Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matrac 2 éves gyereknek ?

Matracot 2-5 éves gyereknek vásárolni nem is olyan könnyű ! Sokan csak a kókusz matracokat ismerik , pedig , a hideghab matrac 2-5 éves gyerekeknek sokkal több szempontból megfelelő lenne ! Hideghabból is lehet egyedi méretű matracot vágatni , a normál méretek mellett . A fő szempont 2 éves és nagyobb gyerekeknél , a matrac legyen jól szellőző , mosható huzata , atkamentes ,támassza alá a testet, legyen két oldalas stb. Egy matrac 2 éves gyereknek ugyan azt az alátámasztást kell megadnia ,mint egy felnőtteknek készült matracnak . Egy 2 éves gyereknek a matracában nem ajánlott a memory hab , mert ha véletlen hason alszik és belefúrja a fejét a matracba , megfulladhat !! Ezért minden esetben csak hideghab matracot ajánljuk ! Matrac 2 éves gyereknek lehet egy oldalas vagy két oldalas is . A két oldalas gyerekmatrac előnyei , egy oldal lágy (kisebb súlynál is komfortos ) , kemény oldal ( nagyobb gyerek , nagyobb súlynál is komfortos ) az életkorral a súly is növekszik , így ez a gyerek matrac hosszabb távon is jó lesz ! Ezek a gyerekmatracok már születéstől kezdve akár 15-18 éves korig is jók lesznek ! A gyerekmatrac minősége és élettartalma , a habok minőségétől és sűrűségétől függ, hogy meddig használhatja a gyermek !

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: