matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok
matrac, matrac outlet, matrac akció, memory, hideghab és rugós matracok

  Budapest |   Dunakeszi |   Soroksár |   Újbuda |   MaxCity

Kosár nyitás 0 0 Ft

Spirit President Continental boxspring ágy

Leírás
Adatok
Árak
Spirit President Continental boxspring ágy Értékelés: 0 / 5 1 0db értékelés alapján.

President Continental
Tökéletes kényelem, tökéletes álom. Nincs kompromisszum.

A President ágyon alvás tapasztalata azt jelenti, hogy csak a legjobbakat fogadod el. Korszerű technológiát és az egészséges alvás ismereteit használtuk, hogy egy olyan ágyat készítsünk, amit saját magunknak is kívánunk.

A termék online nem rendelhető. Kérjük , fáradjon be a MaxCityben található Exclusive Gigamatrac üzletbe, hogy az Ön igényeire szabhassuk a terméket.

Termékleírás:

President Continental

Tökéletes kényelem, tökéletes álom. Nincs kompromisszum.

 

A President ágyon alvás tapasztalata azt jelenti, hogy csak a legjobbakat fogadod el. Korszerű technológiát és az egészséges alvás ismereteit használtuk, hogy egy olyan ágyat készítsünk, amit saját magunknak is kívánunk.

Az 5011 rugónak köszönhetően a 3 rétegben és 7 zónában, dupla AirForce rugókkal, az ágy „érzi a testet”. Amikor lefekszik, több mint 5000 mechanikus és higéniai szempontból szinte elpusztithatatlan rész gondoskodik Önről, és a test legkisebb remegését is érzékeli.

Dupla alap. A fakeretben lévő mini-zsákrugók reagálnak a felső réteg legkisebb impulzusára is. A magas zsákrugókkal együtt felszívják a nyomást és stabilizálják az ágyat.  Szuper-többrétegű zsákrugós AirForce matrac a lehető legnagyobb számú zsákrugóval és legkeríngési funkcióval. Három keménységben áll rendelkezésre.

Választható fejvéggel, szövettel, lábakkal és fedőmatraccal.

 

Mit rejt a President magában?

  • Fedőmatrac – választható, kb. 8 cm magas.
  • Több rétegű 7 zónás AirForce táska rugós matrac –Különleges rendszer kettős rugó réteggel, köztük légszivattyúval -  választható keménységgel – kemény, közepesen kemény, lágy – a matrac magassága kb. 26 cm.
  • 7 zónás táska és mini táska rugós ágy alap – a franciágy méretek két ágy alapból állnak, a  magassága kb. 28 cm.
  • Lábak – általában 8 db a franciaágyhoz vagy 4 db tartó lábbal. A láb magassága kb. 8-18 cm, választott típustól függ.
  • Fejvégek – választható eleme a Continental ágynak. Választható 3 típus, 5 magasságban: 120, 130, 140, 150 és 160 cm méretben.
  • A ágy teljes magassága (függően a lábak magasságától) kb. 70-80 cm között van.
  • Az összes alvási komfort variáció száma: 18 (3 matrac keménységi fokozat 6 különböző fedőmatraccal kombinálva).

 

 

1)      Választható fedőmatracok:

a.       Visco Medium

b.       Visco Soft

c.       Latex Medium

d.       Latex Soft

e.       Ocean Gel Latex

f.        Madártoll

2)      Szigetelő rétegek pamut és poliészter keverékéből.

3)      Habnyomás-eloszló réteg a matracban és az ágy alapban (kb. 2 x 4 cm), nagy sűrűségű, 45-50 kg / m3 hideg (HR) habból (Flexifoam® HR-XF). A matrac különböző szilárdsági szintjeit (kemény, közepesen kemény vagy lágy változat) a használt hideg (HR) habok eltérő visszapattanási rugalmassága határozza meg.

4)      Több rétegű 7 zónás AirForce táska rugós matrac. Harmincegy sor dupla rugó és 32 sor fő rugó együtt tökéletesen reagál a test minden része alatt, minden helyzetben. Ezen felül a matrac páratlan lélegzőképességet nyújt. A rugóhuzalok átmérője 1,1 és 1,25 mm, a főmatracban 3367 rugó, összesen 5011 rugó található a teljes ágyszerkezetben (180 x 200 cm méretben).

5)      Választható anyag minden alkotóelemhez.

6)      A felső rétegben az alap zsebrugókat tartalmaz szigetelő habbal és pamut-poliészter réteggel. Van egy elválasztó réteg a zsebrugó és az alsó rugók között.

7)      Az alsó rétegben elhelyezkedő kicsi zseb rugók (az 1,9 huzalátmérő biztosítja a helyes reagálást a szilárdsági arányhoz) felszívják a felső rétegek fennmaradó nyomását, és a rezgésekkel együtt továbbítják a tömörfa keretbe. A lábak a keretbe vannak beépítve, beépített menetekkel. A nyomózárak zsanérok. A keret robusztus lélegző palával van felszerelve.

 

 

 

 

President Continental

 

Az álmaid ágya

A Continental ágy minden rétege egyedi. Úgy tervezték őket, hogy a legjobb biztosítja az Ön számára. Ötvözték a kiváló kézművességet Európa legkiválóbb anyagaival. Közös tulajdonságaikat ötvözi a 3 finoman hangolt matracréteg által biztosított alvási kényelem, a vázszerkezet robusztussága és álmai tervezési variabilitása.

Ágyszerkezet – 1.réteg, a dobozba rejtett matrac.

Az ágy alsó része (doboz) valójában a hibrid kontinentális ágyak első matraca. Mindig két rugós réteg van egymással (dupla matracmag), amelyek a fakerettel együtt biztosítják a stabilitást. A President és a Senator ágyakban különféle magasságú és zónákba eső zsebrugókat és Mini-Pocket rugókat használnak.

Matrac – 2. réteg – a fő matrac

A matrac az ágy középső részét alkotja, támogatja a testet és optimális helyzetben tartja a gerincét, ezzel egyidőben alkalmazkodik a test egyedi igényeihez (váll és csípő tájékon). Megválasztható a matrac keménysége (kemény, közepesen kemény és lágy). Az egyes modellek rugózásuk, habnyomás-eloszlási rétegeik, magasságuk és érzékenységük tekintetében különböznek egymástól.

A matrac főszerkezetét úgy tervezték, hogy az ágy alappal optimálisan működjen. Ez egy finoman hangolt szerkezeti egység. ezért nem lehetséges az alapok és a matrac kombinálása vagy cseréje a különféle ágyak modellek között.

A Mayor termékcsalád zónákba elhelyezett táskarugókat tartalmaz,  a Senator termékcsalád zónákba rendezett érzékeny több rétegű táskarugó rendszert tartalmaz, míg a termék paletta elitje a President termékcsalád zónákba rendezett speciális AirForce szuper több rétegű táska rugós rendszerrel rendelkezik. Ezenkívül speciális keresztirányú légcsatornákkal rendelkezik, ez az AirForce rendszer titka, ahol a test minden mozgása levegőt vezet keresztül a matracon. Ez biztosítja a nedvesség tökéletes elvezetését. Az összes matrac kétoldalas, mosható csúszásgátló réteggel van ellátva (tökéletes tapadás az ágy többi rétegéhez - az alaphoz és a tetőhöz).

 

Fedőmatrac (Topper) – 3.réteg – a felső matrac

Kiválaszthatja a felső matracot, amelynek célja az egész ágy kényelmének finomítása (szilárdság, visszapattanó rugalmasság és a test felölelő kényelme). Bármely fedőlap kombinálható bármilyen Spirit Continental ágyválasztékkal. 6 különféle változat közül választhat, és mindegyik különlegeset kínál! Természetesen egyszerű karbantartani. Ez egy olyan réteg, amely az alvó igényei szerint finomítja és árnyalja a kényelmi és keménységi követelményeket. A latex és memória hab fedőmatracok mellett elérhető gél és toll topper is.  A maximális kényelem és a szerkezeti kompaktság érdekében a dupla ágyak fedőmatracai egy darabból készülnek. A teljes ágymagasságot (a lábak magasságától függően) 8 cm-rel növeli a fedőmatrac (ha toll toppert használunk, kb. 4 cm-t kell kivonni).

 

A siker a részletekben rejlik

Választhat a kárpitos szövetekből, a formatervezésből, a fejléc magasságából és színéből, valamint választhat elegáns fa vagy kézzel készített üvegből vagy kovácsolt lábakból (stílus és magasság). Mindez garantálja, hogy a Spirit Continental ágy kinézete rendkívüli, időtlen legyen.

 

Ágy láb minta

 

Spirit logó

A Spirit Continental és Adaptix ágyakat úgy tervezték és készítették, hogy a lehető legnagyobb hangsúlyt fektessék a kényelemre és a test alátámasztására alvás közben. Nagy hangsúlyt fektetettek az összes termékük hosszú élettartamára, egyszerű karbantartására és nem utolsó sorban a megjelenésükre és stílusukra. A Spirit Continental ágy a pihenés, a titkos álmok, kívánságok és az intimitás helye. Egy hely a test és a lélek felfrissítésére. A Spirit ágyak legalább egy álmát valóra váltják; mélyen és egészségesen aludni.  

A Spirit ágyak műalkotások, amelyek bemutatják a tapasztalt kézművesek alkotását. Ők azok, amit szeretne, hogy legyenek.

Nem adunk tanácsot online azzal kapcsolatban, hogy melyiket válassza, az szégyen lenne. Inkább meghívjunk Önt, hogy látogasson el a MaxCityben nyíló (megnyílt) üzletünkbe és próbálja ki személyesen a Spirit ágyakat, csak akkor fogja biztosan tudni, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek.

Próbálja ki a Continental vagy az Adaptix további variációit (Senator és President) a legmodernebb pozíció beállító rendszerrel, amely soha nem zavarja az alvását.

A legegyedibb ágy, ami valaha kapható volt. Spirit Adaptix ágyak igazán testre szabhatóak.   A kéréseinek több mint a 99%-a teljesíthető. Például minden ágy felszerelhető kézzel kovácsolt és készített masszív egyedi formájú és színű üveg lábakkal, de kiválaszthatja a szövetet, a fejvéget, a fedő matracot, a matrac keménységét és az ágy méretét is. Választhat amit csak akar.

Mindegyik egyedi, mindegyik eredeti és mindegyik az Ön lelkéhez és testéhez kapcsolódik – képletesen.

25 év garanciát biztosítunk az ágy keretre, a lábakra és a tartó rúgó rendszerekre, valamint 5 év garanciát adunk az ágy többi részére, beleértve a motort és az állítható mechanikát.

Látogasson el a MaxCity Exclusive Gigamatrac üzletébe és legyen része ebben a különleges gondoskodásban személyesen is, szaktanácsadóink mindenben állnak a segítségére.

 

* GARANCIAVÁLLALÁS

  • Garanciavállalás. A garanciális időtartamot csillaggal megjelölt termékek esetében a 12 hónap kötelező jótálláson felül a termékhez további feltételekhez kötött és a gyártó vagy a forgalmazó részéről önként vállalt garanciális idő tartozik. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 14 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 14 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
  • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Méret: ágyméret szerint
ALSÓ ELEM (BOX): n.a.
alsó elem mérete(motoros) : motor nélkül
Választható topper: n.a.
Gyártó: Hilding
Garancia: 5 év*
Középső : Zsákrugórendszer
Topper: Memory foam vagy HR hideghab
Fejvég: választott típustól függ
Színek: Választható szövet és textilbőr
Magasság pozíció: cca.70 cm magas fekvőfelület
Szállítási határidő: 5-6 hét
Huzat anyaga: Választható szövet és textilbőr
Motoros vezérlés: Nincs motoros vezérlés
Fejvég szélessége: választott típustól függ
Méretek:
0 Ft
Matracvásárlási tanácsok
Akciós matracok

Akciós matracok feliratot, ha meglátja az ember , sajnos egyre gyakrabban silány minőségű árura gondol, olcsón ! Nálunk az akciós matracok , ténylegesen olcsóbban jó minőséget kapnak a pénzükért ! Akciós matrac azért akciós, mert nagyobb mennyiség van belőle és ezért olcsóban lehet beszerezni, vagy, mert kiárusítás van, vagy, mert kiállítási matrac, esetleg szállítás közben bekoszolódott a huzat és újként nem lehet értékesíteni! Az akciós matrac szó ...

Tovább a tanácsokhoz »

Matracos érdekességek
Ágy matrac

Az ágy és a matrac rendkívül fontos életünkben, egy jó memory matrac egy szép, esztétikus ággyal biztosítja regenerálódásunkat, választhatunk akár bonell akár zsákrugós matracot is. Az ágy és a matrac kiválasztása életünk egyik nagyon fontos lépése. A matrac az ahol éjjel ellazul az izomzat regenerálódik a szervezet és felkészülünk a következő napra. Egy kiváló ágy és matrac kiválasztása hatással van egészségünkre közérzetünkre is. A megfelelő me...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac hírek a nagyvilágból
Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éve

Két órát kevesebbet alszunk, mint száz éveSzerző: MTI forrás /hvg/ Ezért is fontos a megfelelő matrac kiválasztása. Olyan matrac ami az egyedi igényeinknek megfelel, pihentető alvást biztosít Fontos a matracok szempontjából az ideális ortopédiai kialakítás. Ma már számtalan matrac közül választhatunk. Akár zsákrugós atrac, akár memory matrac a lényeg, hogy olyan matracot válasszunk amin jól tudunk pihenni. A mai ember két órával kevesebbet alszik, mint a száz...

Tovább a tanácsokhoz »

Matrac ABC
Hilding matracokról

A Hilding matracok a világ egyik legnagyobb matracgyártójának saját márkás matracai. Nem kell külön kemelni, hogy a svéd minőség milyen magas követelményeknek felel meg elég ha olyan márkákra gondolunk minta a Volvo, az Ikea, a Saab illetve a legendás svéd acél. A gigamatrac kft a hilding matracok kizárólagos importőreként széles választékot garantál ráadásul az esetek többségében raktárról azonnali kiszolgálással. A hilding matracok közül elsősorban a mag...

Tovább a tanácsokhoz »

Levital
Levital matracok

    Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá...

Tovább a tanácsokhoz »

Hírek a Gigamatractól
Raktárunk új címe

    Új KÖZPONTI RAKTÁRUNK ELÉRHETŐSÉGE: CÍM: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 13. TELEFONSZÁM: +36203991381 Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig 10:00-16:00   FONTOS! A raktárban nincs lehetőség a hátralék kiegyenlítésére, semmilyen pénzügyi tranzakcióra! (Csak átvételi pont.) A raktárban kizárólag árukiadás történik, így a termékek hátralékának kiegyenlítésére minden esetben az áruátvétel előtt az előzetes megrendelést leadott áruházunkban t...

Tovább a tanácsokhoz »