matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Hilding matrac ár

Matracvásárlási tanácsok

Matracos érdekességek

Matrac hírek a nagyvilágból

Matrac ABC

Levital

Hírek a Gigamatractól

A Hilding matracok 2012 óta kaphatók Magyarországon is. A bevezető matracok közül jelenleg a zsákrugós és a multi-zsákrugós matracok találhatóak meg hazánkban.

Hazánkban történő bevezetésüknek köszönhetően a Hilding matracok lényeges kedvezménnyel kaphatók a Gigamatrac Factory&Outlet szaküzleteinkben is, kiemelt akciókban kapnak fő szerepet. Így lényegesen olcsóbban hozzájuthatnak, mint máshol, akár 30%-al alacsonyabb áron is az önöké lehet. Ezen akciók minden méretre vonatkoznak.

Bizonyos Hilding matracokban a zsákrugós rendszer akár 515 darab zsákrugót is tartalmazhat, ezáltal pontosabb formakövetést és nagyobb rugalmasságot biztosít, és természetesen lényegesen megnöveli a matrac élettartamát is. Másik előnye, hogy két komfortoldallal rendelkezik, így a nem egy testsúlyú párok is bátran használhatják, mindkét fél számára kifogástalan alátámasztást nyújt. A 7 zónás zsákrugós rendszerrel ellátott matrac felső felülete egy speciális ?bio hideghab", mely tökéletes légáteresztést és még pontosabb formakövetést kínál használójának. És ez csak egy matrac a sok közül.

Érdemes tehát körül nézni, lehet, hogy ezek között lapul az ön álommatraca is.

 

Hilding matrac ár akciós ár zsákrugós matrac ár multi-zsákrugós matrac ár zsákrugós rendszerű matracok árai svéd matracok árai