Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Jó matrac, király álmok

Furcsa dolog a szleng. Ilyen például a király szó. Eredetileg valamilyen minőségnek a felső foka lehetett. Királyi vacsora, a királyi pompa. Az évek során veszített ugyan eredeti jelentéséből, azonban még mindig valami jó dologra használjuk a király kifejezést. Játszunk el  egy kicsit ezzel a szóval és próbáljuk meg felsőbb fokra emelni, hiszen a napi nyolc órás pihenésünk, regenerálódásunk már csak meg kell hogy érdemelje a királyis, fejedelmi, úri jelzők valamelyikét. A mi esetünkben, a mi vállalkozói szemléletünkben az alvás a legkevésbé sem vicc tárgya, a pihenés, egy megfelelően megválasztott -analógiánknál maradva-  "király" matrac minden bizonnyal mindenkinek a vágya, aki csak matracot keres vagy éppen csak az évek múlásával egyszerűen csak királyi módon szeretne aludni. Egy jó matrac megtalálása sem nem vicc, sem nem könnyű dolog és semmi esetre sem szabadna félvállról vennie senkinek, hiszen király pihenést, király álmokat csak egy gondosan megválasztott matracban lelhetünk meg. Napjainkban azonban már nagy szeretncse, hogy nem csak egy király kiváltsága egy pompás és minőségi matrac, a király matraca  mára már mindenki számára elérhető, így egy királyi pihenés és egy kipihent ébredés mostanra már nem luxus kérdés többé. A király szó, a mindannyiunk király matraca ebben az esetben azonban nem ugyanaz a matrac lesz mindenkinek, hiszen különbözőek vagyunk. A király régen persze a legjobbat kapta, nem számított a pénz, az erőforrás, az alapanyagok gondosan megválogatott és külföldről beszerzett sokasága -egy király matrac fronton is (meg úgy általában is) szinte mindent megengedhetett magának. A mi esetünkben azonban hiába is csillog királyi pompában egy matrac, ha az éppen nekünk nem kényelmes, kemény, puha, vastag, vékony vagy nem fizethető meg könnyedén. És még egy pásodpercre visszatérve, mintegy összekapcsolván a király szó megváltozott és az évek során jelzővé avanzsálódott használatához: szóval milyen is egy király matrac? Olyan sok területen, így a matracvásárlás területén is érdemes valódi, hozzáértő szakemberek segítségét kérni. Ne vásároljunk hirtelen, ne csábuljunk el a csak most és csak ez az utolsó kezdetű akcióknak. Többször, több üzletben (lehetőleg különböző üzletek legyenek) próbálgassuk a szóba jöhető matracokat egészen addig (és ez napokig, hetekig is eltarthat olykor) amíg egész bizonysággal nem csúszik ki a szánkon, hogy ez a matrac: király!!!

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: