ekkora terhelést, így hamarabb kinyúlna, elfeslene. Ilyenkor jöhetnek szóba a különböző alapanyagok.

A legmodernebb fejlesztésű textíliák célja, hogy a manapság ugrásszerűen megnövekedett allergiás megbetegedésekben szenvedő emberek igényét is kielégítsék. A speciálisan kifejlesztett textíliák a pamuttal ellentétben sokkal nagyobb mennyiségű nedvességet képesek magukba szívni, melyet a felületen igyekszenek a legrövidebb idő alatt eloszlatni gyors párolgást eredményezve. Ezáltal megakadályozzák a mikroorganizmusok, gomba ?és baktériumtelepek kialakulását.

Tehát, ha legközelebb matracvásárlásra adják a fejüket, akkor érdemes a matrac huzatra is elég időt szentelni, hiszen a higiénia ugyanannyira fontos az egészség szempontjából, mint a kényelmes matrac.

 

Antiallergén matracok antiallergén huzat levehető huzat mosható matrachuzat antibakteriális matracmag matracok háziporatka ellen