Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Hamarosan nyit a Soroksár-i IKEA

Ikea nyitás Soroksáron hamarosan!

 

 

ikea soroksár

 

1. A soroksári IKEA áruház nyitása a nyakunkon van már, erre, mint Gigamatrac mi is gőzerővel készülünk, a készleteinket gyors ütembe növelve, állunk készenlétbe! Kiemelve a Gigamatrac kínálatából a Ceriflex márkánkat, akár rugós, akár rugó nélkül, kemény vagy félkemény, vékony vagy vastag, minden rendelkezésre áll. Ár-érték arányokat tekintve, összevetve a teherbírással a piacon az egyik legkiemelkedőbb termékünk! A Gigamatrac a Ceriflex márkával a matracok szállítását is megoldja, ugyanis a vákuum csomagolása miatt a legnagyobb méretek is könnyen elszállíthatóak akár személyautóval is! És van-e még a tarsolyunkban, a válasz igen: a Gigamatrac Ceriflex termékei akár 15 év gyártói garanciával rendelkeznek! Amennyiben még többre vagyunk kíváncsiak, találkozzunk Soroksáron a Gigamatrac üzletében az IKEA szomszédságában és beszéljük meg!

 

ikea szoba

 

2. A hálószobáink kialakításánál, a tapasztalataink szerint a Gigamatrac az elsők között van, akikre számítanak a vásárlók! Persze a konkurencia is – IKEA, Matrackirály, Matracdepó, Kika, Jysk stb. - összességében, ágyakat, matracokat, éjjeli szekrényeket árul... De ilyenkor felmerül a kérdés, hogy lehet-e ennél többről szó, mint egy ágy és matrac, meg a stb... A piackutatások bizonyítják, hogy a lakóterünk berendezésénél a fürdőszoba, a konyha és a hálószoba kapja a legnagyobb figyelmet, tehát így a válasz igen mindenképp többről van szó! A Gigamatrac kínálata a lakberendezés szempontjából is egyedülálló, igyekszünk a design és a funkcionális élvezeteket összhangba helyezni! Itt emeljük ki a Gigamatrac Box Spring rendszereit, ahol már maga az ágyunk egy „enteriőr"! A Gigamatrac Box Spring rendszerei több száz változatában, végeláthatatlan kombinációkat tudunk közösen megvalósítani! A Gigamatrac Box Spring rendszereit képzeljük el, úgy, mint a gyerekkorunk kedvenc játékát, az építőkockát: úgy építem, ahogy nekem tetszik, ezt kérem szépen tessék szó szerint érteni, korlátok nélküli szabadság, mind a kényelemben, mind a méreteiben, mind az enteriőr kialakításában. Például a használt textíliák sokaságával, vagy a WiFi távirányítóval külön-külön szabályozható fejmagasság és lábmagasság állításával, vagy a kényelmünk aprólékos beállításával személyre szabott megoldásokat tudunk közösen megvalósítani!

3.

Matrac, matrac és matrac csakis a matracóriástól! Hogy ki a matracóriás a Gigamatrac! Alig egy hét és az IKEA megnyitja kapuit! Hihetetlen, hogy egy áruház, sőt az IKEA áruház Soroksáron a Gigamatrac mellett egy ekkora ösztönzést tud kiváltani, körülöttünk!Köztük a KIKA is nagyszabású fejlesztést hajtott végre, mert a soroksári BuyWay az IKEA beruházásával, hatalmas tömeget tud mozgósítani! A Gigamatrac kínálatát is megerősítettük és felkészülve várjuk azon vásárlókat, akik az IKEA matrac kínálatából nem, vagy csak bizonytalanul tudnának választani. Mint a Gigamatrac szakértői bizton állíthatjuk, hogy a Gigamatrac kínálatából, az IKEA mellett Soroksáron a matrac kérdésekben szó szerint mindenre megvan a megoldásunk!

4.

A matrac kiválasztása, tapasztalataink szerint egy összetett feladat, mert sok szempont szerint választunk: nyakunkba vesszük a várost-városokat és megyünk, megkeressük az ideális matracot! Felkeressük az IKEA-t, Kika-t, és rengeteg más céget ahol általában, „kemény”, olcsó vagy jó ár-érték arányában döntünk, jól vagy rosszul… De mikor derül ki, hogy, hogy döntöttünk: akkor, amikor alszunk rajta 1-2 napot vagy hetet! Persze fel lehet állítani egyszerű támpontokat, hogy az olcsó matrac olyan is vagy vegyünk drága matracot… De nem! A matracok mindegyik típusa mind jó, csak tudjuk mire és ki használja, ebben pedig mindenképp javasoljuk, hogy szakértő tanácsát kérjük ki, mert nem mindegy, hogy mekkora súlyú vagy milyen pozícióban használja azember matracot. Lehet drága, de egyéni megítélés szempontjából kényelmetlen matracot vagy fordítva, olcsó és kényelmes matracot választani. Természetesen kényelmes, olcsó és tartós nem mindig jön össze, de akár! A Gigamatrac szakértői, ha nem is orvosok, de mindenképp az alvás szakértői! Amennyiben elmesélik a kívánalmaikat vagy néhány részletbe beavatnak minket, segíteni tudunk az ideális választásban! Megbeszélni, türelmesen, leszállítani, a régit elszállítani, mind megoldható! Találkozzunk és beszéljük meg, és találkozzunk Soroksáron az IKEA mellett a BuyWay bevásárlóközpontban a matracóriásnál a Gigamatracnál!

5.

A Svéd bútor óriás az IKEA a Gigamatrac, a matracóriás mellett, szerdán június 14.-én egy új helyszínen nyitja meg Közép-Európa legnagyobb áruházát! Az új „Óriás” a soroksári Buy-Way szomszédjában lesz és nyitásra készek! Messziről, mint a Gigamatrac matracóriás is, akár az M5 autópályáról szabad szemmel is tökéletesen látszik. A soroksári bevásárlóközpont ezen a héten a budapesti bevásárló parkok közül az egyik legnagyobb területű lesz, ahol nem utolsó sorban a megközelítése is egyedülálló, szinte soha sincs dugó, mindig le tudunk parkolni, sőt a 2-es metró csatlakozással a határ útról a  123-as BKV buszról is közvetlenül mellette szállhatunk le. Összegezve az egyik olyan központról beszélünk, ahol szinte minden percekre található meg, legyen szó: Tesco, Auchan, Decathlon, Kika, Obi, Brandon,Walterland, Office Depot, de mindenképp külön említésre méltó a Közép-Európa legnagyobb IKEA áruháza, ami a soroksári BuyWay Gigamatrac a matracóriás mellett épült fel.

 

6.

Az IKEA matracok kínálatában igen minden típus megtalálható, akár hideghab, táskarugós vagy latex akár olcsó vagy igen magas árfekvés, de hogy tudjuk eldönteni, hogy melyikre essen a választás? Ha árak alapján döntünk, mindenképp gondoljuk meg, melyiket választjuk, mert sok bosszúság érhet bennünket, akár a garanciális oldalról, bár az IKEA matracok kiemelkedően magas garanciális idővel vásárolhatóak meg, akár kényelem szempontjából. Itt mindenképp fontos, hogy szakember segítségére bízzuk magunkat egy szakkereskedésben, mert a kényelmet tapasztalataink szerint egy nyugodt körülmény megteremetése alatt tudjuk megérezni, és talán ez a legfontosabb, hogy mit érzünk vagy, hogy mit is kell éreznünk! Mi a Gigamatracnál talán nem nagyképűen, de a legnagyobb választék bemutatása mellett tudjuk ezt biztosítani. Természetesen az árak és a garanciális feltételek nálunk, a Gigamatracnál is kiemelkedő fontosságúak, sőt, mint minden Giga kereskedőnél, a Gigamatracnál rendszeresen közel 1.000 db matrac áll azonnal rendelkezésre, és nem utolsó sorban Magyarország területén akár díjmentes kiszállítással! A választásnál ezért mindig azt javasoljuk, hogy szánjunk időt a választásra és beszéljük meg, mert mi, a Gigamatracnál azonnal rendelkezésére állunk akár az online chat felületünkön vagy személyesen bemutatótermeinkben. Amennyiben megvan a kiszemelt matracunk, rengeteg fizetési mód közül választhat, készpénz, bankkártya, egyes matracok esetében egészségpénztári fizetéssel közvetlen kártyás fizetéssel, átutalással. Amennyiben a régi matracát vagy bármilyen fekhelyét el kell szállítani, ez sem akadály. Amennyiben szeretne erről meggyőződni, tegyen próbára bennünket, mert akár pénz visszafizetési garanciát is tudunk vállani!

 7.

Szerintünk nagy buli készül mellettünk! A Gigamatrac mellett holnap valami készül, a hangfalak már kint vannak, az IKEA zászlók lobognak, az állványok eltűntek, a kivetítőn látszik, hogy: június 14.-én reggel találkozzunk, akkor találkozzunk! Nagyszabású megnyitó készül holnap reggel a Gigamatrac mellett, mi már nagyon várjuk! A soroksári BuyWay üzletközpont kezd nyüzsgő kereskedelmi központtá alakulni, rengeteg kamion érkezett illetve érkezik, egyre több autó jelenik meg, a vásárlók tűkön ülnek, hogy mi lesz holnap… Mi, mint Gigamatrac felkészültünk a rohamra, ami biztos, hogy 180 fokos fordulat veszi kezdetét, mert egy ekkora óriás a Gigamatrac matracóriás mellett rengeteg tömeget fog megmozgatni.

 

8.

 

Eddig csak arról beszéltünk, hogy a Gigamatrac a matracóriás is valami újjal készül, el is készítettük: Signum HR Climaticmatracunkat! – Hamarosan az üzleteinkben elérhető is lesz…

Ezzel a matracunkkal megint sikerült valami olyat alkotnunk, amivel kompromisszumok nélkül tudunk a társunkkal azonos matracban gondolkodni! 

A matracnál két fontos szempont volt a különböző keménység, mivel általában eltérő testsúllyal terheljük a matracunkat a párunkkal, így egy matracban megtaláljuk a mindkét félnek kényelmes, zónás hideghab matracot. A Signum HR Climatic matracban az eddigi RelaXx hideghaboknál még nagyobb szellőzéssel rendelkező kemény HR hideghab matracot kapunk, amely nagyobb testsúllyal rendelkezőknek is kiváló alátámasztást és tartósságot biztosít. A RelaXxSignum HR Climatic matrachuzatban a legjobb nedvesség elszívó eredeti Tencel szál van, amely mindig száraz alvási környezetet biztosít azáltal, hogy nagyon gyorsan kipárologtatja a folyadékot. 

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: