Kosár nyitás 0 0 Ft
Telefonszám  +36 20 263 58 50     Email  info@gigamatrac.hu

Spirit President Continental boxspring ágy


Matrac választás egy perc alatt? Kipróbálom!
 • A termékről pár szóval

  President Continental
  Tökéletes kényelem, tökéletes álom. Nincs kompromisszum.

  A President ágyon alvás tapasztalata azt jelenti, hogy csak a legjobbakat fogadod el. Korszerű technológiát és az egészséges alvás ismereteit használtuk, hogy egy olyan ágyat készítsünk, amit saját magunknak is kívánunk.

  A termék online nem rendelhető. Kérjük , fáradjon be a MaxCityben található Exclusive Gigamatrac üzletbe, hogy az Ön igényeire szabhassuk a terméket.

 • Méretek Lista árAkciós ár
  0 Ft
   
  Darab:
   
  Tájékoztató
  Méret: ágyméret szerint
  ALSÓ ELEM (BOX): n.a.
  Választható topper: n.a.
  alsó elem mérete(motoros) : motor nélkül
  Gyártó: Hilding
  Garancia: 5 év garancia
  Középső : Zsákrugórendszer
  Topper: Memory foam vagy HR hideghab
  Fejvég: választott típustól függ
  Színek: Választható szövet és textilbőr
  Magasság pozíció: cca.70 cm magas fekvőfelület
  Szállítási határidő: 5-6 hét
  Huzat anyaga: Választható szövet és textilbőr
  Motoros vezérlés: Nincs motoros vezérlés
  Fejvég szélessége: választott típustól függ

Termékleírás:

President Continental

Tökéletes kényelem, tökéletes álom. Nincs kompromisszum.

 

A President ágyon alvás tapasztalata azt jelenti, hogy csak a legjobbakat fogadod el. Korszerű technológiát és az egészséges alvás ismereteit használtuk, hogy egy olyan ágyat készítsünk, amit saját magunknak is kívánunk.

Az 5011 rugónak köszönhetően a 3 rétegben és 7 zónában, dupla AirForce rugókkal, az ágy „érzi a testet”. Amikor lefekszik, több mint 5000 mechanikus és higéniai szempontból szinte elpusztithatatlan rész gondoskodik Önről, és a test legkisebb remegését is érzékeli.

Dupla alap. A fakeretben lévő mini-zsákrugók reagálnak a felső réteg legkisebb impulzusára is. A magas zsákrugókkal együtt felszívják a nyomást és stabilizálják az ágyat.  Szuper-többrétegű zsákrugós AirForce matrac a lehető legnagyobb számú zsákrugóval és legkeríngési funkcióval. Három keménységben áll rendelkezésre.

Választható fejvéggel, szövettel, lábakkal és fedőmatraccal.

 

Mit rejt a President magában?

 • Fedőmatrac – választható, kb. 8 cm magas.
 • Több rétegű 7 zónás AirForce táska rugós matrac –Különleges rendszer kettős rugó réteggel, köztük légszivattyúval -  választható keménységgel – kemény, közepesen kemény, lágy – a matrac magassága kb. 26 cm.
 • 7 zónás táska és mini táska rugós ágy alap – a franciágy méretek két ágy alapból állnak, a  magassága kb. 28 cm.
 • Lábak – általában 8 db a franciaágyhoz vagy 4 db tartó lábbal. A láb magassága kb. 8-18 cm, választott típustól függ.
 • Fejvégek – választható eleme a Continental ágynak. Választható 3 típus, 5 magasságban: 120, 130, 140, 150 és 160 cm méretben.
 • A ágy teljes magassága (függően a lábak magasságától) kb. 70-80 cm között van.
 • Az összes alvási komfort variáció száma: 18 (3 matrac keménységi fokozat 6 különböző fedőmatraccal kombinálva).

 

 

1)      Választható fedőmatracok:

a.       Visco Medium

b.       Visco Soft

c.       Latex Medium

d.       Latex Soft

e.       Ocean Gel Latex

f.        Madártoll

2)      Szigetelő rétegek pamut és poliészter keverékéből.

3)      Habnyomás-eloszló réteg a matracban és az ágy alapban (kb. 2 x 4 cm), nagy sűrűségű, 45-50 kg / m3 hideg (HR) habból (Flexifoam® HR-XF). A matrac különböző szilárdsági szintjeit (kemény, közepesen kemény vagy lágy változat) a használt hideg (HR) habok eltérő visszapattanási rugalmassága határozza meg.

4)      Több rétegű 7 zónás AirForce táska rugós matrac. Harmincegy sor dupla rugó és 32 sor fő rugó együtt tökéletesen reagál a test minden része alatt, minden helyzetben. Ezen felül a matrac páratlan lélegzőképességet nyújt. A rugóhuzalok átmérője 1,1 és 1,25 mm, a főmatracban 3367 rugó, összesen 5011 rugó található a teljes ágyszerkezetben (180 x 200 cm méretben).

5)      Választható anyag minden alkotóelemhez.

6)      A felső rétegben az alap zsebrugókat tartalmaz szigetelő habbal és pamut-poliészter réteggel. Van egy elválasztó réteg a zsebrugó és az alsó rugók között.

7)      Az alsó rétegben elhelyezkedő kicsi zseb rugók (az 1,9 huzalátmérő biztosítja a helyes reagálást a szilárdsági arányhoz) felszívják a felső rétegek fennmaradó nyomását, és a rezgésekkel együtt továbbítják a tömörfa keretbe. A lábak a keretbe vannak beépítve, beépített menetekkel. A nyomózárak zsanérok. A keret robusztus lélegző palával van felszerelve.

 

 

 

 

President Continental

 

Az álmaid ágya

A Continental ágy minden rétege egyedi. Úgy tervezték őket, hogy a legjobb biztosítja az Ön számára. Ötvözték a kiváló kézművességet Európa legkiválóbb anyagaival. Közös tulajdonságaikat ötvözi a 3 finoman hangolt matracréteg által biztosított alvási kényelem, a vázszerkezet robusztussága és álmai tervezési variabilitása.

Ágyszerkezet – 1.réteg, a dobozba rejtett matrac.

Az ágy alsó része (doboz) valójában a hibrid kontinentális ágyak első matraca. Mindig két rugós réteg van egymással (dupla matracmag), amelyek a fakerettel együtt biztosítják a stabilitást. A President és a Senator ágyakban különféle magasságú és zónákba eső zsebrugókat és Mini-Pocket rugókat használnak.

Matrac – 2. réteg – a fő matrac

A matrac az ágy középső részét alkotja, támogatja a testet és optimális helyzetben tartja a gerincét, ezzel egyidőben alkalmazkodik a test egyedi igényeihez (váll és csípő tájékon). Megválasztható a matrac keménysége (kemény, közepesen kemény és lágy). Az egyes modellek rugózásuk, habnyomás-eloszlási rétegeik, magasságuk és érzékenységük tekintetében különböznek egymástól.

A matrac főszerkezetét úgy tervezték, hogy az ágy alappal optimálisan működjen. Ez egy finoman hangolt szerkezeti egység. ezért nem lehetséges az alapok és a matrac kombinálása vagy cseréje a különféle ágyak modellek között.

A Mayor termékcsalád zónákba elhelyezett táskarugókat tartalmaz,  a Senator termékcsalád zónákba rendezett érzékeny több rétegű táskarugó rendszert tartalmaz, míg a termék paletta elitje a President termékcsalád zónákba rendezett speciális AirForce szuper több rétegű táska rugós rendszerrel rendelkezik. Ezenkívül speciális keresztirányú légcsatornákkal rendelkezik, ez az AirForce rendszer titka, ahol a test minden mozgása levegőt vezet keresztül a matracon. Ez biztosítja a nedvesség tökéletes elvezetését. Az összes matrac kétoldalas, mosható csúszásgátló réteggel van ellátva (tökéletes tapadás az ágy többi rétegéhez - az alaphoz és a tetőhöz).

 

Fedőmatrac (Topper) – 3.réteg – a felső matrac

Kiválaszthatja a felső matracot, amelynek célja az egész ágy kényelmének finomítása (szilárdság, visszapattanó rugalmasság és a test felölelő kényelme). Bármely fedőlap kombinálható bármilyen Spirit Continental ágyválasztékkal. 6 különféle változat közül választhat, és mindegyik különlegeset kínál! Természetesen egyszerű karbantartani. Ez egy olyan réteg, amely az alvó igényei szerint finomítja és árnyalja a kényelmi és keménységi követelményeket. A latex és memória hab fedőmatracok mellett elérhető gél és toll topper is.  A maximális kényelem és a szerkezeti kompaktság érdekében a dupla ágyak fedőmatracai egy darabból készülnek. A teljes ágymagasságot (a lábak magasságától függően) 8 cm-rel növeli a fedőmatrac (ha toll toppert használunk, kb. 4 cm-t kell kivonni).

 

A siker a részletekben rejlik

Választhat a kárpitos szövetekből, a formatervezésből, a fejléc magasságából és színéből, valamint választhat elegáns fa vagy kézzel készített üvegből vagy kovácsolt lábakból (stílus és magasság). Mindez garantálja, hogy a Spirit Continental ágy kinézete rendkívüli, időtlen legyen.

 

Ágy láb minta

 

Spirit logó

A Spirit Continental és Adaptix ágyakat úgy tervezték és készítették, hogy a lehető legnagyobb hangsúlyt fektessék a kényelemre és a test alátámasztására alvás közben. Nagy hangsúlyt fektetettek az összes termékük hosszú élettartamára, egyszerű karbantartására és nem utolsó sorban a megjelenésükre és stílusukra. A Spirit Continental ágy a pihenés, a titkos álmok, kívánságok és az intimitás helye. Egy hely a test és a lélek felfrissítésére. A Spirit ágyak legalább egy álmát valóra váltják; mélyen és egészségesen aludni.  

A Spirit ágyak műalkotások, amelyek bemutatják a tapasztalt kézművesek alkotását. Ők azok, amit szeretne, hogy legyenek.

Nem adunk tanácsot online azzal kapcsolatban, hogy melyiket válassza, az szégyen lenne. Inkább meghívjunk Önt, hogy látogasson el a MaxCityben nyíló (megnyílt) üzletünkbe és próbálja ki személyesen a Spirit ágyakat, csak akkor fogja biztosan tudni, hogy melyik a legmegfelelőbb Önnek.

Próbálja ki a Continental vagy az Adaptix további variációit (Senator és President) a legmodernebb pozíció beállító rendszerrel, amely soha nem zavarja az alvását.

A legegyedibb ágy, ami valaha kapható volt. Spirit Adaptix ágyak igazán testre szabhatóak.   A kéréseinek több mint a 99%-a teljesíthető. Például minden ágy felszerelhető kézzel kovácsolt és készített masszív egyedi formájú és színű üveg lábakkal, de kiválaszthatja a szövetet, a fejvéget, a fedő matracot, a matrac keménységét és az ágy méretét is. Választhat amit csak akar.

Mindegyik egyedi, mindegyik eredeti és mindegyik az Ön lelkéhez és testéhez kapcsolódik – képletesen.

25 év garanciát biztosítunk az ágy keretre, a lábakra és a tartó rúgó rendszerekre, valamint 5 év garanciát adunk az ágy többi részére, beleértve a motort és az állítható mechanikát.

Látogasson el a MaxCity Exclusive Gigamatrac üzletébe és legyen része ebben a különleges gondoskodásban személyesen is, szaktanácsadóink mindenben állnak a segítségére.

 

Garanciavállalás:

* GARANCIAVÁLLALÁS

 • Garanciavállalás. A termékek jótállására vonatkozó törvény kimondja, hogy a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év, 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év, 250 000 forint eladási ár felett három év. Ezen felül a Gigamatrac Kft. önként vállalt, értékcsökkentett jótállást vállal egyes termékeire. Az önként vállalt garanciális időszak érvényesítésének feltétele a termék regisztrációja, melyre Önnek a vásárlást követő 15 napon belül van lehetősége a https://www.gigamatrac.hu/regisztracio oldalon. A megadott 15 napos határidőn belüli online regisztráció hiányában a termékre a törvény által mindenkor előírt kötelező jótállási időn felül nem áll módunkban további jótállást vagy garanciavállalást nyújtani Önnek. A kiterjesztett, regisztrációhoz kötött önként vállalt garanciális időszak alatt értékcsökkenő garanciavállalást érvényesítünk, amelyhez időarányosan kialakított mértékű vásárlói önrész párosul. 
 • További részletek, részletes feltételek, a termékhez tartozó garanciajegy és használati útmutató megtekinthető a következő oldalon: https://www.gigamatrac.hu/dokumentumok

További infó:

Ágyrács követelmények:

Rugalmas ágyrács, minimum 26 keresztléccel, deszkeborda esetén minimum 70% lefedettség szükséges.

(70%= a lécek darabszámának és felületének teljes területe a matrachoz képest).

A honlapon elérhető termékleírásokban felmerülő tévedésekért felelősséget nem vállalunk.

A képen látható termék illusztráció.
A termékek összetételével kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.

Spirit President Continental boxspring ágy fórumKérdezzen bátran! Mi válaszolunk!
Az email címet nem kötelező megadni. Csak akkor lesz használva, ha válasz érkezik a kérdésére (egy figyelmeztető elektronikus levelet kap), nem jelenik meg az Ön hozzászólásánál.Tanácsok, tippek, ötletek

 • Matracvásárlási tanácsok
  Hamarosan nyit a Soroksár-i IKEA

  Ikea nyitás Soroksáron hamarosan!       1. A soroksári IKEA áruház nyitása a nyakunkon van már, erre, mint Gigamatrac mi is gőzerővel készülünk, a készleteinket gyors ütembe növelve, állunk készenlétbe! Kiemelve a Gigamatrac kínálatából a Ceriflex márkánkat, akár rugós, akár rugó nélkül, kemény vagy félkemény, vékony vagy vastag, minden rendelkezésre áll. Ár-érték arányokat tekintve, összevetve a teherbírással a piacon az egyik legkiemelkedőbb term ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matracos érdekességek
  Hilding Select Air

    A Hilding Select Air matrac egy vadonat új technológiát felvonultató feszes rendkívül komfortos vastag antiallergén matrac. Az innovatív műanyag rugók rendelkeznek a fémrugók karakterisztikájával azonban hangtalanok, kiváló vetemedési mutatókkal rendelkeznek és rendkívül jól cirkulálják  alevegőt. Ezt az innovatív technológiát építette be a Hilding Anders vadonatúj matracába. A levehető moshtaó antiallergén huzat segítségével hihetetlen jó mikrokilimat ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac hírek a nagyvilágból
  A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának

  A rendszertelen alvás árthat a gyermekek intelligenciájának Forrás: MTI Hatással lehet a gyermek intelligenciájára, ha a szülők nem alakítják ki idejében a lefekvés pontos menetrendjét ? mutatta ki egy brit kutatás. A tanulmányban 11 ezer hétéves gyermek értelmi képességeit vizsgálták, szüleiket pedig kikérdezték a hároméves, ötéves és hétéves kori altatási szokásaikról ? közölte a BBC a Journal of Epidemiology and Community Health című tudományos lapba ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Matrac ABC
  Hideghab memory matrac

  Az utóbbi években rendkívül elterjedté és népszerűvé váltak a hideghab matracok. A hideghab matracokkal számtalan helyen lehet találkozni, sok vásárló tért át ezekre a bonell rugós matracokról, illetve a táskarugós matracokról. A NASA segítségével kifejlesztett anyag a memory foam kiváló formakövetéssel rendelkezik. Ezért a hideghab matracokat gyakran egészítik ki a gyártók memory foam párnázóréteggel. A hideghab és a memory foam kombinációja kényelmes ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Levital
  Levital matracok

      Levital matracok   21. századi csúcstermékek a matraciparban A Levital matracok minden esetben alkalmazkodnak a különböző testsúlyhoz, testvonalakhoz és magassághoz. Az Adaptive Cutting System (ACS) vágástechnológiával kialakított belső geometriának köszönhetően a matrac érzékeli a terhelést. Kisebb testsúlynál kellemesen lágy, de mégis egy határozott alátámasztású matracot kapunk, nagyobb testsúly terhelésénél a matracban lévő különböző magassá ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Hírek a Gigamatractól
  Levital nyereményjáték első nyertese

  LEVITAL® NYEREMÉNYJÁTÉKUNK ELSŐ NYERTESE Ezúton gratulálunk ismételten LEVITAL® nyereményjátékunk első nyertesének! Nyereménye 1.000.000 forint, amelyet a hatályban lévő járványügyi rendelkezéseknek megfelelően, szűk körben vehetett át a Róbert Károly körúti üzletünkben. ...

  Tovább a tanácsokhoz »
 • Gerinc. Egészséges matrac, anatómiai matrac, gyógymatrac

  Önnek hány gerince van?

  A matrac legfontosabb feladata a gerinc, gerincoszlop megóvása, a porckorong regenerálódásának elősegítése, amelyre a kemény matrac a megfelelő ergonómia és formakövetés hiányában szinte alkalmatlan.

  Tovább
 • 5 érv a GigaMatrac mellett

  Információk: 5 érv

  Tradícionális márkák, Egyedülálló világszínvonalú Xsensor nyomáspont mérés, Egyedülálló választék, Verhetetlen akciók, Óriási raktárkészlet

  Tovább
 • Ep. matrac egészségpénztárra, egészségpénztári matrac

  Matrac egészségpénztárra

  Matrac egészségpénztárra. EP azaz Egészségpénztár, amelyeken keresztül számos matrac, paplan és párna egészségpénztárra 100% mértékben és adómentesen elszámolható.

  Tovább
Egészségpénztári partnereink: