Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Matracok rendelése

Matracot számos módon rendelhet az ember. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a legelején.

Mielőtt ez bekövetkezne, mindenképpen érdemes szétnézni a piacon. Érdemes több helyet felkeresni, tájékozódni, szaktanácsot kérni. Ha már van egy kiszemelt matrac, mely érdekelné, akkor érdemes megtudni, hogy melyik üzletben van kiállítva, és személyesen is találkozni vele, kipróbálni. Mert ami önnek megtetszik a leírtak alapján, nem biztos, hogy a testének is fog. Nem árt eltölteni rajta egy kis időt, kipróbálni úgy, ahogy aludni szokott, hogy tudja, megfelelően választott e.

Ha sikerült eldöntenie melyik matracot szeretné, akkor több féle módon is megrendelheti ezt. Az üzletben, ahol kipróbálta a matracot, telefonon, esetleg interneten. Nem árt utánanézni, hogy a matrac hol és mennyiért kapható, mert előfordulhat, hogy bizonyos helyeken esetleg drágább. Érdemes belekalkulálni azt is, hogy ennek hazaszállítása mennyi költséggel és vesződséggel járna, és úgy választani.

A Gigamatrac Factory&Outlet Budapest legnagyobb matracszaküzletében az árérték arány a legfontosabb! A hatalmas választék mellett igyekszünk a vásárlók pénztárcáját is megkímélni, rugalmas szállítási időpontokkal és költségekkel, és természetesen a legjobb szaktanácsadással. Látogasson el hozzánk, pihenjen egy kicsit az üzletünk és kollégáink által nyújtott családias környezetben, és ígérjük, nem fog csalódni!

 

Matracok rendelése telefonon személyesen interneten matracszaküzlet rugalmas szállítás szaktanácsadás családias

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: