Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Tanácsok, tippek, ötletek

Hilding matrac ár

A Hilding matracok 2012 óta kaphatók Magyarországon is. A bevezető matracok közül jelenleg a zsákrugós és a multi-zsákrugós matracok találhatóak meg hazánkban.

Hazánkban történő bevezetésüknek köszönhetően a Hilding matracok lényeges kedvezménnyel kaphatók a Gigamatrac Factory&Outlet szaküzleteinkben is, kiemelt akciókban kapnak fő szerepet. Így lényegesen olcsóbban hozzájuthatnak, mint máshol, akár 30%-al alacsonyabb áron is az önöké lehet. Ezen akciók minden méretre vonatkoznak.

Bizonyos Hilding matracokban a zsákrugós rendszer akár 515 darab zsákrugót is tartalmazhat, ezáltal pontosabb formakövetést és nagyobb rugalmasságot biztosít, és természetesen lényegesen megnöveli a matrac élettartamát is. Másik előnye, hogy két komfortoldallal rendelkezik, így a nem egy testsúlyú párok is bátran használhatják, mindkét fél számára kifogástalan alátámasztást nyújt. A 7 zónás zsákrugós rendszerrel ellátott matrac felső felülete egy speciális ?bio hideghab", mely tökéletes légáteresztést és még pontosabb formakövetést kínál használójának. És ez csak egy matrac a sok közül.

Érdemes tehát körül nézni, lehet, hogy ezek között lapul az ön álommatraca is.

 

Hilding matrac ár akciós ár zsákrugós matrac ár multi-zsákrugós matrac ár zsákrugós rendszerű matracok árai svéd matracok árai

Tudjon meg többet:

 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: