matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Yatas Athletic matrac

Leírás
Adatok
Árak
Yatas Athletic matrac Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

Yatas Athletic matrac
Képzeljen el egy olyan matracot mely segít az izmok gyors regenerálódásában helyreállítja a thermo egyensúlyt emelve a test energiaszintjét. A szabadalmaztatott Celliant szövet technológia melyet a világ vezető sportruházat gyártói használnak, klinikai vizsgálatok alapján igazoltan emeli az energiaszintet. Az Athletic matrac a Celliant szövettel az emberi test által kibocsátott energiát felszívja majd visszajuttatja azt a szövetekbe használható formában.
Kiegyenlíti a testhőmérsékletet, Növeli az oxigénszintet, fájdalomcsökkentő hatása van.
Kezdje frissen a napot, érezze az energiát!

Termékleírás:

yatas logo

 

Yatas Athletic matrac

 

Képzeljen el egy olyan matracot mely segít az izmok gyors regenerálódásában helyreállítja a thermo egyensúlyt, emelve a test energiaszintjét. A szabadalmaztatott Celliant szövet technológia melyet a világ vezető sportruházat gyártói használnak, klinikai vizsgálatok alapján igazoltan emeli az energiaszintet.
Az Athletic matrac a Celliant szövettel az emberi test által kibocsátott energiát felszívja majd visszajuttatja azt a szövetekbe használható formában.
Kiegyenlíti a testhőmérsékletet, Növeli az oxigénszintet, Fájdalomcsökkentő hatása van.
Kezdje frissen a napot, érezze az energiát!

 

celiant tchnologia


Celliant technológia

Az Athletic matrac növeli az oxigénszintet a szervezetben, természetes stresszoldó anyagok segítségével, a Celliant szövet technológia természetes gyógyító hatásával megakadályozza azt, hogy a kényelmetlen alvás miatt fájdalmakkal ébredjünk. . A szabadalmaztatott Celliant szövet technológia melyet a világ vezető sportruházat gyártói használnak, klinikai vizsgálatok alapján igazoltan emeli az energiaszintet.
Ugyanaz a kényelem éveken keresztül
DHT rugótechnológia
Az Athletic matrac hosszú éveken keresztül megőrzi alakját köszönhetően egyedül a Yatas által forgalmazott különlegesen kezelt DHT rugórendszernek köszönhetően. Az eljárás lényege az, hogy kétszeres hőmérsékletre hevített acél rugóbetéteket használ.

48 perc naponta


Adjon plussz 48 percet a napjaihoz az Athletic matraccal.
Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az Athletic matracon 15 perccel korábban képes elaludni átlagosan illetve 33 perccel kevesebb alvásra van szüksége.

 celliant

 

Yatas Athletic matrachuzat

A Yatas matrachuzat Celliant szövettel készül, amely növeli az energiaszintet a testünkben, elősegíti a gyors regenerálódás, az izmokat segít megfiatalítani. Képzeljünk el egy matracot, amely segíti az a test hőmérséklet egyensúlyát. Celliant szabadalmaztatott szövet technológia először Törökországban bizonyította klinikai vizsgálatok során, hogy növeli a szervezetben az energiaszintet és csak YATAS Athletic ágyban. Celliant® szövet technológia Atlétikai ágy, kiömlött az emberi test elnyeli az energiát, adja vissza olyan formában használható a test szöveteit.

A Yatas Athletic bonellrugós matrac amit nyújt Önnek:


*Gerinc teljes támogatását DHT duplán edzett rugósrendszer biztosítja

*Különleges steppelt réteget tartalmaz, deréktámasz, puha alvó felület

*Egészséges alvási környezet, kiváló szelőzés,

*A matrac széleinél 3D technológiával van megerősítva

*Egy oldalas komfortos matrac

*28 cm vastagságú strappabíró matrac

 

bonellrugó

 

Hengeres nyomó csavarrugó vagy bonell rugó

 

Ez az egyik leggyakrabban alkalmazott rugó. A térbeli csavarvonal menetemelkedését általában úgy választják meg, hogy a teljes összenyomottság állapotában, tehát amikor a menetek egymáson felfekszenek, se törjön el a rugó. Legtöbbször a rugó két végén egy-egy fél vagy háromnegyed menetet összenyomnak, nem működő menetté alakítják, és a két végét síkba köszörülik, hogy jobb felfekvést biztosítsanak. A nagyon hosszú nyomott csavarrugóknál gondoskodni kell arról, hogy ne következzék ba a rugó kihajlása. Ez ellen vagy a rugó méreteinek megfelelő megválasztásával, vagy a rugó megvezetésével lehet védekezni.

gyár Yatas

 

Yatas cégtörténet

YATAS cégcsoport 1976-ban alapította meg az első habmatrac-gyárat Anatólia városában. A matracgyártás mellett a YATAS cégcsoport 1979-ben ágyak, ágyrendszerek gyártásával bővítette a termelést. Rugós matracgyártás 1981-ben, lakástextil termékek 1987-ben, 1993-ban kanapé (kinyitható kanapéval) és ülőgarnitúrák gyártásával bővült a termékpaletta. Ahogyan gyarapodott aYATAS cégcsoport úgy lett egyre ismertebb, elismertebb több országban, a márka, a bizalom és a minőség.

A YATAS cégcsoport az ügyfél elégedettsége alapelv alapján működik a kezdetektől, hogy minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit. A divatvilág területén a legújabb trendeket figyeli, a legújabb innovációkat végrehajtja, a világ pörgését figyelembe véve, nyújtja a legjobb szolgáltatásokat, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljon a vásárlókkal. A YATAS egy fiatal, dinamikus cégcsoport, a feltörekvő technológiák alkalmazása, fejlesztése, nap mint nap jelen van az ágyak, matracok, lakástextil gyártásnál, hogy a kapacitás növekedésével megőrizze vezető pozícióját a matrac- és a bútoripar területén. („elsőbbségi" pozíciót élvezve). YATAS a gyártásra és a kiskereskedelemre helyezi a főhangsúlyt a matrac- és ágypiacon. A YATAS fontos üzleti stratégiája, hogy az ágyak és bútorok szakértelme párosuljon, a mai fejlődő világ látásmódjával és a kiskereskedelem által kínálja a legmagasabb színvonalú vásárlási élményt a fogyasztók részére.

Superbrands díj 2010-ben, YATAS a világon egy egyedülálló „szuper márka" értékelést kapott, amely 48 országban jelen van, továbbra is terjed az egész világon minden évben.

A YATAS márkában a világon a minőség, innováció és a design fogalma, változik és fejlődik. A YATAS cégcsoport az első matracgyártó a piacon, aki kiskereskedelmi ágy és matrac üzletet is működtetett Törökországban, fontosnak tartotta a cégvezetés a vásárlók, nagyközönség felé való nyitást. A YATAS márka a minőséget képviselve jogosultságot kapott a NASA által fejlesztett Tempur gyógymatracok, gyógypárnák forgalmazására. A matracpiacon egyedülálló 100% Woolmark®' gyapjút, továbbra is az egyetlen cég a YATAS használja.

Export

A YATAS cégcsoportot jellemzi a megalakulástól, a mindennap fejlődő technológia, nyitottság és a határozott lépések a külvilág irányába. A YATAS márka több mint 45 országban elismert: USA, Ciprus, Románia, Szíria, Hollandia, Líbia, Marokkó, Grúzia, Irak, Kenya, Szaúd-Arábia, Irán, Jemen, Algéria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Türkmenisztán, Maldív-szigetek, Egyiptom, Németország, Magyarország, Bulgária, Oroszország és Románia......

Gyár

YATAS az egyik legnagyobb gyártó a világon matrac-, ágygyártás területén. 92.000m2 zárt és 160.000m2 szabad területen van gyár Kayseri és Ankarában ahol, több mint 1400 alkalmazott dolgozik.

 

Kulcsszavak: bonellrugó matrac, bonell rugó matrac, epeda rugó matrac, herkules rugó matrac, akciós rugós matrac, szuper rugós matrac, török rugós matrac, félkemény rugós matrac, antiallergén matrac, bonnel rugós matrac, bonnel, bonnel rugós, akciós bonnel rugós matrac, bonnel rugós matrac budapest, rugós matrac, matrac, rugós matrac budapest, matrac budapesten, olcsó matrac, török rugós matrac,  rugós ágybetét, Yatas matrac, yatas matrac budapest, yatas webshop, yatas webáruház, yatas bolt, yatas mintabolt, óriási yatas matrac akció, kemény rugós matrac, Gigamatrac Yatas, Gigamatrac Yatas webshop, Gigamatrac Yatas webáruház, epeda rugós matracok, ortopéd rugós matrac, ortopédikus rugós matrac, egészséges alvás matrac, rugós gyógymatrac, tartós kemény matrac, 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Gyártó: Yatas®
Származási hely: Törökország
Matrac magasság: 28cm
Garancia: 10 év gyártói garancia*
Súlykorlát: 130kg
Komfort: Félkemény
Összetétel: Speciális hideghab+bonellrugó
Zónák száma: 3 ergonómiai zóna
Huzat típusa: Fix, élvarrott
Huzat anyaga: Celliant szövet
Fekvőfelületek: Fordítható, két oldalas matrac
Szállítási határidő: 6-8 hét
Minősítések: CE-minősítés
Egyedi méret: Igen
Kényelmi réteg: hideghab
Antiallergén: Igen
Méretek:
134 750 Ft   107 800 Ft
146 000 Ft   116 800 Ft
156 000 Ft   124 800 Ft
173 500 Ft   138 800 Ft
192 250 Ft   153 800 Ft
201 000 Ft   160 800 Ft
209 750 Ft   167 800 Ft
237 250 Ft   189 800 Ft
254 750 Ft   203 800 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Cardo matrac ár

A Gigamatrac szaküzletei a korábbi forgalmazásból megmaradt kiállítási/bemutató matracok értékesítésén kívül nem forgalmaz Cardo termékeket. Cardo Magyarország egyik legismertebb matrac márkája. A CArdo matrac árakat megtaláljuk különböző helyeken a weben, ezért Cardo matrac vásárlása előtt mindig érdemes körülnézni esetleg felhívni a különböző boltokat az esetleges Cardo akciók miatt. A Cardó ár általában mindig az adott hónaptól függ. A CArdo mind...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Ágymatrac

Mik is azok az ágymatracok ? Az ágymatrac , ágykeretekre , rácsozatokra , vagy teli falapokra ráhelyezhető matracok ! Ezek lehetnek : rúgós ágymatracok , hideghabból készült ágymatracok, kókuszból készült ágymatracok, latexból készült ágymatracok , Evopore habból készült ágymatracok , memoryból ( lusta hab vagy más néven emlékező , hőre lágyuló habból ) készült ágymatracok. Az ágymatracok lényege , hogy cserélhetőek az ágykerettől függetlenül. Ezált...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Hatásosabb az alvás, mint a kodein

Hatásosabb az alvás, mint a kodeinSzerző: MTI /HVG/ A hosszabb alvás hatásosabb lehet a fájdalomcsillapító gyógyszereknél - állítják amerikai kutatók. Teszteredményeik szerint 10 óra alvás - azaz két órával több az általában ajánlott nyolcórásnál - eredményesebben csillapítja a fájdalmat, mint a kodein. A Henry Ford kórház orvosai négy éjszakán át vizsgálták kísérleti alanyaik alvásának hosszát, nappal pedig fájdalomküszöbüket. Aki 10 órát aludt, ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Matrac garancia

A matracok garancia ideje széles körben mozog, gyártótól, felhasznált alapanyagtól, a matrac anyagok minőségétől. Először talán itt azt említeném meg, hogy a vállalt jótállás ideje valamelyest utal a matrac minőségére is, de természetesen itt is meg vannak azok a kivételek, amik a szabályt erősítik. Ne dőljünk be minden esetben a kiírt hihetetlen garanciavállalásoknak első szóra. Általában a rugós matracok rugózata a legtartósabb, ezt már eléri egy-két...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Új Sealy matracok

"ALUDJON RÁ EGYET. ÉREZNI FOGJA." SEALY   Új Sealy matracok a Gigamatracnál! Sealy Vermont , Sealy Lavish Plush. A lágy matractól a félkemény matracig! 1881 óta a Sealy emberek millióinak tette lehetővé, hogy átélje a Sealy matracok által nyújtott kivételes kényelmet, támogatást és tartósságot. Rendelje meg nálunk Sealy matracát és tapasztalja meg ezt az egyedülálló kényelmet!...

Tovább a tanácsokhoz »