Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Cardo New York sarokkanapé - matrac fórum

1-2
GigaMatrac.hu
2022-10-27 10:54:18

Cardo New York sarokkanapé

Tisztelt Béres Ferenc Úr,

Köszönettel vettük a termékeinkkel kapcsolatos érdeklődését.

A gyártással kapcsolatos intervallumot sajnos nem tudom Önnek megadni. Ezen információt a gyártótól tudja közvetlenül bekérni. Az ideiglenes fekhelyet vagy a mindennapi használatot a gyártó jelöli meg általában, de pl, egy mindennapi használatra tervezett termék, erősített változatban szokták készíteni.

A Cardo teamékeit összességében jelenleg nem forgalmazzuk. Ezért szíves elnézését kérem. A további kanapé választékunkat a Róbert Károly krt-i bemutatótermünkben tudja megtekinteni.

Érkezése előtt, javaslom, hogy tessék közvetlenül az üzlettel felvenni a kapcsolatot.

A megkeresését megköszönve!
Üdvözlettel:

GigaMatrac
Ügyfélszolgálat
+36 20 263 5850

Béres Ferenc írta:

Tisztelt Gigamatrac! Érdeklődni szeretnék, hogy ezt a típust mikortól és meddig gyártották? Miért csak ideiglenes fekhelynek ajánlják? Köszönettel Béres Ferenc

Béres Ferenc
2022-10-27 10:44:44

Cardo New York sarokkanapé

Tisztelt Gigamatrac! Érdeklődni szeretnék, hogy ezt a típust mikortól és meddig gyártották? Miért csak ideiglenes fekhelynek ajánlják? Köszönettel Béres Ferenc

1-2

Kérdezzen bátran! Mi válaszolunk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: