Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Swisstech Dinamic+ matrac - matrac fórum

1-2
Gigamatrac Kft
2022-07-14 12:34:30

Ár kérdés

Kedves Károly,

A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy az árak finoman szólva nem stagnálnak, ezért, ha a döntés megszületett érdemes megrendelni minél előbb, és így természetesen az esetleges árváltozások már nem befolyásolják a vásárlását.

Megköszönve az érdeklődését,
Üdvözlettel,
Gigamatrac Kft
+36/20 263 5850

K. Károly
2022-07-13 22:40:30

Ár kérdés

Tisztelt Gigamatrac!

Szeptember környékén terveznék matrac vásárlást, az lenne a kérdésem, hogy várható esetleg addig ár módosítás erre a termékre (akár akció, vagy akár emelkedés formában)?

Köszönöm előre is válaszukat!

1-2

Kérdezzen bátran! Mi válaszolunk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: